Προς το περιεχόμενο

Official Windows 8 Tech Support Thread

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κατάλαβα. Ευχαριστώ όπως και να έχει και σκέφτομαι να στείλω email στον πωλητή να τον ρωτήσω για support αν και χλωμό το βλέπω.

• Like 1
  • Απαντ. 3,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
σκέφτομαι να στείλω email στον πωλητή να τον ρωτήσω για support αν και χλωμό το βλέπω.

Αμ εγώ να δεις πόσο χλωμό το βλέπω αυτό!

Απ' την άλλη, δε ξέρεις καμιά φορά. Υπάρχει μία μικρή πιθανότητα, να το έχουν αντιμετωπίσει ήδη και με άλλους αν και είναι σχετικά νωρίς ακόμα.

Θέλει προσοχή στη διατύπωση πάντως. Να είσαι ακριβής και προσεκτικός.

Θα σου πρότεινα πάντως, να το κάνεις κάπως και να μάθεις περισσότερα για την ίδια την εταιρία παραγωγής του ώστε να προσπαθήσεις να επικοινωνήσεις κυρίως με αυτούς σχετικά...

• Like 1
Δημοσ.

Κατέβασε το Speccy.

Σε ευχαριστώ φίλε μου, πληροφοριακά ομως... το Speccy οπως και πολλά ανάλογα προγράμματα δινουν ΛΑΘΟΣ key!

Αυτη την στιγμή που μιλάμε το ΕΝΑ προγραμμα που μου έδωσε το σωστό key ειναι της Belarc:

http://www.belarc.com/free_download.html

Οσοι πάρετε win8 υπολογιστές με preinstalled λειτουργικό, να έχετε υποψιν πως το key δεν ειναι προσβάσιμο μέσα απο τα system properties, ουτε και έχει sticker. Το παραπάνω πρόγραμμα ομως το βρίσκει.

• Like 1
Δημοσ.

Μα καλα τι θα γινει με αυτα τα permissions που ζητα ολη την ωρα για εγγραφες π.χ. στο program files folder? Αν και εχω disabled to UAC ξακολουθει και βγαζει μηνυματα για permissions. Αny help?

Δημοσ.
Μα καλα τι θα γινει με αυτα τα permissions που ζητα ολη την ωρα για εγγραφες π.χ. στο program files folder? Αν και εχω disabled to UAC ξακολουθει και βγαζει μηνυματα για permissions. Αny help?

Το ίδιο και εδώ. Βέβαια σε άλλο υπολογιστή που πέρασα τα pro, δεν εμφανίζεται, οπότε είναι μάλλον θέμα έκδοσης.

Δημοσ.

Παιδια καλησπερα θα ηθελα να σας ρωτησω αν εχει κανεις αλλοw το εξης προβλημα;

Πριν δυο μερες περασα τα win 8pro x64 και ενω ολα δουλευαν ρολοι ξαφνικα σημερα δεν εχω προσβαση ουτε στο store ουτε πουθενα, το παραδοξο ειναι οτι τα tiles δειχνουν τις πληροφοριες κανονικα αλλα δεν ανοιγουν.Επισης στην επιλυση προβληματων μου βγαζει το εξης μνμ.

Display adapter drivers might be out of date

Ενω εχω τους τελευταιους drivers.Τι να κανω !!!!

Δημοσ.

Πριν δυο μερες περασα τα win 8pro x64 και ενω ολα δουλευαν ρολοι ξαφνικα σημερα δεν εχω προσβαση ουτε στο store ουτε πουθενα, το παραδοξο ειναι οτι τα tiles δειχνουν τις πληροφοριες κανονικα αλλα δεν ανοιγουν.Επισης στην επιλυση προβληματων μου βγαζει το εξης μνμ.

Όταν λες ότι "έχεις τους τελευταίους drivers", τι ακριβώς εννοείς;

Έχεις βάλει πρόσθετα, μετά δηλαδή την πλήρη εγκατάσταση των Windows 8 Pro x64 (μετά και απ' όλα τα updates τους, ΌΛΑ, όχι μόνο τα critical) άλλους drivers από αυτούς που σου είχαν βάλει από μόνα τους τα ίδια τα Windows π.χ. από την μαμά εταιρία της κάρτας γραφικών σου;;;

ΑΝ αυτό έκανες:

1. Το έκανες επειδή είχες δει ότι δεν στους είχαν εγκαταστήσει σωστά τα Windows από μόνα τους π.χ. ήταν μετά με κιτρινάκια κλπ;;;
  2. Είχες βεβαιώσει από πριν ότι, οι πρόσθετοι drivers (αυτοί της μαμάς εταιρίας της κάρτας γραφικών σου), ήταν και 100% συμβατοί με τα Windows 8 Pro x64 σου;;;

Δημοσ.

Το χα παθει και γω πριν 2 μερες μετα απο εγατασταση 2-3 update απο το windows update,δεν μου ανοιγε κανενα tiles. Ψαχνοντας στο στο νετ ειδα οτι ειχαν κι αλλοι το ιδιο θεμα και δεν εχει βρεθει λυση ακομα.Εγω εκανα restore ενα προσφατο back up και λυθηκε.

να σημειώσω οτι ειχα βαλει τους τελευταιους οδηγους απο το site της amd (12.6)

Δημοσ.

Εγώ να επισημάνω γενικότερα, ως προς το θέμα "εγκατάσταση drivers" πως, προς το παρόν, οφείλουμε να είμαστε όλοι πάααρα πολύ προσεκτικοί στα βήματα που κάνουμε σχετικά, ακριβώς επειδή είναι ακόμα πολύ αρχικό το στάδιο εμφάνισης των Windows 8 στην ευρύτερη αγορά άρα και για τις διάφορες εταιρίες που παράγουν δικό τους hardware δεδομένου ότι, η συντριπτικά μεγαλύτερη πλειοψηφία αυτού του hardware έχει παραχθεί πριν καν την επίσημη τελική παρουσία του νέου λειτουργικού συστήματος.

Άρα, προτείνω το να προστρέξετε μεν σε εξωτερικούς drivers, αυτούς δηλαδή που διαθέτει ξεχωριστά η εκάστοτε παραγωγός εταιρία για το hardware της αλλά αυστηρά και μόνο στις εξής περιπτώσεις:

1. Να έχετε κάνει σωστά και πλήρως την εγκατάσταση των Windows 8.

"Σωστά" όσο αφορά το να μη σας βγάζει προβλήματα μετά (εδώ συνίσταται βέβαια η καθαρή εγκατάσταση αν τεχνικά σας παίρνει).

"Πλήρως" όσο αφορά το να έχετε κάνει ΚΑΙ όλα τα updates. Και τα critical βέβαια αλλά και τα optional ακριβώς επειδή, πολλές φορές εκεί, στα optional, υπάρχουν πληρέστερες ενημερώσεις σε τυχόν "ιδιαίτερους" drivers του ενεργού hardware του υπολογιστή σας.

2. Μόνο αν δείτε (μετά όμως και την ολοκλήρωση του 1ου βήματος) ότι στον device manager των Windows 8 σας έχει αφήσει "ακάλυπτους" σε ορισμένες σας συσκευές, με τυχόν περίεργα μηνύματα και κιτρινάκια, μόνο τότε θα πρέπει να προστρέξετε στις κεντρικές ιστοσελίδες υποστήριξης των σχετικών προϊόντων σας και να ψάξετε πια για drivers που όμως να είναι απολύτως ξεκάθαρο ότι θα καλύπτουν το ακριβές μοντέλο του hardware σας καθώς όμως και ότι θα είναι πλήρως συμβατοί με την έκδοση των Windows 8 σας (32bit ή 64bit).

Αν εκεί δεν καταλήξετε σε κάτι σίγουρο, στις περισσότερες των περιπτώσεων είναι πολύ προτιμότερο να μην προβείτε σε κανένα βήμα "απελπισίας" γιατί ενδέχεται να μπερδευτούν έως και πάρα πολύ τα πράματα μετά αν κάτι εδώ πάει στραβά.

Είναι πολύ προτιμότερο δηλαδή να περιμένετε όσο χρειάζεται και να ελέγχετε τακτικά για κάποια κατάλληλη ανακοίνωση αναβάθμισης είτε από την ίδια την Microsoft με τα κλασικά updates της είτε βέβαια και από την παραγωγό εταιρία του hardware σας.

Δημοσ.

Το χα παθει και γω πριν 2 μερες μετα απο εγατασταση 2-3 update απο το windows update,δεν μου ανοιγε κανενα tiles. Ψαχνοντας στο στο νετ ειδα οτι ειχαν κι αλλοι το ιδιο θεμα και δεν εχει βρεθει λυση ακομα.Εγω εκανα restore ενα προσφατο back up και λυθηκε.

να σημειώσω οτι ειχα βαλει τους τελευταιους οδηγους απο το site της amd (12.6)

Ακριβως ετσι μετα το χθεσινο update τιποτα
Δημοσ.

Ακριβως ετσι μετα το χθεσινο update τιποτα

Δηλαδή να υποθέσω τώρα ότι αγνοείς (έως και επιδεικτικά) και το τι σε ρώτησα αλλά και το τι έγραψα μετά (σχετικά και με το θέμα σου);;;!!!

Δημοσ.

Οχι δεν σε αγνοω αλλα εγραφα απο το κινητο και δεν μπορουσα να γραψω αναλυτικα τι ειχα

Για να σου εξηγησω εγιναν εγκατασταση τα windows κανονικα βρηκαν τους drivers κανονικα δεν χρειαστηκε να κατεβασω τιποτα απο το site της nvidia (geforce gtx 560) και ολα δουλευαν ρολοι μεχρι το χθεσινο update, απο τοτε δεν μπορω να μπω πουθενα

Δημοσ.

Οχι δεν σε αγνοω αλλα εγραφα απο το κινητο και δεν μπορουσα να γραψω αναλυτικα τι ειχα

Για να σου εξηγησω εγιναν εγκατασταση τα windows κανονικα βρηκαν τους drivers κανονικα δεν χρειαστηκε να κατεβασω τιποτα απο το site της nvidia (geforce gtx 560) και ολα δουλευαν ρολοι μεχρι το χθεσινο update, απο τοτε δεν μπορω να μπω πουθενα

Ok, κατάλαβα...

Τέσπα, δοκίμασε αρχικά να κάνεις αυτό που έκανε κι ο vaggospat13 μήπως και ξεπεράσεις το άμεσό σου πρόβλημα. Να κάνεις δηλαδή Windows restore από ενα προσφατο Windows back up σου. Πρόσφατο μεν αλλά πριν από αυτό που σου συνέβει βέβαια.

Ωστόσο θες να πεις πως, ό,τι update έκανες γενικότερα ως τώρα, ήταν μόνο της ίδιας της Microsoft;;;

Κι αν ναι, μόνο από τα critical ή και από τα optional της;

Δημοσ.

Ok, κατάλαβα...

Τέσπα, δοκίμασε αρχικά να κάνεις αυτό που έκανε κι ο vaggospat13 μήπως και ξεπεράσεις το άμεσό σου πρόβλημα. Να κάνεις δηλαδή Windows restore από ενα προσφατο Windows back up σου. Πρόσφατο μεν αλλά πριν από αυτό που σου συνέβει βέβαια.

Ωστόσο θες να πεις πως, ό,τι update έκανες γενικότερα ως τώρα, ήταν μόνο της ίδιας της Microsoft;;;

Κι αν ναι, μόνο από τα critical ή και από τα optional της;

Restore με αφηνει να κανω μεχρι το update που αρχισαν τα προβληματα

Και ναι οτι update εκανα εως τωρα ηταν μονο απο την microsoft critical και optional

Οπως σου ειπα ολα ηταν καλα μεχρι το τελευταιο update, μηπως να περιμενω μεχρι να υπαρξει καποιο αλλο update που να διορθωνει το προβλημα;

Δημοσ.
μηπως να περιμενω μεχρι να υπαρξει καποιο αλλο update που να διορθωνει το προβλημα;

Με δεδομένο ότι έγιναν ακριβώς τα όσα λες, προσωπικά θεωρώ ότι δυστυχώς δεν θα έχεις σοβαρή ελπίδα να ξεπεράσεις το συγκεκριμένο σου πρόβλημα με νέο Microsoft update. Δεν το αποκλείω κιόλας βέβαια αλλά χλωμό το βλέπω.

Αν είχες κάνει καθαρή εγκατάσταση στα 8 και σε παίρνει, δοκίμασε να τα εγκαταστήσεις από την αρχή.

Αν πάλι πάτησαν πάνω σε εγκατάσταση παλιότερης έκδοσης λειτουργικού και δε θες να χάσεις τα διάφορα, δοκίμασε να κάνεις μεν ξανά εγκατάσταση από το DVD των 8 αλλά με επιλογή για απλή επιδιόρθωσης της υφιστάμενης σου εγκατάστασης.

Αν πάλι σε παίρνει, πριν απ' όλα αυτά, δοκίμασε να μπεις στα 8 αλλά με άλλον, νέο user account έστω και για λίγο, να δεις αν θα σε ακολουθεί και εκεί το πρόβλημά σου.

Όπως και να 'χει, πες μας για αποτελέσματα και καλή επιτυχία...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...