kolebras Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2011 Καλησπέρα έχω το iphone 4 και μου εμφάνισε ένα πρόβλημα στο power button όχι κάτι σημαντικό απλά στις 10 φορές που το πατούσα τις 2 δεν δούλευε (ο μηχάνισμος δεν έκανε το κλικ όπως στην αρχή) και αφού τελείωνε ο ένας χρόνος εγγύησης για να μην χαλάσει τελείως το πήγα στο Oteshop για να το φτιάξουν αφού είναι ακόμα στην εγγύηση. Μου είπαν ότι το service της συσκευής το έχει ο Γερμανός και το εστειλαν εκεί. Μετά από μια εβδομάδα με παίρνουν τηλέφωνο από τον Γερμανό και μου λένε ότι το κινητό είναι εκτός εγγύησης γιατί βρήκαν λέει υγρασία στο κάτω μέρος της συσκευής στο βύσμα της φόρτισης και για να το φτιάξουν θέλουν 560 Ευρώ!!! ενώ θα με χρεώσουν έτσι και αλλιώς 12 Ευρώ επειδή το είδαν. Το κινητό μου δουλεύει μια χαρά δεν έχει κολλήσει ποτε ενώ ποτέ δεν έχει πέσει νερό επάνω του. Η μόνη περίπτωση είναι στο snowboard το χειμώνα, αλλά και εκεί δεν το έπιανα ποτέ με γάντια βρεγμένα. Πάντως προβλήματα με βραχυκυκλώμαα δεν είχα ποτέ, αντιθέτως το πρόβλημα του κινητού είναι καθαρά μηχανικό. Έχει κανείς καμιά αντίστοιχη περίπτωση και τι μπορώ να κάνω να βρώ το δίκιο μου? Που να απευθυνθώ? Ευχαριστώ πολύ. Γιάννης
nikoskon Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Καλησπέρα έχω το iphone 4 και μου εμφάνισε ένα πρόβλημα στο power button όχι κάτι σημαντικό απλά στις 10 φορές που το πατούσα τις 2 δεν δούλευε (ο μηχάνισμος δεν έκανε το κλικ όπως στην αρχή) και αφού τελείωνε ο ένας χρόνος εγγύησης για να μην χαλάσει τελείως το πήγα στο Oteshop για να το φτιάξουν αφού είναι ακόμα στην εγγύηση. Μου είπαν ότι το service της συσκευής το έχει ο Γερμανός και το εστειλαν εκεί. Μετά από μια εβδομάδα με παίρνουν τηλέφωνο από τον Γερμανό και μου λένε ότι το κινητό είναι εκτός εγγύησης γιατί βρήκαν λέει υγρασία στο κάτω μέρος της συσκευής στο βύσμα της φόρτισης και για να το φτιάξουν θέλουν 560 Ευρώ!!! ενώ θα με χρεώσουν έτσι και αλλιώς 12 Ευρώ επειδή το είδαν. Το κινητό μου δουλεύει μια χαρά δεν έχει κολλήσει ποτε ενώ ποτέ δεν έχει πέσει νερό επάνω του. Η μόνη περίπτωση είναι στο snowboard το χειμώνα, αλλά και εκεί δεν το έπιανα ποτέ με γάντια βρεγμένα. Πάντως προβλήματα με βραχυκυκλώμαα δεν είχα ποτέ, αντιθέτως το πρόβλημα του κινητού είναι καθαρά μηχανικό. Έχει κανείς καμιά αντίστοιχη περίπτωση και τι μπορώ να κάνω να βρώ το δίκιο μου? Που να απευθυνθώ? Ευχαριστώ πολύ. Γιάννης Αν έχει προκύψει οξείδωση σε οποιοδήποτε σημείο, αμέσως λένε την καραμέλα την υγρασίας. Μπορεί να έχει οξειδωθεί μια βίδα που δεν επηρεάζει σε τίποτα την λειτουργία του τηλεφώνου, παρόλα ταύτα έχουν επιχείρημα. Αν θες μπορείς να ζητήσεις φωτογραφία του εσωτερικού του τηλεφώνου σου που φαίνεται η οξείδωση. Αν στο παίξουν δύσκολοι, πραγματικά δεν ξέρω. Μίλα με Apple. Καλού κακού, καταχώρησε κάπου IMEI και SN του iPhone σου.
kolebras Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Εννοείς apple Αμερική ή εδώ που την πήρε η infoquest νομίζω?
Eversor Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Δεν νομίζω να βγάλεις άκρη και με την infoquest οπότε καλό θα ήταν να επικοινωνήσεις με Αμερική και να αναλύσεις το πρόβλημα σου. Στο κάτω κάτω είναι και πιο πιθανό να σε πάρουν στα σοβαρά, σε αντίθεση με την Ελλάδα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.