Προς το περιεχόμενο

Official Windows 8 Tech Support Thread

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια καλημερα, εγκατεστησα εχθες τα 8 αλλα δεν εχει ερθει ακομα ενημερωση για το πακετο γλωσσων.

Τι μπορω να κανω για να βαλω Ελληνικη γλωσσα;

Υπαρχει καποιο exe που να μπορουμε να εμπιστευθουμε;

Μπορει καποιος να μου στειλει καποιο link;

Ευχαριστω πολυ, εκ πρωτης αποψης φαινονται ωραια τα 8!

• Απαντ. 3,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Super Moderators
Δημοσ.

Παιδια καλημερα, εγκατεστησα εχθες τα 8 αλλα δεν εχει ερθει ακομα ενημερωση για το πακετο γλωσσων.

Τι μπορω να κανω για να βαλω Ελληνικη γλωσσα;

Υπαρχει καποιο exe που να μπορουμε να εμπιστευθουμε;

Μπορει καποιος να μου στειλει καποιο link;

Ευχαριστω πολυ, εκ πρωτης αποψης φαινονται ωραια τα 8!

http://www.ghacks.ne...e-to-windows-8/

προφανώς ελληνικά αντί για γερμανικά...

• Super Moderators
Δημοσ.

np, βολεύει τρελά πλέον εκεί :-)

Καλημέρα σε όλη την παρέα θέλω μια βοήθεια μπορεί κάποιος να μου πει πως βγάζω εικονίδια στην επιφάνεια εργασίας δηλαδή έχω εγκαταστήσει κάποια προγράμματα πως βγάζω εικονίδιο συντόμευσης στην επιφάνεια εργασίας??

είτε πηγαίνεις manually από τον C: στα program files και στο folder του εκάστοτε προγράμματος που θες και κάνεις από εκεί δεξί κλικ στα .exe και shortcut to desktop ή πας από το Metro UI και κάνεις δεξί κλίκ στο tile για shortcut to desktop αν δεν κάνω λάθος...

Δημοσ.

τι πρεπει να κανω για να εχω περισσοτερες εφαρμογες στο store? αλλαζω γλωσσα αλλα το store παραμενει στα ελληνικα θελω μια εφαρεμογη με τεχνολογικα νεα

Δημοσ.

τι πρεπει να κανω για να εχω περισσοτερες εφαρμογες στο store? αλλαζω γλωσσα αλλα το store παραμενει στα ελληνικα θελω μια εφαρεμογη με τεχνολογικα νεα

Πρέπει να αλλάξεις το Location.

• Super Moderators
Δημοσ.

αυτό...

Δε χρειαζεται να αλλαξεις τα regional settings!

Απλα μπες στα settings του store και επελεξε preference και βεβαιοσου οτι και οι 2 επιλογες ειναι απενεργοποιημενες!

Δημοσ.
τι πρεπει να κανω για να εχω περισσοτερες εφαρμογες στο store?

Αν την απάντηση, σε αυτό που ζητάς, την θες αναλυτικά και με εικόνες, δες κι εδώ: "McAkins Online".

• Like 1
Δημοσ.

Καλησπέρα και από εμένα. Αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα με τα windows 8. Έχω ένα dock και ενώ μου το κάνει όλα καλά όταν πάει να διαβάσει το σκληρό δίκσκο τον εμφανίζει χωρίς χωρητικότητα και όταν πατάω να μπω μέσα είναι άδειος

Υπάρχει κάποια λύση στο πρόβλημα μου ή απλά περιμένω για drivers ή κανα update?

Δημοσ.
Υπάρχει κάποια λύση στο πρόβλημα μου ή απλά περιμένω για drivers ή κανα update?

Προφανώς ή κανείς εδώ δε γνωρίζει μια ικανοποιητική απάντηση ή απλά δεν έχει καταλάβει τι ακριβώς ρωτάς.

Καθαρά για να αποκλείσουμε την 2η εκδοχή μου, δεν κάνεις έναν κόπο να γίνεις και πιο σαφής σχετικά με το θέμα σου;!

Κάτι του τύπου στο να μας εξηγούσες π.χ. τι ακριβώς εννοείς λέγοντας "dock", ή το ποια είναι τα "όλα" που σου "τα κάνει καλά" και με ποιές συνθήκες και, τέλος πάντων, διάφορα άλλα τέτοια κουραστικά πραματάκια...

Δημοσ.

Προφανώς ή κανείς εδώ δε γνωρίζει μια ικανοποιητική απάντηση ή απλά δεν έχει καταλάβει τι ακριβώς ρωτάς.

Καθαρά για να αποκλείσουμε την 2η εκδοχή μου, δεν κάνεις έναν κόπο να γίνεις και πιο σαφής σχετικά με το θέμα σου;!

Κάτι του τύπου στο να μας εξηγούσες π.χ. τι ακριβώς εννοείς λέγοντας "dock", ή το ποια είναι τα "όλα" που σου "τα κάνει καλά" και με ποιές συνθήκες και, τέλος πάντων, διάφορα άλλα τέτοια κουραστικά πραματάκια...

Ναι είναι αυτό το hdd dock. Και ενώ στα windows 7 το διαβάζει κανονικά, στα 8 το συνδέω και μου εμφανίζει απλά τον σκληρό άδειο και χωρίς χωρητικότητα. Όταν τον συνδέω και ανοίγω τον υπολογιστή μου υπάρχει μια μπάρα πράσινη στον υπολογιστή μου και δεν τελειώνει πότε την εγκατάσταση. Και στο disk manager ή θα μου τον βγάζει raw ή καθόλου.

Δημοσ.

Ναι είναι αυτό το hdd dock. Και ενώ στα windows 7 το διαβάζει κανονικά, στα 8 το συνδέω και μου εμφανίζει απλά τον σκληρό άδειο και χωρίς χωρητικότητα. Όταν τον συνδέω και ανοίγω τον υπολογιστή μου υπάρχει μια μπάρα πράσινη στον υπολογιστή μου και δεν τελειώνει πότε την εγκατάσταση. Και στο disk manager ή θα μου τον βγάζει raw ή καθόλου.

Ερωτήσεις (που ίσως θα έπρεπε, τις απαντήσεις τους, να μας τις είχες πει από μόνος σου, από την αρχική περιγραφή του θέματός σου):

1. Το έχεις συνδέσει και με τους δύο τρόπους USB και eSATA και έχεις ακριβώς τα ίδια αποτελέσματα;
  2. Το έχεις δοκιμάσει συνδέοντάς πάνω του και διαφορετικούς δίσκους και βλέπεις να έχεις ακριβώς τα ίδια αποτελέσματα;
  3. Μήπως πριν, έχεις εγκαταστήσει κάποιους "ειδικούς - ενδεδειγμένους" drivers για αυτό στα 8άρια σου είτε από το συνοδευτικό του CD είτε από το διαδίκτυο;
  4. Όταν το συνδέεις μόνο του, χωρίς κάποιον δίσκο μέσα του, στον device manager των Windows 8 πώς το βλέπει σα συσκευή; Σωστά ή μήπως με καμιά "περίεργη" ένδειξη;
  5. Μετά από την αποτυχημένη απεικόνιση των δίσκων του στα 8άρια σου, έχεις ξαναδοκιμάσει να τον συνδέσεις σε άλλο λειτουργικό ή υπολογιστή γενικότερα και εξακολουθεί εκεί να στα δείχνει όλα κανονικά;
  6. Έχεις κάνει όλα τα updates των windows 8 ενώ το έχεις συνδεδεμένο στον υπολογιστή χωρίς δίσκο; Εννοώ όχι μόνο τα critical αλλά και τυχόν άλλα που μπορεί να σου προτείνει το windows update των 8 σου;

Θα σε παρακαλούσα να προσπαθήσεις να είσαι ακριβής στις απαντήσεις που σου ζητούν οι ερωτήσεις μου.

Δημοσ.

Ερωτήσεις (που ίσως θα έπρεπε, τις απαντήσεις τους, να μας τις είχες πει από μόνος σου, από την αρχική περιγραφή του θέματός σου):

1. Το έχεις συνδέσει και με τους δύο τρόπους USB και eSATA και έχεις ακριβώς τα ίδια αποτελέσματα;

2. Το έχεις δοκιμάσει συνδέοντάς πάνω του και διαφορετικούς δίσκους και βλέπεις να έχεις ακριβώς τα ίδια αποτελέσματα;

3. Μήπως πριν, έχεις εγκαταστήσει κάποιους "ειδικούς - ενδεδειγμένους" drivers για αυτό στα 8άρια σου είτε από το συνοδευτικό του CD είτε από το διαδίκτυο;

4. Όταν το συνδέεις μόνο του, χωρίς κάποιον δίσκο μέσα του, στον device manager των Windows 8 πώς το βλέπει σα συσκευή; Σωστά ή μήπως με καμιά "περίεργη" ένδειξη;

5. Μετά από την αποτυχημένη απεικόνιση των δίσκων του στα 8άρια σου, έχεις ξαναδοκιμάσει να τον συνδέσεις σε άλλο λειτουργικό ή υπολογιστή γενικότερα και εξακολουθεί εκεί να στα δείχνει όλα κανονικά;

6. Έχεις κάνει όλα τα updates των windows 8 ενώ το έχεις συνδεδεμένο στον υπολογιστή χωρίς δίσκο; Εννοώ όχι μόνο τα critical αλλά και τυχόν άλλα που μπορεί να σου προτείνει το windows update των 8 σου;

Θα σε παρακαλούσα να προσπαθήσεις να είσαι ακριβής στις απαντήσεις που σου ζητούν οι ερωτήσεις μου.

Αρχικά ευχαριστώ για το ενδιαφέρον. Τώρα έχουμε τα εξής:

1) Μόνο με usb γιατί είμαι με laptop τώρα και δεν έχει esata

2)2 samsung hd204ui,δεν μου βρίσκονται άλλοι

3)όχι στα 7 ήταν Plug & play είτε με esata είτε με usb

4)Λοιπό την τελευταία φορά μου έβγαλε usb not recognized. Στα disk drives μου το βγάζει κανονικά τον δίσκο, στο control panel unknown usb device, και στο device manager έχει θαυμαστικό πάλι σε ένα unknown usb device. (Με update driver μου λέει ότι είναι up to date )

5)Ναι κανονικότατα

6)Ναι

Δημοσ.
Αρχικά ευχαριστώ για το ενδιαφέρον.
Αρχικά, παρακαλώ! :)

Βάσει όλων όσων είπες γενικότερα αλλά εστιάζοντας κυρίως σε αυτό:

4)Λοιπό την τελευταία φορά μου έβγαλε usb not recognized. Στα disk drives μου το βγάζει κανονικά τον δίσκο, στο control panel unknown usb device, και στο device manager έχει θαυμαστικό πάλι σε ένα unknown usb device. (Με update driver μου λέει ότι είναι up to date )

θεωρώ ότι, για λύση, θα αναγκαστούμε δυστυχώς να επανέρθουμε σε αυτό που ρώτησες κάποια στιγμή νωρίτερα δηλαδή αυτό:

απλά περιμένω για drivers ή κανα update?

Και, για το συγκεκριμένο προϊόν μάλιστα, πολύ φοβάμαι ότι μπορεί και ν' αργήσει αρκετά η σχετική λύση, ειδικά αν θα πρέπει να είναι αποκλειστικά από Microsoft πλευρά και όχι από την κατασκευάστρια του προϊόντος εταιρία (πράγμα μάλλον απίθανο κατά τη γνώμη μου).

Εύχομαι όμως τα καλύτερα!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...