ektor7 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2011 Κάποιος μου είπε ότι η επίσημη Beta θα έρθει τέλη Οκτωβρίου περίπου, ξέρετε τίποτα? Εγώ πάντως λέω ότι μάλλον για Χριστούγεννα θα πάει η Beta.. Αυτη περιμενω κι εγω!Πιο χαλια touch εμπειρια δε γινεται!Ελπιζω να βελτιωθει η κατασταση! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hackerW32 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 πφφφ.. κανω δεξι κλικ σε iso και δεν κανει mount.. ευτιχως εχω και το Power iso.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
John911 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 Καλησπέρα παιδια.το εχω σε κανονικη εγκατάσταση καμιά βδομάδα και δουλεύει μια χαρά. σταθερη λειτουργια σε ολα, γρηγορο φορτωμα!!!(25-30δ σε κανονικο δισκο 7200rpm, ενω θελω 35δ για τα 7 σε ssd) το εχω γυρισει σε mode χωρις το metro και ειναι ιδιο με τα 7 και λειτουργικοτατο. ααα και το touch του μου δουλευει μια χαρά επισης.(σε hp dv6t se) πολυ ικανοποιημενος γενικα.Αυτά. Καληνύχτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
flik Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 πφφφ.. κανω δεξι κλικ σε iso και δεν κανει mount.. ευτιχως εχω και το Power iso.. Σε εμένα έκανε κανονικά. Και μάλιστα είχα ξεχάσει οτι έχει αυτή τη δυνατότητα, και επειδή το είχα κάνει associate στα windows 7 με δικό μου πρόγραμμα, τώρα άργησα να πάρω πρέφα οτι το έκανε μόνο του χωρίς πρόγραμμα. Μήπως έχεις απενεργοποιήσει κανένα service; Δε ξέρω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hackerW32 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2011 δεν ξερω, και εμενα μου εκανε κανονικα στην αρχη, μολις περασα το power iso μου το εκανε αυτο.. πρεπει να το ψαξω.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tzimmys Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2011 έτσι ενεργοποιείτε το protogon boot filesystem >Windows Registry Editor Version 5.00 [HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Services\Protogon] "DisplayName"="" "ErrorControl"=dword:00000001 "Group"="Boot File System" "Start"=dword:00000003 "Type"=dword:00000002 start 3 means manual start, let's launch it with the kernel: "Start"=dword:00000000 0 means: Loaded by kernel loader. Components of the driver stack for the boot (startup) volume must be loaded by the kernel loader. Με αυτό τι κερδίζουμε? Υπάρχει κανένας κίνδυνος? Σαν επιλογη οντως δεν την βρηκα. Παρ ολα αυτα ενεργοποιησα τα Eλληνικα στο non-Unicode (Region στο Control Panel) και με Alt+Shift γινεται κανονικα η αλλαγη του πληκτρολογιου. @Σε οσους τα εκαναν κανονικη εγκατασταση (Pantelwolf?) και η cpu τους υποστηριζει virtualization Καντε μια δοκιμη με τον HyperV και πειτε εντυπωσεις(η φωτο εινα απο τη vm μου,εξου και το grey out στον HyperV core) Ο 8500 έχει λογικά, ε? Όταν πάω σπίτι θα δοκιμάσω και θα σας πω. Και κάτι τελευταίο. Από την 8102 build, πώς αφαιρούμε το watermark κάτω δεξιά? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Gi0 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2011 Moderators Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2011 Ο 8500 έχει λογικά, ε? Όταν πάω σπίτι θα δοκιμάσω και θα σας πω. Yep,εχει virtualization Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tzimmys Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2011 Μπα, ούτε εμένα με αφήνει. Λέει ότι ο processor does not have second level address translation capabilities.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Gi0 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2011 Moderators Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2011 Μπα, ούτε εμένα με αφήνει. Λέει ότι ο processor does not have second level address translation capabilities.... Κριμα The Hyper-V Client (what ships with the Windows 8 Client OS) requires SLAT. Hyper-V Server (what ships with the Windows 8 Server OS) does not. One reason is to give a high end graphics experience for Developers that are using the Client version of Hyper-V for development work. This was mentioned in BUILD session TOOL-455 If you were running Hyper-V with Server 2008 or 2008 R2 you were running the equivalent of Windows 8 Server and its flavor of Hyper-V. Therefore SLAT was not required. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cham Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2011 Ένα preview εντελώς ανέτοιμο κατ'εμε.. σε όλα τα επίπεδα.. και θα σεβαστώ την πρώτη δημοσίευση κ δεν θα γράψω την γνώμη μου επί του.. πρακτέου.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tzimmys Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2011 Για το watermark και το text παιδιά? Έχει κανείς κάτι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panos- Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2011 Γεια! Λοιπον εχω δισκακι τα 8αρια beta αν τα εγκαταστησω θα κανει φορματ? Ευχαριστώ! Καλη νυχτα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Gi0 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2011 Moderators Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2011 Γεια! Λοιπον εχω δισκακι τα 8αρια beta αν τα εγκαταστησω θα κανει φορματ? Ευχαριστώ! Καλη νυχτα! Οχι απαραιτητα. Μπορεις να τα κανεις εγκατασταση σε ξεχωριστο, αδειο, partition ή εαν δεν θελεις να "μπλεκεις" μπορεις να δοκιμασεις τη λυση της virtual machine. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panos- Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2011 εχω 7αρια home premium 64-bit κι δεν μου το κατεβαζει με σταματαει στο φινηση! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Gi0 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2011 Moderators Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2011 εχω 7αρια home premium 64-bit κι δεν μου το κατεβαζει με σταματαει στο φινηση! Δεν σου το κατεβαζει=? Μιλας για το download, μιλας για την εγκατασταση ή κατι αλλο που δεν πιανω? Και αν μιλας για download, ποιος σε σταματαει και με τι μηνυμα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα