Προς το περιεχόμενο

Official Windows 8 Tech Support Thread

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 3,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εχεις περασει τους 2.70 drivers της Realtek?

http://www.realtek.com.tw/downloads/

Σε ρωταω γιατι και γω Realtek εχω, και εχω ηχο χωρις να περασω drivers.

Aλλα φυσικα τους εχω περασει...

Ναι αυτους εχω. Εσενα αν μπει σε sleep το πισι και μετα το επαναφερεις, εχεις ηχο?

Δημοσ.

Ναι αυτους εχω. Εσενα αν μπει σε sleep το πισι και μετα το επαναφερεις, εχεις ηχο?

Ναι, εχω ηχο κανονικα.

αυτο ητανε το αλλαξα και ολα οκ... σε ευχαριστω πολυ

Τιποτα sotiris. :-)

Δημοσ.

παιδια,πως μπορω να κανω search εφαρμογες στο win 8 app store?

μου δειχνει μονο μερικες,ελληνικες κυριως..εγω πχ αν θελω να εγκαταστησω το angry birds(λεμε τωρα),τι πρεπει να κανω?

update: Το βρηκα! επρεπε να κανω disable την επιλογη να βρισκει εφαρμογες της γλωσσας μου or something,μεσα απο τις ρυθμισεις του win 8 app store.

Δημοσ.

Το laptop μου (hp) εχει ενα recovery partition στον δισκο του. Τωρα που περασα τα w8 πως μπορω να αλλαξω το Recovery partition απο windows 7 Που ειναι σε windows 8?

Δημοσ.

ΠΑιδια να κανω μια ερωτηση?εβαλα τα 8 σε σχετικα παλιο laptop(Dell vostro) και ενω συνδεομαι κανονικα μεσω καλωδιου στο ιντερνετ ασυρματα δε μπορω να συνδεθω.Οτι δικτυο και να διαλεξω μου βγαζει την ενδειξη "περιορισμενο" και δεν παιρνει στο ιντερνετ, ειτε με σταθερη ΙΡ(προτιμητεο αφου τα παντα στο δικτυο μου ειναι με στατικες ΙΡ) ειτε με δυναμικες.Καμια ιδεα?

Δημοσ.

ΠΑιδια να κανω μια ερωτηση?εβαλα τα 8 σε σχετικα παλιο laptop(Dell vostro) και ενω συνδεομαι κανονικα μεσω καλωδιου στο ιντερνετ ασυρματα δε μπορω να συνδεθω.Οτι δικτυο και να διαλεξω μου βγαζει την ενδειξη "περιορισμενο" και δεν παιρνει στο ιντερνετ, ειτε με σταθερη ΙΡ(προτιμητεο αφου τα παντα στο δικτυο μου ειναι με στατικες ΙΡ) ειτε με δυναμικες.Καμια ιδεα?

Να υποθεσω οτι τα Windows εχουν αναγνωρισει αυτοματα την ασυρματη καρτα δικτυου και δεν εχεις περασει drivers?

Αν ναι, τοτε βρες (αν υπαρχουν) drivers της καρτας για τα Windows 8.

Αν δεν βρεις για 8, ισως να κανουν και οι drivers των 7.

• Like 1
Δημοσ.

Το laptop μου (hp) εχει ενα recovery partition στον δισκο του. Τωρα που περασα τα w8 πως μπορω να αλλαξω το Recovery partition απο windows 7 Που ειναι σε windows 8?

από την διαχείριση δίσκων λογικά

Δημοσ.

Αντιμετωπιζει κανενας προβλημα με τον ηχο μετα απο sleep? Εμενα δεν εχει ηχο, και πρεπει να πειραξω κατι ρυθμισεις για να επανελθει.

"Realtek HD Audio"

μια απο τα ιδια και σε μενα φιλε 2.70 drivers εχω

Δημοσ.

μια απο τα ιδια και σε μενα φιλε 2.70 drivers εχω

Μηπως εχετε τον ιδιο codec της Realtek?

Ο codec φαινεται στα "Hardware ids" (device manager).

realtek.png

Με τον ALC269 παντως, δεν εχω προβλημα.

Βρειτε τον codec και βαλτε στο google τις λεξεις "Realtek ALCXXX windows 8 problem" και ψαξ'τε το ετσι.

Δημοσ.

Μηπως εχετε τον ιδιο codec της Realtek?

Ο codec φαινεται στα "Hardware ids" (device manager).

realtek.png

Με τον ALC269 παντως, δεν εχω προβλημα.

Βρειτε τον codec και βαλτε στο google τις λεξεις "Realtek ALCXXX windows 8 problem" και ψαξ'τε το ετσι.

Ξεχασα να αναφέρω οτι το chipset μου ειναι το Realtek ALC888S

ψαχνοντας στο net ειδα οτι πολλοι εχουν το ιδιο προβλημα οποτε λογικα ειναι θεμα drivers και περιμενουμε τους νεους

Δημοσ.

Να υποθεσω οτι τα Windows εχουν αναγνωρισει αυτοματα την ασυρματη καρτα δικτυου και δεν εχεις περασει drivers?

Αν ναι, τοτε βρες (αν υπαρχουν) drivers της καρτας για τα Windows 8.

Αν δεν βρεις για 8, ισως να κανουν και οι drivers των 7.

Σωστα αυτο εχει γινει.

Και πως το κανω αυτο γιατι οταν πηγα να κανω ενημερωση στο ντριβερ της καρτας μου ειπε οτι ειναι ηδη ενημερωμενος( ειμαι ασχετος προφανως).

Δημοσ.

Τον driver που πηγες να περασεις, που τον βρηκες?

Τον ειχες χρησιμοποιησει στα 7?

Γραψε ποια ειναι ακριβως η ασυρματη καρτα (πως την αναγνωριζουν τα Windows) για να δουμε αν υπαρχουν drivers για 8...

Δημοσ.

δε ξέρω αν ανήκει σε αυτή τη κατηγορία, αλλά δε βρήκα που αλλού να το βάλω.

για ρίξτε μια ματιά:

http://windowswave.c...ation-for-free/

Λέτε να ισχύει όντως?Αν ναι, πρόκειται να τεράστιο bug της microsoft.

το χω κανει σε 3 υπολογιστές ολα οκ και στους 3

δεν ξερω αν ειναι bug ή το αφήνει επίτηδες η Microsoft πάντως θετικό για μας είναι

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...