angmar Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2012 VAT = value added tax κοινώς ΦΠΑ και αφού στο σύνολο γράφει 30€ χρεώθηκες 30€
lambros Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2012 Καλημερα σας, να πω μια απορια αν και πιστευω οτι εχω καταλαβει σωστα τουλαχιστον στο θεμα τησ γλωσσας. Λοιπον 8α κατεβασω τα win8pro, Αποριες 1.Το λαπτοπ που εχει απο την μανα του vista premium και ειχα κανει τοτε την αναβαθμιση και ειχα βαλει win7premium original. Αν τωρα κανω αναβαθμιση σε win8pro απο τα vista premium η τα win7premium πληρωνω 30ευρω σωστα?? Αν κανω ομως αγορα μεσω κλειδιου απο υπολογιστη που εχει αγοραστει τον Ιουλιο το πληρωνω 15ευρω σωστα?? Οταν εκανα την αναβαθμιση τοτε μου στειλατε cdkey τον win7 τωρα με τα win8 θαεχω cdkey να κολληθει στον υπολογιστη? 2.Απο οτι καταλαβα τωρα δεν υπαρχουν γλωσσες απλως language pack, δηλαδη εμενα μου αρεσει να το δουλευω στα αγγλικα το εχω, αν αργοτερα πουλησω το λαπτοπ του βαζω ελληνικα σε οποιον το παρει σωστα?? 3. Αν ας πουμε πουλησω το λαπτοπ και δεν θελω να του δωσω τα win8 μπαινουν σε αλλο μηχανημα η οχι?? 4. Τελικα αυτα που κατεβαζουμε ειναι και 32βιτ/64βιτ η ενα απο τα δυο(οτι διαλεξουμε)? Με αλλα λογια ειναι αυτα ? http://www.plaisio.g...eek-Upgrade.htm εμενα να με βοηθησει κανεις?
shodan Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2012 Καλημέρα. 1. Αν κάνεις αναβάθμιση σου ζητάνε έγκυρο αριθμό κλειδί από προηγούμερνη έκδοση και πληρώνεις 30 ευρώ. Αν έχεις αγοράσει μηχάνημα πρόσφατα πληρώνεις 15. Αυτοκόλλητο δεν θα λάβεις, απλά ένα κλειδί μέσω mail. 2. Μπορείς να βάλεις όποια γλώσσα θέλεις μην ανησυχείς. Υπάρχει σχετική επιλογή στον πίνακα ελέγχου. 3. Μπαίνουν όπου θέλεις. Απλά μία εγκατάσταση θα είναι ενεργή κάθε φορά. 4. Εξαρτάται από το μηχάνημα όπου θα τα κατεβάσεις. Αν έχεις 64bit θα σου κατεβάσει 64bit έκδοση επίσης.
fankavo78 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2012 Καλημέρα. 1. Αν κάνεις αναβάθμιση σου ζητάνε έγκυρο αριθμό κλειδί από προηγούμερνη έκδοση και πληρώνεις 30 ευρώ. Αν έχεις αγοράσει μηχάνημα πρόσφατα πληρώνεις 15. Αυτοκόλλητο δεν θα λάβεις, απλά ένα κλειδί μέσω mail. Εγω, εχοντας γνησια 7 αναγκαστικα να τα περασω σε εναν καινουργιο ssd που αγορασα για να κανω την αναβαθμιση σε 8, ωστοσο κατα την εγκατασταση των 7 πατησα activate later, και εκανα την αναβαθμιση κανονικα χωρις να μου ζητηθει κλειδι ποτε.
andreas443 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2012 Καλημέρα σας ευχαριστώ για την απάντηση έχω ακόμα μια απορία κάθε φορα που ανοίγω το pc και μου ζητάει να βάλω τον κωδικό του email για να συνδεθώ στα windows το πληκτρολόγιο είναι στα ελληνικά γίνετε να έχω σαν προεπιλογή τα αγγλικά στο πληκτρολόγιο??
shodan Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2012 Εγω, εχοντας γνησια 7 αναγκαστικα να τα περασω σε εναν καινουργιο ssd που αγορασα για να κανω την αναβαθμιση σε 8, ωστοσο κατα την εγκατασταση των 7 πατησα activate later, και εκανα την αναβαθμιση κανονικα χωρις να μου ζητηθει κλειδι ποτε. Εγώ αναφέρομαι στη φόρμα που πρέπει να συμπληρώσεις για να αγοράσεις τα 8. Λένε ότι πλέον ζητάνε σειριακό από προηγούμενο λειτουργικό. γίνετε να έχω σαν προεπιλογή τα αγγλικά στο πληκτρολόγιο?? Κάτω δεξιά πάτα πάνω στο ENG/ΕΛ και μετά language preferences. Επέλεξε τα English και πάτα move up.
andreas443 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2012 Φιλε μου το έκανα και μόλις έκανα επανεκκίνηση μου άλλαξε στα αγγλικά τα κουτάκια στο metro δηλαδή χάρτες το έκανε maps και όλες αυτές η εφαρμογές όταν τις ανοίγω είναι στα αγγλικά μέσα η επιλογές
TanasiousR Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2012 ρε παιδες οι εφαρμογες του windows ui ειναι πολυ φτωχες σε επιλογες πχ στην εφαρμογη φωτογραφιες δεν μπορω να διαλεξω απο ποιους φακελους θα δειχνει εικονες(ειχα ενα περιεργο φακελο και αρχισε να τον δειχνει). Η εφαρμογη video δεν μου παιζει σχεδον ολες τις ταινιες. Αυτή την λειτουργία την ρυθμίζεις μέσω των βιβλιοθηκών. Κάνε δεξί κλικ στον φάκελο που θες και μετά επέλεξε "συμπερίληψη στη βιβλιοθήκη..." μετά θα τα βρεις. Μπορω να αλλαξω χρωμα σις εφαρμογες πχ απο ροζ να τις κανω μπλε που ειναι και οι αλλες εφαρμογες; Νομίζω ότι δεν μπορείς να το κάνεις αυτό.
shodan Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2012 Φιλε μου το έκανα και μόλις έκανα επανεκκίνηση μου άλλαξε στα αγγλικά τα κουτάκια στο metro δηλαδή χάρτες το έκανε maps και όλες αυτές η εφαρμογές όταν τις ανοίγω είναι στα αγγλικά μέσα η επιλογές άλλαξε το από το advanced settings.
adi32 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2012 Μπορουμε με καποιο τροπο να βελτιωσουμε την εμφανιση των παραθυρων ? πχ να βαλουμε aero ή κατι αλλο τελος παντων γιατι οπως ειναι θυμιζουν windows 2000
GaGaS_Thess Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2012 ερώτηση κρίσεως....αν αγοράσω κάποια εφαρμογή απο το Windows Store και κάνω Format τι γίνεται ; Μπαινω με το account Μου και την ξανα κατεβάζω μετά το format τζάμπα ; και αν ναι μπορω δηλαδη αν εχω 2 υπολογιστες με 8 να κανω login και στους 2 με το ιδιο account και να την εχω 2 φορες πληρωνοντας 1 ;
zvarthangalos Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2012 (επεξεργασμένο) Ερώτηση 1η. Eίχα διαβάσει λίγο καιρό πρίν πως θα μπορούμε να κάνουμε install τα Windows 8 σε στικάκι και βάζοντάς τα σε οποιονδήποτε υπολογιστή θα μπορούμε να τα τρέχουμε κάτι σαν το live CD στα Linux, ισχύει κάτι τέτοιο η πρόκειται για παραπληροφόρηση; Ερώτηση 2η. Έχω έναν εξωτερικό σκληρό δίσκο και θέλω να βάλω τα 8 για να τα δοκιμάσω (στο σύστημά μου έχω τα 7 ) θα μπορέσω να τρέξω από δυο διαφορετικούς δίσκους τα δυο λειτουργικά; απο τον εξωτερικό τα 8 και απο τον κανονικό τα 7; Επεξ/σία 10 Νοεμβρίου 2012 από zvarthangalos
vaggospat13 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2012 Αυτή την λειτουργία την ρυθμίζεις μέσω των βιβλιοθηκών. Κάνε δεξί κλικ στον φάκελο που θες και μετά επέλεξε "συμπερίληψη στη βιβλιοθήκη..." μετά θα τα βρεις. Νομίζω ότι δεν μπορείς να το κάνεις αυτό. φιλε μου εννοω την το live ορθογωνιο της εφαρμογης "φωτογραφιες" στο περιβαλλον windows ui.Δεν θελω να εμφανιζει ολο το φακελο εικονες , θελω να εμφανιζει μονο πχ το φακελο walpapers [
kom Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2012 από windows 8 upgrade assistant αγόρασα και έφτιαξα το φλασάκι από τις επιλογές που είχε,έκανα install όλα καλά ερώτηση : σε περίπτωση που πάθει κάτι το φλασάκι από που ξανακατεβάζουμε το .iso ;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα