Προς το περιεχόμενο

Official Windows 8 Tech Support Thread

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 3,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Kαμία απολύτως και αυτή ακριβώς είναι η προσφορά. Ότι οι "παλιοί" πελάτες μπορούν να αναβαθμίσουν φθηνότερα, πιστεύω λόγω του σαματά που προηγήθηκε για τα 8άρια...

Τέτοια προσφορά, έχουν και αυτοί που αγοράζουν νέο υπολογιστή με 7άρια. Στο πλαίσιο φαντάζομαι της προώθησης του νέου λειτουργικού. Είναι κίνητρα να το πω έτσι, για να αποδεχτεί κάποιος τη δύσκολη μετάβαση στο νέο gui...

Δημοσ.

αντιγραφή avatar? god damn it...

Βάλε αστεράκια που να αντιστοιχούν σε 10000 posts το καθένα.Όπως κάνουν ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός με τα πρωταθλήματα.

Δημοσ.

Μόλις έβαλα τα 8 και έχω τα εξής προβλήματα:

1. όταν κάνω δεξί κλικ στο desktop αργεί πάρα πολύ να βγάλει επιλογές.

2. οι κορνίζες των παραθύρων δεν έχουν διαφάνεια.

3. Δεν έχει μικροεφαρμογές στο desktop.

Τι να κάνω??

Δημοσ.

Μόλις έβαλα τα 8 και έχω τα εξής προβλήματα:

1. όταν κάνω δεξί κλικ στο desktop αργεί πάρα πολύ να βγάλει επιλογές.

Δες ολους τους σκληρους του υπολογιστη σου. Εμενα ενας να εχει προβλημα κολλανε τα παντα.

Δημοσ.

Δες ολουσ τους σκληρους του υπολογιστη σου. Εμενα ναι ενας να εχει προβλημα κολλανε τα παντα.

Εε έναν έχω και δουλεύει μια χαρά... Δεν κολλάει τίποτα άλλο μόνο το δεξί κλικ στο desktop.

• Super Moderators
Δημοσ.

2. οι κορνίζες των παραθύρων δεν έχουν διαφάνεια.

Αυτο δεν είναι πρόβλημα. Το aero theme δεν υπάρχει πλεον στα windows και κατά συνέπεια η διαφάνεια στα παράθυρα ...πάπαλα! Υπήρχε στις δοκιμαστικές εκδόσεις μόνο.

Επίσης: Win8 keyboard shortcuts http://www.redmondpie.com/this-extensive-list-of-windows-8-keyboard-shortcuts-will-help-you-adapt-to-the-new-interface/

:)

• Like 1
Δημοσ.

Αυτο δεν είναι πρόβλημα. Το aero theme δεν υπάρχει πλεον στα windows και κατά συνέπεια η διαφάνεια στα παράθυρα ...πάπαλα! Υπήρχε στις δοκιμαστικές εκδόσεις μόνο.

Επίσης: Win8 keyboard shortcuts http://www.redmondpi...-new-interface/

:)

Κατάλαβα...Αλλά με το δεξί κλικ που αργεί τόσο τι γίνεται???

• Super Moderators
Δημοσ.

Κατάλαβα...Αλλά με το δεξί κλικ που αργεί τόσο τι γίνεται???

Έχεις τσεκάρει πως το pc σου δεν κάνει κάτι εκείνη την ωρα; Ο δίσκος φαίνεται να λειτουργεί συνεχώς; Ο επεξεργαστής αντίστοιχα;

Δημοσ.

Όχι δεν κάνει τίποτα... Τώρα προέκιψε άλλο πρόβλημα όμως: έκανα κάτι ενημερώσεις από το windows update και τώρα δεν ανοίγει, λέει μετά ότι κάνει επαναφορά και επιδιόρθωσει αλλά μετά πάλι δεν ανοίγει και πάλι τα ίδια! Τι να κάνω?????

Δημοσ.

κανω εγκατασταση google chrome και μου τα βγαζει στα ιταλικα πως το διωρθωνω αυτο και μου εχει σπασει τα νευρα.Ιταλικα εννοω το προγραμμα οχι τιε σελιδες

• Super Moderators
Δημοσ.

Όχι δεν κάνει τίποτα... Τώρα προέκιψε άλλο πρόβλημα όμως: έκανα κάτι ενημερώσεις από το windows update και τώρα δεν ανοίγει, λέει μετά ότι κάνει επαναφορά και επιδιόρθωσει αλλά μετά πάλι δεν ανοίγει και πάλι τα ίδια! Τι να κάνω?????

Μηπως να κάνεις μια καθαρή εγκατάσταση;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...