Centurion Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2012 Καλησπέρα παλικάρια,μου ήρθε το απόγευμα και ο κωδικός για να κατεβάσω το Media Center.Υπάρχει κάποια διαδικασία για να το κατεβάσω ξεχωριστά,γιατί σύμφωνα με τις οδηγίες πρέπει να το κατεβάσω μέσω του PC που έχω εγκατεστημένα τα 8.Το θέμα είναι ότι τα έβγαλα ήδη! Απλά να μην χάσω την προσφορά..Any ideas? Από το Start menu πληκτρολόγησε add features και πάτα στην καρτέλα settings και μετά στο αρχείο add features. Μετά σου ζητάει τον κωδικό και αρχίζει η εγκατάσταση. Στα ελληνικά πατάς προσθήκη προγραμμάτων, επιλογές και μετά στο αρχείο που θα σου βγάλει.
lak10 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2012 παιδια δεν μου δουλευαν ορισμενα tiles εκανα apεγκατασταση το avast και δουλεψαν αλλα τωρα δεν δουλευει το store
SigmaDelta Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2012 Από το Start menu πληκτρολόγησε add features και πάτα στην καρτέλα settings και μετά στο αρχείο add features. Μετά σου ζητάει τον κωδικό και αρχίζει η εγκατάσταση. Στα ελληνικά πατάς προσθήκη προγραμμάτων, επιλογές και μετά στο αρχείο που θα σου βγάλει. Αυτή είναι η διαδικασία μέσω των 8. Εγώ θέλω να τα κατεβασω απο 7 ξεχωριστα,γινεται?
pluss Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2012 Παιδιά 2 ερωτήσεις έχω. Αν θέλω να αγοράσω και το cd μαζί πόσο βγαίνει; Έχω τα xp αυθεντικά... Κάτι ακόμα... Μέχρι πότε ισχύει η προσφορά; Το CD κάνει 15 ευρώ...Η προσφορά ισχύει μέχρι 31 Ιανουαρίου 2013.
jk Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2012 Παιδιά σε Windows 8 RTM το People app δεν μου κάνει sync με το Twiiter και το Facebook ξέρει κάνεις τίποτα!;
andreas443 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2012 παιδιά καλημέρα μια ερώτηση να κάνω έχω τα windows 7 ελληνικά 64bit με πλάγιο τρόπο μπορώ να αγοράσω τα windows 8 με 30 euro???Το έχει κάνει κανεις?Και αν γίνετε θέλει κάθε φορα που κάνω format να βάζο τα windows 7 και μετά να τρέχω και τα windows 8 η μπορώ να κάνω format και κατευθείαν τα 8?
tolis_01 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2012 παιδιά καλημέρα μια ερώτηση να κάνω έχω τα windows 7 ελληνικά 64bit με πλάγιο τρόπο μπορώ να αγοράσω τα windows 8 με 30 euro???Το έχει κάνει κανεις?Και αν γίνετε θέλει κάθε φορα που κάνω format να βάζο τα windows 7 και μετά να τρέχω και τα windows 8 η μπορώ να κάνω format και κατευθείαν τα 8? Λένε ότι γίνεται, μόνο αν τα έχεις πλαγίως με τον "σωστό" τρόπο φυσικά. Μη σε πάρω και στο λαιμό μου βέβαια Για να κάνεις φορματ κατ'ευθείαν στα 8, υποθέτω δεν θα γίνεται, μιας που δεν έχεις serial των 7 να δώσεις στην εγκατάσταση.
Aloyminas Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2012 Ρε παιδιά διαβάστε στο θέμα windows 8 με 15 ευρώ είτε έχεις γνήσια 7 είτε όχι μπορείς να τα κατεβάσεις με 15 ευρώ αρκεί να δηλώσεις στη φόρμα που υπάρχει στο post(υπάρχει link για να την κατεβάσεις) ότι αγόρασες τον υπολογιστή τον Σεπτέμβριο θα σου δώσει και ένα serial όπου θα είναι η έκπτωση σου και μόλις κάνεις την πληρωμή θα σου έρθει emailμε το serial ενεργοποίησης.Αυτά.....Υ.Γ και το πρώτο serial της έκπτωσης με email θα ρθει
lampisd Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2012 Καλημερα παιδια κανα app windows 8 υπαρχει η μονο αυτα στο store.?
atrus23 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2012 Λένε ότι γίνεται, μόνο αν τα έχεις πλαγίως με τον "σωστό" τρόπο φυσικά. Μη σε πάρω και στο λαιμό μου βέβαια Για να κάνεις φορματ κατ'ευθείαν στα 8, υποθέτω δεν θα γίνεται, μιας που δεν έχεις serial των 7 να δώσεις στην εγκατάσταση. Και ποιος είναι ο "λάθος" τρόπος?
tolis_01 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2012 Και ποιος είναι ο "λάθος" τρόπος? Ο σωστός τρόπος είναι με τον loader του Daz. Όλοι οι υπόλοιποι, με τους δεκάδες loaders που κυκλοφορουν σε warezάδικα/torrentάδικα είναι οι λάθος
trosskan Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2012 χαίρετε έχω ένα πρόβλημα πάω να κάνω εγκατάσταση και με βγάζει το παρακάτω σφάλμα
lak10 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2012 κανενα συμβατο προγραμα για iso mounting εχουμε? παντως για να παιξουν σωστα τα windows θελει clean install εγω με upgrade ειχα προβληματα και σημερα εκανα format
liakjim Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2012 κανενα συμβατο προγραμα για iso mounting εχουμε? http://www.daemon-tools.cc/eng/products/dtLite
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα