Προς το περιεχόμενο

Official Windows 8 Tech Support Thread

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Βγηκαν οι καινουργοι drivers της Synaptics,που υποστηριζουν την νεα Gesture Suite των windows 8,για τα touchpads!

http://www.google.co...UXaBU1gdGYreLfg

Παρα πολυ καλη δουλεια!

Δινουν μεγαλυτερη παραμετροποιηση των gestures και τεραστια διαφορα στην ανταποκριση!

Εννοειται και τα gestures για τις γωνιες των win8! :D

Υ.Γ.Ξεχασα να αναφερω,οτι το νεο πακετακι με gesture,ειναι για ολες τις εκδωσεις των windows,απλα για τα 8,εχει επιπροσθετα τα 3 gestures για τις πλευρες(charm bar,εναλλαγη app&εμφανηση επιλογων στo περιβαλον του νεου ui)!

Αξιζει,για οσους το υποστηριζει το notebook τους,να τα εγκαταστησουν!Η synaptics,εχει κανει πραγματικα,εκπληκτικη δουλεια!!!

Επεξ/σία από ektor7
  • Απαντ. 3,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
πώς κλείνουμε εφαρμογές στο metro GUI; (εκτός από την αριστέρη sidebar με δεξί κλικ και close)
Τώρα είδα την ερώτησή σου και πρόσεξα ότι μάλλον δεν έχει απαντηθεί εδώ (δημόσια τουλάχιστον) από κάποιον άλλον ακόμα. Άρα, αν δεν το έχεις ανακαλύψει ήδη από κάπου αλλού, προσπάθησε αυτό:

Μπορείς είτε με το δάχτυλο είτε με το ποντίκι, να "αρπάξεις" την εφαρμογή πατώντας σε αυτή στο πάνω μέρος της (στο πιο ψηλό σημείο του full screen παραθύρου της) και να την σύρεις έως τέρμα κάτω στο τέλος της οθόνης. Θα κλείσει!

Βλέπεις κι εμένα με είχε απασχολήσει αρχικά σα ζήτημα!

-------------------------------------------

Και μια δικιά μου ερωτησούλα:

Έχει συνδέσει κανείς σε υπολογιστή με Windows 8 Pro 64, κάποιο smart phone με Windows Phone 7.5 όπως π.χ. τα Nokia Lumia 800 κλπ;;;

Πώς πρέπει να γίνει με τον σωστότερο τρόπο κάτι τέτοιο;

Δημοσ.

Δεν έχει σωστό και λάθος τρόπο.

Αν βάλεις το κινητό πριν βάλεις το Zune, τα Windows 8 θα βρουν τους drivers, θα τους εγκαταστήσουν και η συσκευή θα εμφανίζεται κανονικά στον device manager, αλλά δεν έχεις και πολλά να κάνεις μ αυτήν χωρίς το Zune. Οπότε βάζεις και το Zune μετά και όλα καλά.

Αν δε το έχεις συνδέσει καθόλου ως τώρα, βάλε πρώτα το Zune και μετά το κινητό, όχι ότι έχει καμιά διαφορά, αλλά να χαμε να λέγαμε.

Δημοσ.

Δεν έχει σωστό και λάθος τρόπο.

Αν βάλεις το κινητό πριν βάλεις το Zune, τα Windows 8 θα βρουν τους drivers, θα τους εγκαταστήσουν και η συσκευή θα εμφανίζεται κανονικά στον device manager, αλλά δεν έχεις και πολλά να κάνεις μ αυτήν χωρίς το Zune. Οπότε βάζεις και το Zune μετά και όλα καλά.

Αν δε το έχεις συνδέσει καθόλου ως τώρα, βάλε πρώτα το Zune και μετά το κινητό, όχι ότι έχει καμιά διαφορά, αλλά να χαμε να λέγαμε.

Έτσι ακριβώς το είχα κάνει με τα Windows 7 και ήταν όλα μια χαρά βέβαια.

Aκόμα δεν το έχω ξεκινήσει στα 8άρια γιατί κάπου έχω "μπερδευτεί" με τις διαφορές που διαβάζω από 'δω κι από 'κει ότι ισχύουν σχετικά και είπα να ρωτήσω για τον "σωστό" τρόπο, μήπως ήθελε διαφορετική προσέγγιση.

Το zune υπάρχει άραγε και στο shop κάπως; Δεν το έχω δει ακόμα εκεί αν και επιφυλάσσομαι δεδομένου ότι έχω ακόμα το localization on.

Δημοσ.

To Zune είτε με τον κλασικό τρόπο απ το site του είτε μέσω Windows Update (μου το εμφάνισε στα optional). Στο Store δε το βλέπω ούτε γω με κλειστό localization.

Δημοσ.

Μηπως, λεω μηπως, ξερει κανεις, αν το εχει κανει, ή εχει διαβασει καπου, αν , παιρνοντας system image (για την κακια στιγμη που λενε) στα win8, μπορω να εξαιρεσω φακελους?

Προσοχη, δεν μιλαω για το windows backup, που αν καταλαβα καλα ειναι μια διαφορετικη διαδικασια, μιλαω για system image.

Ελπιζω να το χει κανει καποιος να μου πει, γιατι δεν βρηκα κατι στο google.

Δημοσ.

SOS ! Απορια! πως γινεται να μεταφερω την αδεια των 8 που αγορασα σε αλλο υπολογιστη???

Εννοείς ότι τα αγόρασες και τα εγκατέστησες ήδη σε κάποιον υπολογιστή αλλά το μετάνιωσες και τώρα θες να τα εγκαταστήσεις ξανά αλλά τελικά σε άλλον μόνο υπολογιστή ή μήπως δεν τα έχεις εγκαταστήσει ακόμα πουθενά;

Όπως και να έχει, αν τα εγκαταστήσεις τώρα π.χ. σε κάποιον υπολογιστή και μετά δεν επιχειρηθεί να μπει ποτέ πια και κανένας άλλος υπολογιστής με την ίδια άδεια (ακόμα κι αν κάποια στιγμή είχαν εγκατασταθεί με αυτήν σε άλλον), κανονικά δεν πρέπει να έχεις πρόβλημα. Προβλέπεται από την Microsoft το να αλλάξει κάποιος τον υπολογιστή του και να θέλει φυσικά να εγκαταστήσει εκεί πια τα αγορασμένα του Windows, αρκεί βέβαια να πάψει να μπαίνει σε διαδίκτυο οποιοσδήποτε άλλος υπολογιστής τα είχε πριν με την ίδια άδεια.

Αν, παρόλα αυτά, κάτι σου πάει τελείως στραβά και δείχνει να το έχεις "κάψει" ήδη το θέμα, δοκίμασε και τηλεφωνικά, με επικοινωνία σου στο σχετικό τμήμα της Ελληνικής Microsoft. Επιλύονται τέτοια ζητήματα όπως πρέπει...

• Super Moderators
Δημοσ.

τι εννοείς? να τα έχεις ενεργοποιήσεις πχ στο laptop και να θες να τα ενεργοποιήσεις στο desktop?

υποθέτω ότι θα πρέπει να κάνεις format στο laptop ώστε να μην είναι ενεργοποιημένα εκεί...

Δημοσ.

Εννοω πως επειδη θα αλλαξω υπολογιστη θελω να τα μεταφερω εκει.πως θα γινει ομως εφοσων ειναι ηδη ενεργοποιημενα σε αλλον???

Δημοσ.

Εννοω πως επειδη θα αλλαξω υπολογιστη θελω να τα μεταφερω εκει.πως θα γινει ομως εφοσων ειναι ηδη ενεργοποιημενα σε αλλον???

Συγνώμη κιόλας!

Δεν σου απάντησα σχετικά πριν;;;!!!

Είναι κάτι που δεν κατάλαβες ή απλά δεν το διάβασες καν;;;

Δημοσ.

Απλα απαντησα στον ThReSh

Προφανώς και απάντησες μεν στον ThReSh αλλά, βάσει του τι του είπες εκεί, φάνηκε να εξακολουθείς να απορείς για το ίδιο ακριβώς θέμα σου, πράμα που με έθεσε να αναρωτιέμαι "φωναχτά", για το γιατί άραγε να συμβαίνει αυτό.

Τέσπα!

Έχεις τελικά την ίδια απορία ως προς το αν γίνεται αυτό που ρώτησες αρχικά;

Όλο το "κόλπο" είναι, όταν κάνεις την νέα εγκατάστασή των 8 σου, να μην ξαναμπείς στο διαδίκτυο από την παλιά σου εγκατάσταση γιατί, μόνο αν μπεις έτσι, θα δωθεί στίγμα προς την Microsoft ότι και καλά προσπαθείς να την "κλέψεις" με παράνομη διακίνηση της άδειάς της.

Αν δηλαδή, μετά την νέα σου εγκατάσταση, δεν ξαναμπεί ποτέ η παλιά, δεν θα έχεις ποτέ και κανένα πρόβλημα γιατί πολύ απλά είναι αποδεκτό το να αλλάξεις κάποια στιγμή τον υπολογιστή σου με χρήση όμως της ίδιας αγορασμένης άδειας λειτουργικού, αρκεί βέβαια να καταργηθεί ο παλιός (από αυτήν την άδεια) και ο μόνος τρόπος να μπορεί να το γνωρίζει εύκολα αυτό η όποια Microsoft, είναι το "σήμα" που δίνει η πρόσβαση των υπολογιστών σου στην εταιρία μέσω του διαδικτύου.

Δημοσ.

Καλησπέρα και από εμένα. Αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα με τα windows 8. Έχω ένα dock και ενώ μου το κάνει όλα καλά όταν πάει να διαβάσει το σκληρό δίκσκο τον εμφανίζει χωρίς χωρητικότητα και όταν πατάω να μπω μέσα είναι άδειος

Δημοσ.

Καλημέρα σε όλη την παρέα θέλω μια βοήθεια μπορεί κάποιος να μου πει πως βγάζω εικονίδια στην επιφάνεια εργασίας δηλαδή έχω εγκαταστήσει κάποια προγράμματα πως βγάζω εικονίδιο συντόμευσης στην επιφάνεια εργασίας??

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...