TheELF Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2012 Δεν έχει βοήθεια για ένα λειτουργικό που ακόμα δεν βγήκε στην αγορά,κάνε κουράγιο ή κάνα system restore.
ektor7 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2012 εχω 2+ βδομαδες με τα win8 και ενω ημουν μια χαρα εχω 5 μερες που τουλαχιστον 5-6 φορες την ημερα νεκρωνει το pc!νομιζω οτι ολα ξεκινησαν οταν ενεργοποιησα το aero transparency οπως δειχνει εδω http://www.youtube.com/watch?v=CYpXI_llRCY τι να κανω? υ.γσημειωτεον εκανα κ update την καρτα γραφικων αλλα δεν.. βοηθεια.. Να το απενεργοποιησεις!Ειναι πολυ νωρις για να ενεργοποιησουμε το aero transparency!
skiabox Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2012 Μια ακόμα συμβουλή για τα windows 8. Αν στα devices δε βρίσκει κάτι (οπότε το βλέπετε σημειωμένο με κίτρινο θαυμαστικό), καλύτερα κάντε το disable (με δεξί κλικ) γιατί μπορεί να τρέχει μια process από πίσω μετά (όπως έπαθα εγώ) η οποία καταναλώνει cpu resources.Σε εμένα έφτανε να καταναλώνει 50% της cpu!
pc_admin Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2012 Ειδα οτι τα αντιβιωτικα στα 8 καθυστερουν να φορτωσουν. Και το NOD32 (version 6 rc) ,και το kaspersky 2013 ,ενω ανοιγαν τα windows (πολυ γρηγοροτερα απο τα 7), περιμενα περιπου 10-15" να φορτωσει και το αντιβιωτικο αφου ειχα μπει στην επιφ εργασιας (με intel ssd και 8 gb ram) Τα windows 7 ενω ανοιγαν λιγο πιο αργα ,οταν εφτανα στην επιφ εργασιας ειχε ανοιξει και το αντιβιωτικο
pc_admin Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2012 Αυτο φταιει μηπως? οκ θα βγαλω το αντιβιωτικό και θα βάλω αντιικό και θα σας πω
tolis_01 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2012 Γιατί να βάλεις κάτι; Αφού το Windows Defender έχει ενσωματωμένα τα features και τις δυνατότητες του Microsoft Security Essentials. 1
pc_admin Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2012 Και το εμπιστευεσαι? δεν ξερω δεν μου γεμιζε το ματι το Security Essentials edit: Τελικα λεω να βγαλω το nod και να αφησω το defender μαζι με το antimalware με ενεργοποιημένη προστασία
tolis_01 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2012 Και το εμπιστευεσαι? δεν ξερω δεν μου γεμιζε το ματι το Security Essentials Ανάλογα τη χρήση του PC, εμένα με εμπιστεύομαι και χωρίς antivirus. Αλλά γενικά ναι, το MSE παίρνει καλές κριτικές. 1
pc_admin Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2012 Ανάλογα τη χρήση του PC, εμένα με εμπιστεύομαι και χωρίς antivirus. Αλλά γενικά ναι, το MSE παίρνει καλές κριτικές. Εμενα παλι δεν με εμπιστευομαι καθολου!
ektor7 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2012 Εμενα παλι δεν με εμπιστευομαι καθολου! Ούτε εμένα με εμπιστεύομαι,αλλά εδω και 8 μήνες είμαι με το defender!
katz Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2012 Γιατι βλεπω μονο ελαχιστες εφαρμογες στο windows store??
Super Moderators Thresh Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2012 Γιατι βλεπω μονο ελαχιστες εφαρμογες στο windows store?? μήπως γιατί δεν έχουν κυκλοφορήσει ακόμα επισήμως τα Windows 8?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα