Προς το περιεχόμενο

Official Windows 8 Tech Support Thread

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

κανενα συμβατο προγραμα για iso mounting εχουμε? παντως για να παιξουν σωστα τα windows θελει clean install εγω με upgrade ειχα προβληματα και σημερα εκανα format

νομιζω εχουν ενσωματωμένο τα 8αρια

• Απαντ. 3,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Καλημερα παιδια κανα app windows 8 υπαρχει η μονο αυτα στο store.?

Καλά είναι 10000 applications για την πρώτη εβδομάδα.

Δημοσ.

Αν δεν κανεις activation ποσο καιρο λειτουργουν και τι χανεις ?

No updates, no store και εχει ενα μηνυμα κατω δεξια που ομως δεν ειναι στην επιφανεια εργασιας, φενεται σε ολα τα παραθυρα.

Δημοσ.

λοιπόν τα αγόρασα και εγώ σήμερα με 15€ της προσφοράς, τα καίω έπειτα σε iso όλα κομπλέ ώς εδώ.

κάνω φορμάτ, ενεργοποίηση κανονικότατα δουλεύουνε μια χαρά αναγνωρίζοντας τα πάντα, εκτός το ότι δεν δουλεύουνε κάποια παιχνίδια που είχα στα 7 πχ L2 Hi5, το Lol Κομπλέ, και σε διάστημα 3 ωρών ήρθε και ο κωδικός και το media center.

αλλά λόγω εθισμού στο l2 ψάχτηκα μήπως φτιάχνεται αλλά πατάτες^^ έτσι ξανά έκανα φορμάτ στα 7....

τουλάχιστο ενεργοποίησα τα 8 και καβάτζα μέχρι να φτιαχτεί το πρόβλημα( είμαι άρρωστος).

Σφαίρα λέμε πάντως τα 8.

Δημοσ.

Καλησπερα , εχω τα WIN 7pro english, κανονικα αγορασμενα , πως θα βαλω τα WIN 8,και ποια εκδοση (δικαιουμαι )μπορω να βαλω , σημειωτεον οτι δεν μπορω να κανω αγορα (upgrate τα 8) γιατι δεν εχω λογ/σμο.Μπορω καπου να απευθυνθω?

Δημοσ.

ρε παιδια με το skype και τις ειδοποιησεις τι παιζει..?? Δεν μου ερχονται καθολου η μου ερχονται οταν θυμαται δουλευει σε κανεναν σωστα?

Δημοσ.

Παιδια, 2 ερωτησουλες.

1. Γιατι ενω τα γνησια windows 7 που εχει το λαπτοπ, κατα την αγορα με την προσφορα των 15 ε αντι να κατεβασει τα ελληνικα κατεβασε τα αγγλικα

2.Που στο καλο το κατεβασε αυτο το 2+ γιγα αρχειο.......???

• Like 1
Δημοσ.

ρε παιδια με το skype και τις ειδοποιησεις τι παιζει..?? Δεν μου ερχονται καθολου η μου ερχονται οταν θυμαται δουλευει σε κανεναν σωστα?

το skype το τρεχεις μεσω desktop η απο το εικονιδιο ??

γιατι και εμενα απο το εικονιδιο δεν παιζει το μικροφονο

Ακομα στο explorer που εχει στο καρτελακι στην εισαγωγη δεν παιζει τα flash games του fb , ενω αντιθετα ο explorer μεσω του desktop παιζει μια χαρα

Δεν θα έπρεπε να παιζουν το ιδιο και τα δυο ??

λεω τωρα εγω

Δημοσ.

Παιδιά από το MSDNAA έχω τις εξής επιλογές:

• Microsoft Windows 8 Debug/Checked Build 64-bit (English)
  • Microsoft Windows 8 Professional 64-bit (English)
  • Microsoft Windows 8 Professional 64-bit (English-Great Britain)

Αυτά που λένε Debug/Checked δεν είναι Pro; Και από την άλλη τα Pro δεν είναι checked; Παίζει να βγάλουν προβλήματα δηλαδή ενώ τα πρώτα όχι; Επίσης γίνεται στις εκδόσεις αυτές να αλλάξω τη γλώσσα και να την κάνω Ελληνικά;

Δημοσ.

Παιδια, 2 ερωτησουλες.

1. Γιατι ενω τα γνησια windows 7 που εχει το λαπτοπ, κατα την αγορα με την προσφορα των 15 ε αντι να κατεβασει τα ελληνικα κατεβασε τα αγγλικα

Το laptop είχε προεγκατεστημένα τα Ελληνικά ή τα Αγγλικά Windows 7;
Δημοσ.

Μιας και μπορουσα να τα αγορασω με 15 ευρω πληρωσα και κατεβασα το .iso σημερα και πηρα και key αλλα δεν εχω σκοπο να τα βαλω ακομα τα 8αρια.

Οταν τα βαλω αν τα βαλω θα μπουν πανω απο τα 7αρια αν καταλαβα...Αν κανω καποια στιγμη format πρεπει πρωτα να περασω τα 7αρια και μετα το .iso ?

Ευχαριστω και συγνωμη αν εχει απαντηθει

Δημοσ.

Παιδιά γεια σας, έκανα μι σύντομη αναζήτηση και δεν βρήκα κάτι. Έχω βάλει τα 8 αγορασμένα και δεν βλέπουν το dvd recorder μου ξέρετε τι πρέπει να κάνω;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...