lazar_GR Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2012 Έχω κι εγώ Vaio με την ίδια κάρτα γραφικών και αντιμετώπισα το ίδιο ακριβώς πρόβλημα. Κατέβασα πάλι τους drivers της κάρτας (αυτούς του....2010, αφού η Sony απαξιεί να κυκλοφορήσει νεότερους), τους εγκατέστησα και λύθηκε το θέμα. Τώρα ψάχνω τρόπο να περάσω νεότερους drivers, χωρίς επιτυχία προς το παρόν... Αρη μπορεις να μου δωσεις ενα λινκ γιατι εγω καποιους που κατεβασα δεν μου επαιζαν.ευχαριστω.
jmallen3 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2012 Χρειάζεται να περάσω drivers τα 8 η οχι? Γιατι τα εκανα εγκατακσταση χωρις να περασπω drivers και λειτουργουν ολα κανονικα...
vaggospat13 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2012 εχω βαλει το πακετο με την ελληνικη γλωσσα και οταν παταω δεξι στις ιδιοτητες μου βγαζει σνα (3), να φανταστω ειναι θεμα πακετου γλωσσας ετσι;
jmallen3 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2012 εχω βαλει το πακετο με την ελληνικη γλωσσα και οταν παταω δεξι στις ιδιοτητες μου βγαζει σνα (3), να φανταστω ειναι θεμα πακετου γλωσσας ετσι; ναι και σε μένα που εχω βαλει τα ελληνικά εξ αρχής το ίδιο δείχνει στις ιδιότητες.
AquaBoy Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2012 Εκεί που έχει τον καιρό πως το βάζω στα ελληνικά,την περιοχή μου την έχει βρει κανονικά. Τα έβαλα και σε άλλο pc και εχει ελληνικά,καμια ιδέα πως να το γυρίσω?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2012 πήγαινε στα language options και installαρε greek language pack
AquaBoy Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2012 πήγαινε στα language options και installαρε greek language pack Για καθοδηγησε με λίγο ¨)
vaggospat13 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2012 ρε παιδες οι εφαρμογες του windows ui ειναι πολυ φτωχες σε επιλογες πχ στην εφαρμογη φωτογραφιες δεν μπορω να διαλεξω απο ποιους φακελους θα δειχνει εικονες(ειχα ενα περιεργο φακελο και αρχισε να τον δειχνει). Η εφαρμογη video δεν μου παιζει σχεδον ολες τις ταινιες. Μπορω να αλλαξω χρωμα σις εφαρμογες πχ απο ροζ να τις κανω μπλε που ειναι και οι αλλες εφαρμογες; Για καθοδηγησε με λίγο ¨) πρωτα πρεπει να βαλεις ελληνικη γλωσσα πινακας ελεγχου γλωσσα ελληνικα αν δεν ηπαρχει ηδη μετα πας πινακας ελεγχου περιοχη τοποθεσία Ελλαδα αν δεν υπαρχει ηδη καλο θα ηταν να βαλεις και στη διαχείριση εκει που λεει τρεχουσα γλωσσα παλι ελληνικα αν δεν υπαρχει ηδη
AquaBoy Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2012 ρε παιδες οι εφαρμογες του windows ui ειναι πολυ φτωχες σε επιλογες πχ στην εφαρμογη φωτογραφιες δεν μπορω να διαλεξω απο ποιους φακελους θα δειχνει εικονες(ειχα ενα περιεργο φακελο και αρχισε να τον δειχνει). Η εφαρμογη video δεν μου παιζει σχεδον ολες τις ταινιες. Μπορω να αλλαξω χρωμα σις εφαρμογες πχ απο ροζ να τις κανω μπλε που ειναι και οι αλλες εφαρμογες; πρωτα πρεπει να βαλεις ελληνικη γλωσσα πινακας ελεγχου γλωσσα ελληνικα αν δεν ηπαρχει ηδη μετα πας πινακας ελεγχου περιοχη τοποθεσία Ελλαδα αν δεν υπαρχει ηδη καλο θα ηταν να βαλεις και στη διαχείριση εκει που λεει τρεχουσα γλωσσα παλι ελληνικα αν δεν υπαρχει ηδη Όλα στα ελληνικά είναι.
angmar Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2012 Ας πούμε ότι κάποιος αγόρασε την upgrade έκδοση των 8 τώρα με την προσφορά. Την περνάμε πάνω από τα 7 κάνοντας clean install. Κάποια στιγμή σε βάθος χρόνου θέλουμε να κάνουμε format, είτε γιατί πέθανε πχ ο δίσκος και τον αλλάξαμε είτε γιατί δεν έχουμε πως να περάσουμε το απόγευμα μας. Το ερώτημα είναι, πρέπει πχ στο νέο δίσκο πρέπει πρώτα να περάσω τα 7 και μετά από πάνω τα 8 ή υπάρχει κάποια επιλογή να μου ζητήσει κατά την εγκατάσταση ένα valid serial των 7 για να μπορέσει να προχωρήσει στην εγκατάσταση των 8; Επίσης στην login screen των 8 μου έχει σαν default γλώσσα τα ελληνικά, ενώ σε όλες τις λίστες που κοίταξα πρώτα είναι τ αγγλικά, αυτό είναι ολίγον σπαστικό γιατί κατά 99% την πρώτη φορά βάζω λάθος το password. Έχει συγκεκριμένο μέρος στο οποίο μπορώ να ορίσω τη σειρά των input languages στην login screen;
Alejandro Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2012 (επεξεργασμένο) Πηγαίνω να κατεβάσω τα Windows 8 που έσω ήδη περάσει στο laptop για να έχω τον installer όπως αναφέρθηκε στο post #1062 και μου βγάζει την παρακάτω εικόνα! Edit: Δικό μου λάθος τελικά, κατέβασα τον upgrade assistant και όχι το setup. Και πάλι όμως είναι κουλό! Επεξ/σία 9 Νοεμβρίου 2012 από Alejandro
jmallen3 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2012 Χρειάζεται να περάσω drivers τα 8 η οχι? Γιατι τα εκανα εγκατακσταση χωρις να περασπω drivers και λειτουργουν ολα κανονικα... Καποιος μια απαντηση στο παραπανω καθως και στο εαν τα 8 χρειαζονται Antivirus?
angmar Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2012 Καποιος μια απαντηση στο παραπανω καθως και στο εαν τα 8 χρειαζονται Antivirus? Αν δουλεύουν όλα όχι. Σε περίπτωση που ο driver σου παρέχει extra λειτουργικότητα, πχ οι drivers της κάρτας γραφικών με τα control panels τους και την χρειάζεσαι, τότε να τους βάλεις. Τα 8 έχουν εγκατεστημένα τα Microsoft Windows Essentials που έχουν και antivirus μέσα, οπότε, όχι, δεν είναι απαραίτητο να βάλεις. 1
xristoss1 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2012 Παιζει με τα default αλλα καλυτερα πχ της καρτας γραφικων βαλε driver και ηχου κτλ..Antivirus Αποτι εχω διαβασει εχει Ενσωματωμενο το λεγομενο windows defender αλλα λογικα αν θες να βαλεις αλλο το απενεργοποιει αυτοματα το windows defender ωστε να εισαι οκ με το δικο σου.. 1
andreas443 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2012 Αγόρασα τα windows 8 με 30 euro για ένα laptop στην απόδειξη που moi ήρθε γραφή αυτά Μερικό σύνολο 29,99 € VAT 4,79 € Σύνολο 29,99 € Το VAT τι είναι? και εγώ τι χρεώθηκα 29.99+4.79 η σκέτο 29.99??
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα