zarzonis Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2012 "Ένας φίλος", ε; Εγώ έχω άλλο πρόβλημα, νόμιμο. Αγόρασα product key αλλά δεν κατέβασα το iso και τώρα δεν ανοίγει η σελίδα. Μπορώ να το πάρω από κάπου αλλού και να βάλω το κλειδί μου; Ναι ένας φίλος... Εγώ τα αγόρασα με τα 15 ευρώ και 15 το cd... Όμως τώρα δεν υπάρχει αυτή η προσφορά.... από σύστημα με χ32 θα τα κατεβάσει με χ32 και με χ64 αντίστροφα, ή θα τα κατεβάσει από άλλο pc που έχει χ64 εγκατεστημένα και τα καίει σε iso ή κάνει φορμάτ σε χ64 και τα κατεβάζει απευθείας στον υπολογιστή του Αν κάνει την αγορά από τον υπολογιστή του και του δώσω εγώ το δικό μου cd 64bit θα έχει πρόβλημα με τον κωδικό που θα του δώσει η microsoft κατά την αγορά; Αυτό που θέλω να πω είναι ο κωδικός είναι και για 32 και για 64bit? Αν έχει πρόβλημα να του περάσω πρώτα τα 7 64bit σπασμένα και μετά να τα αγοράσει τα 8 από τα 64bit... Απλώς θα φάμε ταλαιπωρία...
xman249 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2012 Ναι ένας φίλος... Εγώ τα αγόρασα με τα 15 ευρώ και 15 το cd... Όμως τώρα δεν υπάρχει αυτή η προσφορά.... Αν κάνει την αγορά από τον υπολογιστή του και του δώσω εγώ το δικό μου cd 64bit θα έχει πρόβλημα με τον κωδικό που θα του δώσει η microsoft κατά την αγορά; Αυτό που θέλω να πω είναι ο κωδικός είναι και για 32 και για 64bit? Αν έχει πρόβλημα να του περάσω πρώτα τα 7 64bit σπασμένα και μετά να τα αγοράσει τα 8 από τα 64bit... Απλώς θα φάμε ταλαιπωρία... σε χ32(χ32 θα πάρεις) ή χ64 κατέβασμα είναι το ίδιο. Εάν κάνει την αγορά σε χ32 το κλειδάκι θα κάνει μόνο για χ32. Καλύτερα να κάνει την αγορά και από το δικό σου pc και κάψτε ένα iso επειδή έχεις ήδη χ64. Και το κλειδί σου να του δώσεις ας σου αγοράσει εσένα άλλο από το pc σου και κάντε ένα φορμάτ στου φίλου και κομπλέ.
zarzonis Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2012 σε χ32(χ32 θα πάρεις) ή χ64 κατέβασμα είναι το ίδιο. Εάν κάνει την αγορά σε χ32 το κλειδάκι θα κάνει μόνο για χ32. Καλύτερα να κάνει την αγορά και από το δικό σου pc και κάψτε ένα iso επειδή έχεις ήδη χ64. Και το κλειδί σου να του δώσεις ας σου αγοράσει εσένα άλλο από το pc σου και κάντε ένα φορμάτ στου φίλου και κομπλέ. Θα του το αγοράσω από τον δικό μου αν είναι... Ευχαριστώ πολύ...
panosss567 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2012 "Ένας φίλος", ε; Εγώ έχω άλλο πρόβλημα, νόμιμο. Αγόρασα product key αλλά δεν κατέβασα το iso και τώρα δεν ανοίγει η σελίδα. Μπορώ να το πάρω από κάπου αλλού και να βάλω το κλειδί μου; ;;Έχει link το mail της αγοράς
TSOPA Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2012 Καλησπέρα σε όλους. Κατέβασα και εγκατέστησα τα windows 8 μέσω της microsoft κανονικά με τους κωδικούς που έχω από τη σχολή μου, σε μορφή iso. Αρχικά θέλω να ρωτήσω το εξής. Έσβησα τελείως τον φάκελο windows old. Έκανα καλά? 2ον antivirus free έχουν κυκλοφορήσει, και αν ναι μπορείτε να μου προτείνεται κάποιο? 3ον Drivers για παλιές συσκευές όπως: web cam Logiteck QuikCam v11.8, φωτογραφική μηχανή Panasonic Lumix DMC-S3, εκτυπωτής HP Deskjet F2100 series, κάμερα Sony Handycam, προβλέπεται να βγουν ποτέ? 4ον Έχω τοποθετήσει σε στο desktop μου (PCI) την ασύρματη κάρτα δικτύου Asus WL-130N και χωρίς να έχω ξαναβάλει τους drivers τα windows δείχνουν ότι έχω κανονικά internet (που έχω) αλλά όχι μέσω του προγράμματος που το έβλεπα πριν στα xp. Τι έχει συμβεί? Σας ευχαριστώ όλους προκαταβολικά.
ondine Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2012 ;;Έχει link το mail της αγοράς Έχει, ναι, αλλά δεν ανοίγει. Κατέβασα τα 64bit αλλά τα 32 τα άφησα για αργότερα και τώρα δεν μπαίνει.
Alejandro Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2012 2ον antivirus free έχουν κυκλοφορήσει, και αν ναι μπορείτε να μου προτείνεται κάποιο? Δε χρειάζεται antivirus, έχει ενσωματωμένο στο Windows Defender.
mentoras99 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2012 Απο win7 ultimate σε win8 pro, γινεται αναβαθμιση, ναι ή οχι? Η wikipedia λεει ναι, αν καταλαβα καλα. Διαβαζω ομως διαφορους που δεν τα καταφεραν. Τι γινεται τελικα?
ExaByte Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2012 Μπορεί κάποιος να ποστάρει την τιμή της μεταβλητής περιβάλλοντος Path για windows 8 64-bit?
Moderators Gi0 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2012 Moderators Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2012 Μπορεί κάποιος να ποστάρει την τιμή της μεταβλητής περιβάλλοντος Path για windows 8 64-bit? Θελεις την default? Η συγκεκριμενη περιλαμβανει και εγκατασταση του Visual Studio 2012. >%SystemRoot%\system32;%SystemRoot%;%SystemRoot%\System32\Wbem;%SYSTEMROOT%\System32\WindowsPowerShell\v1.0\;C:\Program Files\Microsoft\Web Platform Installer\;C:\Program Files (x86)\Microsoft ASP.NET\ASP.NET Web Pages\v1.0\;C:\Program Files (x86)\Windows Kits\8.0\Windows Performance Toolkit\;C:\Program Files\Microsoft SQL Server\110\Tools\Binn\
xristoss1 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2012 Ρε παιδια ξερει κανεις να μου πει τι ειναι kms server στα win8 που διαβαζω σε καποια site?
Moderators Gi0 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2012 Moderators Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2012 Understanding KMS Φανταζομαι αναφερεσαι στο οχι και τοσο νομιμο activation μεσω 3rd party kms servers. Σχετικα με το συγκεκριμενο, ριξε μια ματια εαν θελεις εδω (thread του Αυγουστου,post #56)
jmallen3 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2012 Η έκδοση που βγήκε απο την MS στις 26 Οκτώβρη ειναι η Final?
Moderators Gi0 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2012 Moderators Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2012 Η έκδοση που βγήκε απο την MS στις 26 Οκτώβρη ειναι η Final? Yep 1
ExaByte Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2012 Θελεις την default? Η συγκεκριμενη περιλαμβανει και εγκατασταση του Visual Studio 2012. >%SystemRoot%\system32;%SystemRoot%;%SystemRoot%\System32\Wbem;%SYSTEMROOT%\System32\WindowsPowerShell\v1.0\;C:\Program Files\Microsoft\Web Platform Installer\;C:\Program Files (x86)\Microsoft ASP.NET\ASP.NET Web Pages\v1.0\;C:\Program Files (x86)\Windows Kits\8.0\Windows Performance Toolkit\;C:\Program Files\Microsoft SQL Server\110\Tools\Binn\ thanks! ναι αν μπορείς να ποστάρεις και την default!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα