CosmosKGR Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2012 Αυτη η εκδοση ειναι Windows 8 Pro VL 6.2.9200.16384???? ;;;!!! Τι εννοείς;;;!!! Δεν κατάλαβα Χριστό...
Moderators Gi0 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2012 Moderators Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2012 Τι εννοείς;;;!!! Δεν κατάλαβα Χριστό... Ψαχει να μαθει εαν η warez εκδοση που βρηκε ειναι η τελικη εκδοση των Windows 8 Pro. Το οποιο φυσικα δεν μπορει να επιβεβαιωθει απλα με το filename. Για την ιστορια η 9200 build ειναι η τελικη εκδοση και το VL σημαινει volume licence με οτι συνεπαγεται αυτο.
lambros Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2012 ;;;!!! Τι εννοείς;;;!!! Δεν κατάλαβα Χριστό... Επειδη αγορασα τα win8 pro και το assistant δεν με αφηνει να κατεβασω το iso. Βρηκα σε φορουμ την παρακατω και ρωταω αν ειναι ιδια με αυτη που δινει το assistant? Ευχαριστω
Moderators Gi0 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2012 Moderators Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2012 Επειδη αγορασα τα win8 pro και το assistant δεν με αφηνει να κατεβασω το iso. Βρηκα σε φορουμ την παρακατω και ρωταω αν ειναι ιδια με αυτη που δινει το assistant? Ευχαριστω Θεωρητικα ναι, πρακτικα ελεγξε το md5/sha1 των isos ή κατι αντιστοιχο. Υποθετω παντως πως εχεις retail version και οχι VL.
ExaByte Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2012 Σε windows 8 professional 64-bit, έχω πρόβλημα με το wifi. Kάθε 3-4 μέρες συνήθως όταν ανοίγω το laptop μου, και ενω ο διακόπτης του ασύρματου είναι πάντα on, τα windows μου το δείχνουν off και ως εκ τούτου δεν λειτουργεί το wifi. Επειδή το λαπτοπ είναι λίγο παλιό και δεν εχουν βγει drivers, προσπάθησα χωρίς ομως επιτυχία να εγκαταστήσω drivers για windows 7. Η μονη λυση που βρηκα τυχαία επειδή έχω dual boot με ubuntu, είναι να μπαίνω στο recovery mode των ubuntu και να παταω την επιλογη που εχει για networking. Υστερα, το wifi λειτουργει κανονικά. Υπάρχει κάποια μονιμη λύση; Γιατι με βλέπω να ξαναγυρίζω σε windows 7.. //Εχω δοκιμασει ολες τις λυσεις που εχω βρει στο internet σχετικα με το troubleshooting αλλα δυστηχως δεν δουλεψαν..
CosmosKGR Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2012 Σε windows 8 professional 64-bit, έχω πρόβλημα με το wifi.... Υπάρχει κάποια μονιμη λύση; Αν και δεν έχω παρόμοιες συνθήκες ώστε να έβλεπα π.χ. το αν το έκανε και σε εμένα, έψαξα στο "google.com" με τα εξής: "windows 8 wifi off". Όλα τα πρώτα από τα αποτελέσματα της αναζήτησης, δείχνουν να ασχολούνται με το θέμα σου! Το 1ο μάλιστα, είναι και με βιντεάκι από το γνωστό μας YouTube!!! Απ΄ ότι είδα εκεί, το λύνει το θέμα ο τύπος χωρίς να χρειάζεται να βγει από τα 8άρια του. Δεν ξέρω βέβαια το κατά πόσο "μόνιμη" θα είναι η συγκεκριμένη λύση αλλά σίγουρα πάντως είναι εύκολη. Δες λοιπόν εδώ δοκίμασε και πες μας: http://www.youtube.com/watch?v=2-kPsmvcGf0 Καλή επιτυχία!
koslibpro Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2012 εγω να ρωτησω τωρα κατι: αν βαλω τα 8αρια (στη θεση των 7),επειδη εχω κομμενο στα 2 τον σκληρο μου (Win 7 & Fedora 17 εχω τωρα),θα εχω κανενα προβλημα με το secure boot κτλπ? δηλαδη μετα να μην αναγνωριζει την Linux Distro μου,να μπουταρει μονο σε win κτλπ..
ExaByte Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2012 Αν και δεν έχω παρόμοιες συνθήκες ώστε να έβλεπα π.χ. το αν το έκανε και σε εμένα, έψαξα στο "google.com" με τα εξής: "windows 8 wifi off". Όλα τα πρώτα από τα αποτελέσματα της αναζήτησης, δείχνουν να ασχολούνται με το θέμα σου! Το 1ο μάλιστα, είναι και με βιντεάκι από το γνωστό μας YouTube!!! Απ΄ ότι είδα εκεί, το λύνει το θέμα ο τύπος χωρίς να χρειάζεται να βγει από τα 8άρια του. Δεν ξέρω βέβαια το κατά πόσο "μόνιμη" θα είναι η συγκεκριμένη λύση αλλά σίγουρα πάντως είναι εύκολη. Δες λοιπόν εδώ δοκίμασε και πες μας: http://www.youtube.com/watch?v=2-kPsmvcGf0 Καλή επιτυχία! ναι το εχω δει και το εχω κανει και αυτο αλλα δυστηχως τιποτα..
CosmosKGR Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2012 ναι το εχω δει και το εχω κανει και αυτο αλλα δυστηχως τιποτα.. Ουπς! Το έκανες έτσι όπως λέει δηλαδή διπλή φορά και ακόμα σου κάνει τα ίδια;! Κακό αυτό... Τα υπόλοιπα της συγκεκριμένης αναζήτησης που σου έγραψα, τα είδες κι αυτά και τίποτα πάλι;;; -------------------------------- εγω να ρωτησω τωρα κατι: αν βαλω τα 8αρια (στη θεση των 7),επειδη εχω κομμενο στα 2 τον σκληρο μου (Win 7 & Fedora 17 εχω τωρα),θα εχω κανενα προβλημα με το secure boot κτλπ? δηλαδη μετα να μην αναγνωριζει την Linux Distro μου,να μπουταρει μονο σε win κτλπ.. Εγώ πάλι λέω: Δεν αγοράζεις κάναν SSD, όχι πολύ μεγάλο 60 - 128 GB (δεν έχουν και πανάκριβα πια), να τον βάζεις σαν 1ο δίσκο από bios και να κάνεις εκεί μια καθαρούλα εγκατάσταση των 8, να τελειώνεις κύριος;! Εγώ πάντως κάτι σχετικό έκανα και είμαι μια χαρούλα!
Επισκέπτης Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2012 ερωτηση. εδω και δυο μερες οταν κανω επανεκινηση μου βγαζει το παρακατω μνμ http://prntscr.com/kcrb2 , αφου ανοιξω το παραθυρο και πατησω ενεργοποιηση για το Avast &Defender μετα απο λιγο ειναι οκ. αν ανοιξω τον υπολογιστη απο sleep κατασταση δεν το βγαζει το προβλημα.... εχει κανεις καμια ιδεα? το Avast ειναι το τελευταιο και το κατεβασα αφου εκανα την εγκατασταση.... μη μου πειτε να μην κανω επανεκινησεις
evkar Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2012 παιδιά , έχει άλλος πρόβλημα με το windows update . Τι πράμα είναι αυτό , μια στις τρεις αναβαθμίσεις μου τις βγάζει fail (αποτυχία) .Και αυ΄τό συμβαίνει και στα δυο μηχανάκια που τρέχω 8αρια. O server της Ms είναι ? ή θέλει καμιά ρύθμιση ? Γιατί να φταίνε και τα δυο μηχανάκια μου φαίνεται λίγο χλωμό .
NikosPanorama Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2012 δε ξέρω αν ανήκει σε αυτή τη κατηγορία, αλλά δε βρήκα που αλλού να το βάλω. για ρίξτε μια ματιά: http://windowswave.com/security-hole-allows-pirates-to-get-a-legitimate-windows-8-activation-for-free/ Λέτε να ισχύει όντως?Αν ναι, πρόκειται να τεράστιο bug της microsoft.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2012 yeah "bug" 2
NikosPanorama Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2012 παίζει να είναι επίτηδες στημένο από την ίδια τη microsoft?Μπορεί να είναι ένας τρόπος για να πάνε περισσότεροι στα Windows 8.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα