ms13 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2012 Μπορει καποιος να με βοηθησει? Δεν μου ενεργοποιειται ο windows defender... http://www.insomnia.gr/topic/459563-microsoft-security-essentials/page__st__15
ektor7 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2012 (επεξεργασμένο) To paid! Decor8 :devil: :devil: Επεξ/σία 13 Δεκεμβρίου 2012 από ektor7 1
ektor7 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2012 Και το free! Windows 8 Start Screen Customizer v1.3 beta 1
overpower Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2012 http://imageshack.us...artscreenv.png/ 1
louben Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2012 Δεν καταλαβα ακριβως τι εγραψες και τελικα αν κολλαει στο φορτωμα των win ή δεν ανοιγει το laptop, αλλα... 1. Αν απλα δεν μπαινει στα Windows, μπες σε safe mode και απεγκατεστησε τον driver. Βεβαια το πως θα μπεις σε safe mode στα 8 ειναι ενα θεμα... http://www.howtogeek...8-the-easy-way/ 2. Αν δεν ανοιγει το laptop, αυτο υποθετω πως δεν ειναι θεμα driver καθως ειναι τελειως απιθανο ενας driver να δημιουργησει τετοιο θεμα. Ekανα με τα 1000 ζορια επαναφορα συστηματος και πλεον λειτουργει αλλα το ασυρματο εξακολουθει να ειναι εκτος.Επικοινωνησα και με την DELL.Εξυπηρετικοτατοι αλλα μου ειπαν οτι αφενος το λαπτοπ ειναι εκτος εγυυησης και αφετερου να κανω δεξι κλικ στα χαρ/κα της καρτας δικτυου να το γκουγκλαρω και να κατεβασω τους αντιστοιχους drivers.Το εκανα(κατεβασα drivers της ACER.HP) και παλι τζιφος.Με βλεπω να βαζω εξωτερικη καρτα δικτυου ετσι που παει η δουλεια.
corrupted Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2012 Αφου δεν παιζει με τιποτα... ή εξωτερικο USB adapter ή μπορεις να παρεις μια mini pci / mini pci express ασυρματη καρτα δικτυου (αναλογα τι εχει το laptop) και να την αλλαξεις, αν και εφοσον δεν ειναι μπελας το να ανοιξεις το laptop. Αν αγορασεις pci, φροντισε να επιβεβαιωσεις τον αριθμο των κεραιων που εχει η ηδη υπαρχουσα καρτα για να αγορασεις ιδια.
Ultron Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2012 Εμενα δεν ανοιγε το setup του LOL.Επισης δεν εχουν ακομα στο store πληρη υποστηριξη του skype
andreas443 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2012 http://imageshack.us...artscreenv.png/ καλημέρα μπορείς να μου πει πως έχεις αλλάξει τα εικονίδια τον παιχνιδιών φιλε μου?
Nick_Iommi Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2012 Kαλησπερα,στο λαπτοπ της κοπελας μου στο Microsoft store στις εφαρμογες καλυτερες δωρεαν υπαρχουν 54 διαθεσιμες,ενω στο δικο μου 99!σε τι μπορει να οφειλεται ο μειωμενος αριθμος εφαρμογων στο δικο της?εχουμε και οι 2 γνησια windows 8 pro 64 bit
intergrale Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2012 Καλησπέρα μετά από πολλές δοκιμασίες Βαρέθηκα να πειραματίζομαι και θέλω κάποιος να με βοηθήσει με την Γλώσσα στα Windows 8 Pro ενώ τα έβαλα κανονικά έβαλα και την ελληνική Γλωσσά.. όταν το έχω στα αγγλικά και πατώ Shift και 2 για να μου βγάλει το παπάκι (@) Μου βγάζει αυτό (( “ )) και στο κουμπί 3 αντί για την δίεση (( # )) μου βγάζει ((£)) Καταλαβαίνεται ότι κάθε φορά που είναι να γράψω αυτές της λέξης το γυρίζω στα ελληνικά Ενώ όταν είναι το πληκτρολόγιο στα ελληνικά δεν αντιμετωπίζω κανένα απολύτως πρόβλημα Και μου δημιουργεί πρόβλημα και στους υποτίτλους ταινιών όπως Π.Χ και σε ονομασίες τραγουδιών. πραγματικά θα με βοηθούσατε αν ξέρατε κάτι γιατί δεν την παλεύω άλλο
ektor7 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2012 Καλησπέρα μετά από πολλές δοκιμασίες Βαρέθηκα να πειραματίζομαι και θέλω κάποιος να με βοηθήσει με την Γλώσσα στα Windows 8 Pro ενώ τα έβαλα κανονικά έβαλα και την ελληνική Γλωσσά.. όταν το έχω στα αγγλικά και πατώ Shift και 2 για να μου βγάλει το παπάκι (@) Μου βγάζει αυτό (( “ )) και στο κουμπί 3 αντί για την δίεση (( # )) μου βγάζει ((£)) Καταλαβαίνεται ότι κάθε φορά που είναι να γράψω αυτές της λέξης το γυρίζω στα ελληνικά Ενώ όταν είναι το πληκτρολόγιο στα ελληνικά δεν αντιμετωπίζω κανένα απολύτως πρόβλημα Και μου δημιουργεί πρόβλημα και στους υποτίτλους ταινιών όπως Π.Χ και σε ονομασίες τραγουδιών. πραγματικά θα με βοηθούσατε αν ξέρατε κάτι γιατί δεν την παλεύω άλλο Αν το πληκτρολόγιο που χρησιμοποιείς είναι το αμερικανικό(us-international),τότε στις ρυθμησεις τις γλώσσας του πληκτρολογίου,για τα Αγγλικά έχει το uk,δλδ το αγγλικό! Πήγαινε στις ρυθμησεις της γλωσσας και αλλαξε το τύπο πληκτρολογίου που εχεις για την αγγλική,σ'αυτο που ταιριάζει με το πληκτρολόγιο του λαπτοπ σου ή του desktop!
intergrale Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2012 ευχαριστώ φίλε μου το έφτιαξα όσο για αυτό που μου βγάζει αλαμπουρνέζικα τι μπορώ να κάνω??
ektor7 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2012 Φίλε μου ευχαριστώ καταρχήν για την γρήγορη ανταπόκριση σου τον τύπο πληκτρολογίου των αλλάζω μέσα από την γλωσσά δεν πολύ κατάλαβα τι μου είπες και που θα δω τι είναι το πληκτρολόγιο ευχαριστώ και συγγνώμη που σε ταλαιπωρώ Μέσα από τις ρυθμησεις της γλώσσας σου έχει να επιλέξεις και το τύπο του πληκτρολογίου για κάθε γλώσσα.Ακομη έχει και preview για να δεις πως φαίνονται! Παίξε λίγο με τις ρυθμίσεις της αγγλικής γλώσσας και θα το βρεις! ευχαριστώ φίλε μου το έφτιαξα όσο για αυτό που μου βγάζει αλαμπουρνέζικα τι μπορώ να κάνω?? Άλλαξε το region σε Greece!
intergrale Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2012 το εφτιαξες και αυτο σευχαριστω πολυ φιλε μου
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα