ADHD Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2012 Εχω ενα θεμα με τον file explorer, κρασάρει και κανει restart συνεχεια οταν κανω browse folder με πολλα αρχεια μεσα. Εχω τα windows σε SSD και ολα τα υπολοιπα σε εναν αλλο εσωτερικο, οταν ανοιγω τα "Downloads" πχ ενα folder με 250gb περιπου μεσα παντα θα κρασαρει ο explorer. Στα windows 7 δεν ειχα κανενα τετοιο προβλημα, εκανα defrag, τα αλλαξα λιγο σειρα να ειναι σε οσο το δυνατον λιγοτερα folders γινεται αλλα και παλι τιποτα το crash ειναι σιγουρο οταν κανω browse. Καμια ιδεα για αυτο? Ωραια τα w8 αλλα αυτο αρχιζει να με εκνευριζει αρκετα..
johnythedirector Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2012 Καλησπέρα, Αγόρασα και εγκατέστησα και εγώ τα windows 8 pro. Όμως δυστυχώς κατάλαβα αργά, πως έχω πλέον την 32bit εκδοση αντί της 64Bit(από αναβάθμιση windows 7 32Bit).Ο επεξεργαστής μου έιναι i7 920, 64bit, και τα είχα χρόνια τα 32bit windows7(κακώς βέβαια γιατί δεν εκμεταλλευόμουν τα πλεονεκτήματα του 64bit.Νόμιζα βασικά πως πολλές εφαρμογές είχαν θέματα ασυμβατότητας και προτίμησα τη σίγουρη λύση) Με λίγα λόγια είναι λάθος όποιος πιστεύει και το διάβασα και εδώ αυτό, πως τα windows αναγνωρίζουν τι επεξεργαστή έχεις (32 ή 64) και εγκαθιστούν την ανάλογη έκδοση. Τα windows δε βλέπουν επεξεργαστή, βλέπουν την προηγούμενη έκδοση των windows που έχεις... Το θέμα είναι τώρα μπορώ να κάνω κάτι;;;; (Υ.Γ. Μήπως βασανίζομαι άδικα, και δεν θα δω διαφορά ανάμεσα στην 32-64 bit έκδοση των 8;;
zarzonis Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2012 Καλησπέρα, Αγόρασα και εγκατέστησα και εγώ τα windows 8 pro. Όμως δυστυχώς κατάλαβα αργά, πως έχω πλέον την 32bit εκδοση αντί της 64Bit(από αναβάθμιση windows 7 32Bit).Ο επεξεργαστής μου έιναι i7 920, 64bit, και τα είχα χρόνια τα 32bit windows7(κακώς βέβαια γιατί δεν εκμεταλλευόμουν τα πλεονεκτήματα του 64bit.Νόμιζα βασικά πως πολλές εφαρμογές είχαν θέματα ασυμβατότητας και προτίμησα τη σίγουρη λύση) Με λίγα λόγια είναι λάθος όποιος πιστεύει και το διάβασα και εδώ αυτό, πως τα windows αναγνωρίζουν τι επεξεργαστή έχεις (32 ή 64) και εγκαθιστούν την ανάλογη έκδοση. Τα windows δε βλέπουν επεξεργαστή, βλέπουν την προηγούμενη έκδοση των windows που έχεις... Το θέμα είναι τώρα μπορώ να κάνω κάτι;;;; (Υ.Γ. Μήπως βασανίζομαι άδικα, και δεν θα δω διαφορά ανάμεσα στην 32-64 bit έκδοση των 8;; Ότι θα δεις διαφορά θα δεις φίλε... Είναι μέρα με νύχτα... Ειδικά αν έχεις και ram πάνω από 3.5gb... Ο επεξεργαστής στέλνει διπλάσια δεδομένα στον ίδιο χρόνο με τα 64bit... Το τι μπορείς να κάνεις δεν ξέρω...
johnythedirector Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2012 H ram είναι 3bg, αλλά αγοράζω άλλο ένα 3αρι δεν κολλάω σε αυτό. Λοιπόν να αναφέρω επίσης ότι μαζί με το downolad των 8 που έκανα, αγόρασα και την κόπια. Δε μου έχει έρθει ακόμη... Διάβασα σε ένα φόρουμ ότι από στο dvd υπάρχουν και οι 2 εκδόσεις. Οπότε λέτε να σωθώ; Έχει κάποιος στα χέρια του το dvd να επιβεβαίωσει το παραπάνω;;;
skiabox Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2012 Βλέπω κάποιες αναφορές εδώ μέσα ότι δεν μπορείς να κάνεις πλέον clean install με 29.99 ευρώ. Αληθεύουν;
spartan29gr Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2012 Ρε παιδια καλησπερα μια ερωτηση,κατεβασα και περασα τα windows pro retail x64 εκδοση με ελληνικα.Ολλα καλα η εγκατασταση εγινε κανονικα αλλα ρε παιδια εχω μια απορια στο windows store δεν μου εμφανιζει εφαρμογες προς αγορες!!και επιπλεον δεν υπαρχουν καποιες επιπλεον δωρεαν που θα ηθελα να κατεβασω.Αυτο γιατι γινεται?επειδη το ελληνικο region αυτη την στιγμη ειναι φτωχοτερο σε σχεση με το αγγλικο και αμερικανικο???ευχαριστω.
ADHD Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2012 Βλέπω κάποιες αναφορές εδώ μέσα ότι δεν μπορείς να κάνεις πλέον clean install με 29.99 ευρώ. Αληθεύουν; Εκανα προχτες clean install κανονικοτατα..
Super Moderators Thresh Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2012 Εχω ενα θεμα με τον file explorer, κρασάρει και κανει restart συνεχεια οταν κανω browse folder με πολλα αρχεια μεσα. Εχω τα windows σε SSD και ολα τα υπολοιπα σε εναν αλλο εσωτερικο, οταν ανοιγω τα "Downloads" πχ ενα folder με 250gb περιπου μεσα παντα θα κρασαρει ο explorer. Στα windows 7 δεν ειχα κανενα τετοιο προβλημα, εκανα defrag, τα αλλαξα λιγο σειρα να ειναι σε οσο το δυνατον λιγοτερα folders γινεται αλλα και παλι τιποτα το crash ειναι σιγουρο οταν κανω browse. Καμια ιδεα για αυτο? Ωραια τα w8 αλλα αυτο αρχιζει να με εκνευριζει αρκετα.. για τι αρχεία μιλάμε?
ADHD Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2012 για τι αρχεία μιλάμε? Εχω τα παντα εκει μεσα, ταινιες, mp3, φωτογραφιες, word/excel/pdf documents etc.. Εχει καποιο θεμα με συγκεκριμενα αρχεια? Εψαξα λιγο στο net δεν βρηκα καποια λυση παντως..
injen Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2012 Μπορουμε με καποιο τροπο να βελτιωσουμε την εμφανιση των παραθυρων ?πχ να βαλουμε aero ή κατι αλλο τελος παντων γιατι οπως ειναι θυμιζουν windows 2000 Και γω το ιδιο ψαχνω αλλα οι λυσεις που υπαρχουν στο net ειναι αθλιες. Ολο clutter ειναι τα παραθυρα μολις τα πειραξεις. Δεν ξερω μηπως καποιος αλλος εχει δει κατι που δουλευει.
TheAccountant Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2012 Καλησπέρα και απο μένα.... Σημερα παρελαβα εναν Sony Vaio με Win8. Ο ξυπνιος κατασκευαστης δεν εχει πουθενά το Product Key! Ουτε απο κατω σε στικερ, ουτε απο κάπου αλλού. Τα Win δειχνουν μόνο τα 4 τελευταία ψηφία. Εχει κανείς καμια ιδέα πως το βρίσκουμε?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2012 Εχω τα παντα εκει μεσα, ταινιες, mp3, φωτογραφιες, word/excel/pdf documents etc.. Εχει καποιο θεμα με συγκεκριμενα αρχεια? Εψαξα λιγο στο net δεν βρηκα καποια λυση παντως.. thumbnails ή normal icons?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2012 περίεργο, μήπως δημιουργεί πρόβλημα κάνα codec που έχεις βάλει?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα