koslibpro Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2012 Εγώ πάλι λέω: Δεν αγοράζεις κάναν SSD, όχι πολύ μεγάλο 60 - 128 GB (δεν έχουν και πανάκριβα πια), να τον βάζεις σαν 1ο δίσκο από bios και να κάνεις εκεί μια καθαρούλα εγκατάσταση των 8, να τελειώνεις κύριος;! Εγώ πάντως κάτι σχετικό έκανα και είμαι μια χαρούλα! οχι,χρειαζομαι αναγκαστικα τo Linux μου,δεν υπαρχει περιπτωση να μεινω μονο με windows που τα χρησιμοποιω σε ελαχιστα πραγματα μονο. αυτο που με προβλιματιζει ειναι το secure boot,μην γινει καμια μαλακια..γνωριζει κανενας τιποτα??
CosmosKGR Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2012 οχι,χρειαζομαι αναγκαστικα τo Linux μου,δεν υπαρχει περιπτωση να μεινω μονο με windows που τα χρησιμοποιω σε ελαχιστα πραγματα μονο. αυτο που με προβλιματιζει ειναι το secure boot,μην γινει καμια μαλακια..γνωριζει κανενας τιποτα?? Μα διάβασε ξανά το τι σου πρότεινα. Δεν σου είπα εγώ να εγκαταλείψεις τίποτα. Ίσα - ίσα το αντίθετο είπα. Αν σε παίρνει να βάλεις επιπλέον δίσκο (π.χ. έναν SSD), μπορείς να ορίζεις από τις σχετικές ρυθμίσεις του BIOS να εκκινεί ο υπολογιστής σου, όταν θες από αυτόν τον νέο δίσκο σου (με τα 8άρια) και όταν θες πάλι από τους άλλους που τώρα ήδη έχεις. Όταν λοιπόν θα ξεκινά από τους άλλους που τώρα ήδη έχεις, θα είναι σα να μην έχεις αλλάξει τίποτα σε αυτούς. Όπως τα ΄ξερες δηλαδή.
koslibpro Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2012 Μα διάβασε ξανά το τι σου πρότεινα. Δεν σου είπα εγώ να εγκαταλείψεις τίποτα. Ίσα - ίσα το αντίθετο είπα. Αν σε παίρνει να βάλεις επιπλέον δίσκο (π.χ. έναν SSD), μπορείς να ορίζεις από τις σχετικές ρυθμίσεις του BIOS να εκκινεί ο υπολογιστής σου, όταν θες από αυτόν τον νέο δίσκο σου (με τα 8άρια) και όταν θες πάλι από τους άλλους που τώρα ήδη έχεις. Όταν λοιπόν θα ξεκινά από τους άλλους που τώρα ήδη έχεις, θα είναι σα να μην έχεις αλλάξει τίποτα σε αυτούς. Όπως τα ΄ξερες δηλαδή. ααα μαλιστα συγνωμη,εντελως αλλο πραγματα καταλαβα πριν! θα την σκεφτω και αυτη την επιλογη,ως τελευταια ομως γιατι το budget ειναι περιορισμενο(εως ελαχιστο)..
liopp Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2012 Παιδια βοηθεια.οταν εβαλα τα windows 8 στην αρχη ανοιγαν πολλη γρηγορα τωρα κανουν 5-10 λεπτα.Τι προτεινετε να κανω?
Dimitris19 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2012 5-10 λεπτά? Δεν είναι φυσιολογικό αυτο, έκανες clean install?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2012 κάτι installαρε και ξεσκίστηκε το σύμπαν μάλλον...
BrainDope Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2012 Αντιμετωπιζει κανενας προβλημα με τον ηχο μετα απο sleep? Εμενα δεν εχει ηχο, και πρεπει να πειραξω κατι ρυθμισεις για να επανελθει. "Realtek HD Audio"
corrupted Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2012 Εχεις περασει τους 2.70 drivers της Realtek? http://www.realtek.com.tw/downloads/ Σε ρωταω γιατι και γω Realtek εχω, και εχω ηχο χωρις να περασω drivers. Aλλα φυσικα τους εχω περασει...
navarino Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2012 Καλησπέρα στην κοινότητα!! Χθες τα κατέβασα με την προσφορά αναβάθμιση με τα 30 Εuro και σήμερα τα έκανα καθαρή εγκατάσταση. Όπως έχω αρχίσει να τα στήνω λοιπόν, μου βγάζει "συννεφάκι" για 520 ΜΒ ενημερώσεων. Τι έγινε? Τόσο νωρίς μας ήρθε το "Service pack" ? Ενός μηνός λειτουργικό και μισό GB ενημερώσεις!! Λειψό προϊόν έβγαλαν?
z4rx07 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2012 μπορεί να είναι και ενημερώσεις του office ή άλλων προιοντων που εχεις εγκατεστημένα και έρχονται μέσω των windows update.
corrupted Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2012 μπορεί να είναι και ενημερώσεις του office ή άλλων προιοντων που εχεις εγκατεστημένα και έρχονται μέσω των windows update. Οχι, δεν ειναι. Ειναι 528MB "καθαρων" Windows Updates... Αντε να βγαλουμε τα 10MB του "Browser Choice", εχουμε 518ΜΒ.
sotiris123 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2012 καλησπερα... τα εβαλα σμρ και εγω και δε μπορω να παιξω ελληνικους υποτιτλουςουτε στο Vlc( αλλαζω το encode) ουτε στο media player classic... εχω την εκδοση του θειου με το ελληνικο patchaki
Super Moderators Thresh Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2012 Καλησπέρα στην κοινότητα!! Χθες τα κατέβασα με την προσφορά αναβάθμιση με τα 30 Εuro και σήμερα τα έκανα καθαρή εγκατάσταση. Όπως έχω αρχίσει να τα στήνω λοιπόν, μου βγάζει "συννεφάκι" για 520 ΜΒ ενημερώσεων. Τι έγινε? Τόσο νωρίς μας ήρθε το "Service pack" ? Ενός μηνός λειτουργικό και μισό GB ενημερώσεις!! Λειψό προϊόν έβγαλαν? κλασικά εικονογραφημένα... εγώ πάντως φτιάχνομαι κάθε φορά που βλέπω updates
corrupted Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2012 καλησπερα... τα εβαλα σμρ και εγω και δε μπορω να παιξω ελληνικους υποτιτλουςουτε στο Vlc( αλλαζω το encode) ουτε στο media player classic... εχω την εκδοση του θειου με το ελληνικο patchaki Το system locale ειναι στα ελληνικα?
tolis_01 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2012 αυτο που με προβλιματιζει ειναι το secure boot,μην γινει καμια μαλακια..γνωριζει κανενας τιποτα?? Αν το secure boot είναι disabled στο bios είναι σαν να μην υπάρχει. Αυτό που βλέπω πως έχει θέμα, είναι η εγκατάσταση dual boot σε GPT partition table (θέλει κόπο η εγκατάσταση του grub, επειδή δεν θα υπάρχει mbr να μπει, και πρέπει να μπει σε uefi partition, σε fat32 μάλιστα αν δεν κάνω λάθος αναγκαστικά, και μερικές φορές μπορεί απλά.... να μην μπαίνει. Υπάρχει επιλογή βέβαια για το κλασσικό mbr partition table, αλλά πρέπει να γίνει από την αρχή και στα δυο λειτουργικά, και μάλλον δεν αξιοποιεί όλες τις δυνατότητες του uefi).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα