thessalonik Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 Ευχαριστω! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2012 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 Άντε να βγει η Beta να κάνουμε Format.. Λέτε να παίζει τα παιχνίδια του Xbox360 από την Beta κιόλας ; Χλωμό το κόβω(έως αρκετά) αλλά τέλος πάντων.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tritonas00 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Start Orb/Button Officially Removed From Windows 8 Consumer Preview New Charms bar in Windows 8 Consumer Preview Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Τι είναι αυτά ρε M$.. Άσε το Start Button εκεί που ήταν, έλεος.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tritonas00 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 ενα σωρο screenshots http://winunleaked.tk/2012/02/windows-8-beta-candidate-build-8220/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 Καλά τα Screenshot αλλά γιατί δεν ανεβάζουν το ISO Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ektor7 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 Οι υποτιτλοι στις ταινιες,δε δουλευουν σε ολους ή μονο σε μενα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexzzz Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 Οι υποτιτλοι δε δουλευουν σε ολους ή μονο σε μενα? ;;;???;;; Αποστολή από το GT-I9100 με τη χρήση Insomnia App Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ektor7 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 ;;;???;;; Αποστολή από το GT-I9100 με τη χρήση Insomnia App Οι υποτιτλοι στις ταινιες! Εχω κανει ολες τις ρυθμησει απο το wmp κ παλι δε μπορει να αναγνωρισει τους υποτιτλους,δε ξεκινανε καν! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexzzz Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 Οι υποτιτλοι στις ταινιες! Εχω κανει ολες τις ρυθμησει απο το wmp κ παλι δε μπορει να αναγνωρισει τους υποτιτλους' date='δε ξεκινανε καν![/quote'] Α, διόρθωσες αφού είχα κάνει quote... Είπα και'γω Αποστολή από το GT-I9100 με τη χρήση Insomnia App Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ektor7 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 Α, διόρθωσες αφού είχα κάνει quote... Είπα και'γω Αποστολή από το GT-I9100 με τη χρήση Insomnia App Ναι καταλαβα οτι με τους τιτλους κ τους υποτιτλου,δε θα βγει νοημα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panos0100 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2012 παιδιά θελω να ρωτησω κατι εγώ έχω δύο λειτουργικά τα χπ και τα 7 τωρα θα βγει μια εκδοση για 8 η δοκιμαστικη τελος φεβρουαρίου αν δεν κάνω λάθος, λοιπόν έχω 2 δισκους το καθε λειτουργικο στον δισκο του εαν παρω παρτισιον το οποίο θα το κάνω με το παρτισιον ματζικ θα υπαρξει καποιο πρωβλημμα με τον μπουτ μανανατζερ? αν βαλω τα 8 ειναι ευκολα στη χρηση? δηλαδη ειναι σαν τα 7 μην τα βαλω ας πουμε και δεν ξερω τιποτα εχει καποιες ιδιετεροτητες που πρεπει να πρωσεξω στα 8? επισης αν τα βαλω τα 8 μετα βγαινουνε ευκολα? και με ποιο τρόπο δηλαδη ξαναβαζω το δισκακι των 8 ή τον 7 και επιλεγω το παρτισιον που ειναι τα 8 και το κανω φορματ? συνεργαζονται τα 8 με τα 2 λειτουργικα που εχω τωρα? δηλαδη ο υπολογιστης θα συκωσει 3 λειτουργικα? με την αποψη οχι απο απαιτησεις συστηματατος αλλα απο την αποψη αν ειναι σε ntfs μορφη γιατι την πατησα ετσι με λινουξ εχασα τα χπ περιμενω λιγο τις αποψεις σας και συγνωμη αν σας κουρασα ειναι λιγο πολλα ολα αυτα που ρωταω ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntinaras Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2012 στο λαπτοπ με τα 8 εχω το εξης προβλημα,ωρες ωρες αν εχω ανοιχτες σελιδες σταματανε να δουλευουνε μερικα πληκτρα απ οτι καταλαβα αυτα με συνδυασμους οπως ctrl +c,v,x κτλ δηλαδη δε δουλευουν τα c,v,x,a και δε μπορω να κανω αλλαγη σε γλωσσα με τον συνδυασμο στο πληκτρολογιο,παρα μονο με κλικ και αλλαγμα με το ποντικι... αν παλι κλεισω τις σελιδες δουλευουν κανονικα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα