ADHD Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2012 Εχω τα k-lite codec pack μονο, περιεργο ειναι οντως.. Αν ηταν προβλημα των windows ολο και καποιος αλλος θα το ειχε αναφερει(δεν νομιζω να ειμαι ο μονος με large folders..) οποτε ισως κατι εχω κανει εγω..
Super Moderators Thresh Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2012 χύμα όλα σε ένα folder?
ADHD Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2012 Οχι εντελως, απλα στο downloads εχω ολες τις κατηγοριες μεσα σε sub-folders..
zHsHs_87 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2012 καλησπερα παιδια θελω νακανω μια ερωτηση σχετικα με αναβαθμηση σε windows 8 ετοιμαζομαι να κανω την αναβαθμηση αλλα δεν θελω να κανω καθαρη εγγατασταση θελω να κανω αναβαθμηση βασικα θα ηθελα να μη χασω τα save απο τα παιχνιδια τα προσοπικα μου αρχεια και τετοια!!! γινεται αυτο?? ξερει κανεις??
Super Moderators Thresh Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2012 ναι, αλλά το πόσο επιτυχημένη θα είναι, είναι άλλου παπά ευαγγέλιο
zarzonis Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2012 καλησπερα παιδια θελω νακανω μια ερωτηση σχετικα με αναβαθμηση σε windows 8 ετοιμαζομαι να κανω την αναβαθμηση αλλα δεν θελω να κανω καθαρη εγγατασταση θελω να κανω αναβαθμηση βασικα θα ηθελα να μη χασω τα save απο τα παιχνιδια τα προσοπικα μου αρχεια και τετοια!!! γινεται αυτο?? ξερει κανεις?? Το είχα επιχειρήσει εγώ, ξεκίνησε την αναβάθμιση και ενώ έφτιαχνα τον χρήστη για τα windows 8 έβγαλε ότι η αναβάθμιση δεν ολοκληρώθηκε και τα γύρισε όλα μόνο του πίσω στα windows 7... Δοκίμασέ το... Δεν έχεις να χάσεις τίποτα...
Επισκέπτης Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2012 παιδιά καλημέρα, έβαλα και εγώ σήμερα τα 8αρια 64ΒΙΤ με 30 ευρώ. διάβασα οτι δεν χρειάζεται anti virus!!! δεν ξέρω αλέα πολυ γυμνό μου φαίνεται έτσι. κάνει δουλειά ο Defender? εχω το Avast που είναι αρκετά βαρύ, αν δεν το χρειάζομαι όμως να το βγάλω. επίσης διάβασα οτι μπορώ να σβήσω τον φάκελο Old.... δεν θα έχω κανένα πρόβλημα? αυτό με τους SSD που ειπώθηκε για κάποιες ρυθμίσεις τι ακριβός ειναι? έχω και ένα πρόβλημα, κατέβασα το Tunein radio, το έχω και στο κινητό μου όπου δουλεύει κανονικά, το πρόβλημα είναι οτι στο PC μου βγάζει stream error!!! ξέρει κανείς γιατί? εχω βάλει και το WMC! κατι τελευταιο, προσπαθω να σβησω τον φακελο Old... δεν με αφηνει ομως, γραφει κατι για trustedinstaller...
Centurion Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2012 κατι τελευταιο, προσπαθω να σβησω τον φακελο Old... δεν με αφηνει ομως, γραφει κατι για trustedinstaller... Ρίξε μια ματιά εδώ http://www.insomnia.gr/topic/463447-windowsold-%CE%BC%CF%80%CE%BF%CF%81%CE%B5%CE%AF-%CE%BD%CE%B1-%CF%83%CE%B2%CE%B7%CF%83%CF%84%CE%B5%CE%AF-%CF%87%CF%89%CF%81%CE%AF%CF%82-%CF%83%CF%85%CE%BD%CE%AD%CF%80%CE%B5%CE%B9%CE%B5%CF%82/?do=findComment&comment=5041920
Επισκέπτης Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2012 οκ σε ευχαριστώ, κάποιες φορές κολλάει το ρημάδι και δεν σκέφτεται
pluss Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2012 Καλησπέρα και απο μένα.... Σημερα παρελαβα εναν Sony Vaio με Win8. Ο ξυπνιος κατασκευαστης δεν εχει πουθενά το Product Key! Ουτε απο κατω σε στικερ, ουτε απο κάπου αλλού. Τα Win δειχνουν μόνο τα 4 τελευταία ψηφία. Εχει κανείς καμια ιδέα πως το βρίσκουμε? Κατέβασε το Speccy.
Επισκέπτης Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2012 Μια ερωτηση ακομα (λες και δεν θα κανω αλλες ), μου εβγαλε μια επιλογη να κανω "αξιοπιστο" τον υπολογιστη, ενω δινω ολα τα στοιχεια (τηλεφωνο, mail) και παταω για αποστολη κωδικου δεν ερχεται μνμ ουτε στο κινητο ουτε στο mail.... ξερει κανεις τιπαιζει?
Alejandro Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2012 Έχω Windows 8 64bit και θα ήθελα να πάω σε Pro. Ξέρει κανείς αν υπάρχει τρόπος;
skiabox Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2012 Πάντως όσο εγκαθιστάς applications από το app store, τόσο αυξάνεις τα tiles στο metro ui καθώς εκεί εμφανίζονται οι εφαρμογές και όχι στο desktop.
polakis21 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2012 Καλησπερα. Εχω windows 8 x64 clean install pro ελληνικα κι εχω προβλημα με startup και shutdown. Οταν κανω shutdown κλεινει η οθονη κανονικα αλλα οι ανεμιστηρες λειτουργουν και το λαμπακι του acer 6935g δεν σβηνει. Αναγκαζομαι να το κλεισω απο το κουμπι ρευματος. 2ον οταν κανω restart ή ανοιγω το pc μερικες φορες κολλαει στο password screen και δεν με αφηνει να κανω τιποτα. Any help? Thanks...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα