Προς το περιεχόμενο

Official Windows 8 Tech Support Thread

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θα ηθελα να ρωτησω αν τις αλλαγες που καναμε στα win7 οποιος ειχε ssd απο το wiki που υπαρχει εδω θα τις κανουμε και στα win8 η δεν χρειαζονται.

ευχαριστω

• Απαντ. 3,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Απο την εφαρμογη Επαφες(και Μηνυματα) πως διαολο καταργω τους λογαριασμους που συνδεσα(facebook,messenger κλπ)?

Το δοκιμασα απλα για να δω τι παιζει και τωρα δεν μπορω να σβησω τους λογαριασμους. Παταω ρυθμισεις,λογαριασμοι αλλα δεν γραφει καπου καταργηση :/

Δημοσ.

@ kuzko21 μπορείς να πατησεις πανω σε μια foto δεξι κλικ--ιδιοτητες και να επιλεξεις να ανοίγουν με το windoows photo viewer οπως στα win7 .

Δημοσ.

Ακολουθώ τα βήματα του 1ου ποστ για να απενεργοποιήσω το metro UI, αλλά στο

HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer, δεν βρίσκω το RPEnabled.

post-88018-0-16364800-1352116702_thumb.jpg

• Moderators
Δημοσ.

Ακολουθώ τα βήματα του 1ου ποστ για να απενεργοποιήσω το metro UI, αλλά στο

HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer, δεν βρίσκω το RPEnabled.

Το συγκεκριμενο δεν ισχυει για την final εκδοση των 8

Δημοσ.

Το συγκεκριμενο δεν ισχυει για την final εκδοση των 8

Μήπως γνωρίζεις αν υπάρχει κάτι για τη final?

Δημοσ.

Μια ερώτηση παιδιά... Θέλει να τα αγοράσει ένας φίλος μου που τώρα έχει τα 7 σπασμένα... Μπορεί να τα αγοράσει με τα 30 ευρώ ή θέλει αυθεντικά 7; Επίσης αυτά που έχει τώρα είναι 32bit... Αν τα αγοράσει η άδεια θα είναι και για 64bit? Επειδή έχει 8gb ram και ο έξυπνος από όπου αγόρασε τον υπολογιστή του έβαλε 32bit με αποτέλεσμα τα 4.5gb να είναι άχρηστα...

Σας ευχαριστώ...

Δημοσ.

Μια ερώτηση παιδιά... Θέλει να τα αγοράσει ένας φίλος μου που τώρα έχει τα 7 σπασμένα... Μπορεί να τα αγοράσει με τα 30 ευρώ ή θέλει αυθεντικά 7; Επίσης αυτά που έχει τώρα είναι 32bit... Αν τα αγοράσει η άδεια θα είναι και για 64bit? Επειδή έχει 8gb ram και ο έξυπνος από όπου αγόρασε τον υπολογιστή του έβαλε 32bit με αποτέλεσμα τα 4.5gb να είναι άχρηστα...

Σας ευχαριστώ...

από σύστημα με χ32 θα τα κατεβάσει με χ32 και με χ64 αντίστροφα, ή θα τα κατεβάσει από άλλο pc που έχει χ64 εγκατεστημένα και τα καίει σε iso ή κάνει φορμάτ σε χ64 και τα κατεβάζει απευθείας στον υπολογιστή του

Δημοσ.

"Ένας φίλος", ε;

Εγώ έχω άλλο πρόβλημα, νόμιμο. Αγόρασα product key αλλά δεν κατέβασα το iso και τώρα δεν ανοίγει η σελίδα. Μπορώ να το πάρω από κάπου αλλού και να βάλω το κλειδί μου;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...