Προς το περιεχόμενο

Official Windows 8 Tech Support Thread

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδια γιατι τα windows apps μου ειναι στα ελληνικα? Ολα τα regional ειναι στα αγγλικα, τα ελληνικα ειναι μονο σαν secondary input

Μήπως λογκάρεις με live account ου έχει σαν χώρα την Ελλάδα;

• Απαντ. 3,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Καλησπερα σε ολους!Χτες το βραδυ εβαλα να να κανω το upgrade στο λαπτοπ μου.Κατεβασα το αρχειο και εφτασα μεχρι το σημειο που σε ρωταει αν θες να κανεις αμεσα αναβαθμηση ή αργοτερα.Το αφησα σε αυτο το σημειο,για να συνεχισω τη διαδικασία σημερα το βραδυ οταν γυρισω απο τη δουλεια,το προβλημα ειναι οτι ο υπολογιστης για καποιο λογο εκλεισε.Πως μπορω να σηνεχισω τη διαδικασια;υπαρχει καπου αποθηκευμενο το iso,ωστε να το γραψω σε ενα dvd ή πρεπει να το ξανακατεβασω;

Δημοσ.

Τι στο καλό κάνω για να εμφανιστούν όλες οι εφαρμογές στο Store? Ζήτημα αν είναι 40 αυτές που έχει μέχρι τώρα...

Δημοσ.

Τι στο καλό κάνω για να εμφανιστούν όλες οι εφαρμογές στο Store? Ζήτημα αν είναι 40 αυτές που έχει μέχρι τώρα...

Πήγαινε στα preferences του store και δες αν είναι και οι 2 επιλογές "No". Αν δεν είναι "γύρνα" τις.

• Like 1
Δημοσ.

No updates, no store και εχει ενα μηνυμα κατω δεξια που ομως δεν ειναι στην επιφανεια εργασιας, φενεται σε ολα τα παραθυρα.

Δεν ισχύει 100%...

Tα unactivated windows 8, παίρνουν ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΑ updates, έχεις πρόσβαση σε Windows Store με το Hotmail/Outlook email σου, εφόσον συνδεθείς έτσι, και παραμένουν λειτουργικά για ΠΑΝΤΑ. Δεν λήγουν ΠΟΤΕ.

Τα κακά τώρα:

Δεν έχεις πρόσβαση σε Personalize Setting (από το Control Panel του Metro) ---> δεν μπορείς να αλλάξεις Lock/Start Screen, και Account Picture δλδ.

Δεν έχεις πρόσβαση σε Sync των ρυθμίσεων (από ότι θυμάμαι)

Εμφανίζεται ένα hard coded watermark μετά από 3 ώρες από την στιγμή που θα ανοίξει ο υπολογιστής, κάτω δεξιά στην επιφάνεια εργασίας, που πολύ σωστά φαίνεται σε όλα τα παράθυρα (το συγκεκριμένο μπορεί να αφαιρεθεί με... "patch" και μπορεί να το βρείτε πολύ εύκολα εκεί έξω..)

-----

Υπάρχουν και κάποια άλλα μικροπράγματα, ανευ σημασίας όμως...

Κατά τα άλλα, τα unactivated windows δεν ΛΗΓΟΥΝ Ποτέ, μπορείτε να τα χρησιμοποιείτε για πάντα, και να λαμβάνετε κανονικά updates, και να έχετε πρόσβαση στο Windows Store.

@overpower

είμαι μέλος στα forums του mydigitallife... Χρησιμοποιώ τα Windows 8 από τα πρώτα milestone, και το έχω τσεκάρει 100%. Το σπαστικό μισητό watermark, φεύγει ΠΑΝΕΥΚΟΛΑ με patch, χάρις την εργασία κάποιων μελών από το mydigitallife....

• Like 1
  • Super Moderators
Δημοσ.

60 μέρες νομίζω είναι για τα μη activated Win8, τουλάχιστον έτσι είχα διαβάσει, τώρα αν με κάποιο patch το κολλάς στον 1 μήνα είναι άλλου παπά ευαγγέλιο :P

Δημοσ.

@overpower

είμαι μέλος στα forums του mydigitallife... Χρησιμοποιώ τα Windows 8 από τα πρώτα milestone, και το έχω τσεκάρει 100%. Το σπαστικό μισητό watermark, φεύγει ΠΑΝΕΥΚΟΛΑ με patch, χάρις την εργασία κάποιων μελών από το mydigitallife....

Ναι το ξερω ετσι το εκανα μεχρι να βρω ενα καλο σπαστιρι, που βρηκα :P

Δημοσ.

Aυτό ήταν "άλλη" ιστορία αν διαβάσεις :) Anyway, το καλύτερο που έχουμε να κάνουμε όμως, είναι να προτείνουμε στον κόσμο αν ΘΕΛΕΙ να τα χρησιμοποιήσει, και του αρέσουν κτλ κτλ, να τα αγοράσει και να είναι ΝΟΜΙΜΟΣ. (δεν συμφωνώ με την ms και με τα νέα windows, αλλά το σωστό να λέγεται φυσικά). Δεν αξίζει να είσαι unactivated...

Δημοσ.

Και ένα χρήσιμο hint για τις metro apps.

Για να πάτε δεξιά - αριστερά χρησιμοποιήστε τη ροδέλα του mouse.

Δημοσ.

Μόλις εγκατέστησα κι εγώ τα 8αρια Pro x64. Ελπίζω να το συνηθίσω αυτό το metro GUI γιατί προς το παρόν μου φαίνεται τελείως περιττό απ' τη στιγμή που υπάρχει το desktop. Να υπάρχει στα τάμπλετ και τα κινητά ναι αλλά στον σταθερό μου μου φαίνεται περίεργο! Επίσης πώς κλείνουμε εφαρμογές στο metro GUI; (εκτός από την αριστέρη sidebar με δεξί κλικ και close)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...