Προς το περιεχόμενο

Official Windows 8 Tech Support Thread

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μιας και μπορουσα να τα αγορασω με 15 ευρω πληρωσα και κατεβασα το .iso σημερα και πηρα και key αλλα δεν εχω σκοπο να τα βαλω ακομα τα 8αρια.

Οταν τα βαλω αν τα βαλω θα μπουν πανω απο τα 7αρια αν καταλαβα...Αν κανω καποια στιγμη format πρεπει πρωτα να περασω τα 7αρια και μετα το .iso ?

Ευχαριστω και συγνωμη αν εχει απαντηθει

φίλε μου καθαρό φορμάτ θα κάνεις απευθείας με 8 δεν μπλέκεις τα 7 πουθενά.

μπορείς να κάνεις και αναβάθμιση από 7 σε 8 αλλά καλύτερα clean.

Παιδιά γεια σας, έκανα μι σύντομη αναζήτηση και δεν βρήκα κάτι. Έχω βάλει τα 8 αγορασμένα και δεν βλέπουν το dvd recorder μου ξέρετε τι πρέπει να κάνω;

πίνακας ελέγχου/διαχείριση συσκευών/κλικάρεις την συσκευή με ερωτηματικό/πρόγραμμα οδήγησης/ενημέρωση/αυτόματη αναζήτηση την 1η επιλογή/ αν δεν σταθείς τυχερός άνοιξε κουτί (κλειστό pc) αποσύνδεσε dvd/ εκκίνηση/τερματισμός/σύνδεσε/αν καμιά τύχη δες κατασκευαστή και μια τσάρκα στο site.

• Απαντ. 3,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά,

έχω πάρει τα 8 pro μέσω MSDNAA, στον υπολογιστή μου έχω τα win7 ultimate. όταν ξεκινάω την εγκατάσταση των 8 δεν μου βγάζει επιλογή για upgrade.... καμιά ιδέα κανείς;

Δημοσ.

Παιδιά υπάρχει τρόπος να κατεβάσω το .iso από MSDNAA στα Ubuntu; Μου βγάζει να κατεβάσω έναν downloader (ένα αρχείο .pkg) το οποίο τα Ubuntu δεν αναγνωρίζουν...

Δημοσ.

Μιας και μπορουσα να τα αγορασω με 15 ευρω πληρωσα και κατεβασα το .iso σημερα και πηρα και key αλλα δεν εχω σκοπο να τα βαλω ακομα τα 8αρια.

Οταν τα βαλω αν τα βαλω θα μπουν πανω απο τα 7αρια αν καταλαβα...Αν κανω καποια στιγμη format πρεπει πρωτα να περασω τα 7αρια και μετα το .iso ?

Ευχαριστω και συγνωμη αν εχει απαντηθει

φίλε μου καθαρό φορμάτ θα κάνεις απευθείας με 8 δεν μπλέκεις τα 7 πουθενά.

μπορείς να κάνεις και αναβάθμιση από 7 σε 8 αλλά καλύτερα clean.

Εγραψα το .iso σε dvd και μπουταρει αλλα δεν συνεχισα...

Ειναι μονο 2GB το αρχειο και το dvd

Φτανουν για καθαρη εγκατασταση ?

Ευχαριστω.

Δημοσ.

Καλημερα εχω ενα προβλημα.Ειχα κανει εγκατασταση την preview εκδοση των 8 κ στον c ειχα σαν κυριο λειτουργικο τα 7αρια τωρα εκανα φορματ κ τους δυο σκληρους κ εχω μονο τα 8αρια τα pro που αγορασα τα εβαλα με καθαρη εγκατασταση αλλα οταν ξεκιναει ο υπολογιστης μου ζηταει να επιλεξω ποιο απο τα προηγουμενα λειτουργικα θελω να ξεκινησει δηλ τα 7 ή τα 8 preview κ οταν διαλεγω τα 7 μου βγαινει το λειτουργικο που εχω τωρα δηλ τα 8 pro τι μπορω να κανω για να φυγει αυτο;

Δημοσ.

Εγραψα το .iso σε dvd και μπουταρει αλλα δεν συνεχισα...

Ειναι μονο 2GB το αρχειο και το dvd

Φτανουν για καθαρη εγκατασταση ?

Ευχαριστω.

τα δικά μου είναι χ64β και 2.86Gb μήπως έχεις χ32β

Δημοσ.

Παιδια εγω εγκατεστησα τα 8 (upgrade απο τα 7).Στην αρχη ολα καλα.Εκλεισα τον υπολογιστη σημερα το πρωι προσπαθω να τον ανοιξω και μετα το ονομα user κολλαει σε μαυρη οθονη.ευτυχως ειχα κανει iso το δισκακι ,προσπαθω να bootaρω απο εκει αλλα μου λεει οτι θα χαθουν προγραμματα που εχω ηδη εγκαταστησει.Καμια ιδεα?

Δημοσ.

Παιδια εγω εγκατεστησα τα 8 (upgrade απο τα 7).Στην αρχη ολα καλα.Εκλεισα τον υπολογιστη σημερα το πρωι προσπαθω να τον ανοιξω και μετα το ονομα user κολλαει σε μαυρη οθονη.ευτυχως ειχα κανει iso το δισκακι ,προσπαθω να bootaρω απο εκει αλλα μου λεει οτι θα χαθουν προγραμματα που εχω ηδη εγκαταστησει.Καμια ιδεα?

προσπάθησε να κάνεις ένα repair αλλιώς κάνε φορμάτ και δυστυχώς θα χάσεις τα πάντα, αν δεν έχεις αρχεία απαραίτητα μην το σκεφτείς καν φορμάτ ειδάλλως εκτός απο repair δεν ξέρω κάτι άλλο ίσως κάποιος με πιο πολύ εμπειρία να ποστάρει κάτι

Δημοσ.

κανενας δεν μπορει να με βοηθησει με το δικο μου προβλημα;Εχω κ ενα αλλο θεμα αυτο το παραθυρο που ανοιγει οποτε ανοιγω ενα εγγραφο κ μου ζηταει να επιλεξω γραμματοσειρες κτλ πως μπορω να το κανω να μην εμφανιζεται;

Δημοσ.

Για σας γίνετε να βάλω ένα κουμπί έναρξη σαν τον windows 7 κάτω αριστερά και πατώντας το να με πηγαίνει στο metro ui απλά να φαίνεται ότι κάπου πατάς αντί να πηγαίνεις το ποντίκι στην γωνια έτσι σκέτα???

Δημοσ.

παιδια γιατι τα windows apps μου ειναι στα ελληνικα? Ολα τα regional ειναι στα αγγλικα, τα ελληνικα ειναι μονο σαν secondary input

Δημοσ.

Πλήρωσα τα 29,99, κατέβηκαν τα 8 και μόλις πατώ εγκατάσταση τώρα, βγαίνει αυτό το μήνυμα. Έχει κανείς καμιά ιδέα τι κάνουμε; :o

Clipboard01.jpg

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...