greek85 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2012 Δημιουργία με δεξί κλικ νέου φακέλου ή αρχείου κειμένου κτλ στην επιφάνεια εργασίας σε μένα είναι απενεργοποιημένη, συμβαίνει και σε σας αυτό ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ektor7 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2012 Σε μενα οχι! Σηνειωση:Ενεργοποιηστε το restore point,για να μπορειτε να επαναφερεται το συστημα σε προηγουμενη κατασταση σε περιπτωση που γινει καποια στραβη! Ειναι απενεργοποιημενο by default! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skiabox Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2012 Δοκιμάστε και κανένα παιχνιδάκι από το app store.Προτείνω το Armed! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Twisted_Wicked Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2012 2 ερωτησεις: 1)Υπαρχει τροπος να αλλαξεις το χρωμα στα γραμματα στα παραθυρα;Μαυρο φοντο και μαυρα γραμματα=fail 2)Εχω περασει τα 8 pro 32bit σε netbook και παρολο που το εχει ζωντανεψει αρκετα σε συγκριση με τα 7,το remote desktop απο το desktop μου (win7 pro 64bit) στο netbook σερνεται απιστευτα(οταν ειχε 7 επανω του δεν ειχα τετοιο θεμα).Δεν εχω αλλαξει κατι στο setup του δικτυου μου,ολα τα drivers ειναι up to date,εχω δοκιμασει να μειωσω λεπτομερειες στο rdp αλλα και παλι σερνεται.Any ideas? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skiabox Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2012 Εμένα βρήκε ακόμα και τον εκτυπωτή!Βέβαια η ταχύτητα εκτύπωσης είναι πολύ μικρή.Θα φτιάξαν κανέναν generic driver φαίνεται τα τζιμάνια! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
marios_geo Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2012 Δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί ξανά, αλλά τα windows 8 pro έχουν βγει στο dreamspark. Στο δικό μου σύστημα, Sony vaio f13, dual boot με linux, η αναβάθμιση έγινε χωρίς πρόβλημα. Ακόμα και το grub κράτησε. Δύο παρατηρήσεις. Οι οδηγοί nvidia δεν αναβαθμίζονται αυτόματα, πρέπει μετά την εγκατάσταση να τους βάλετε χειροκίνητα. Δεν παίζει το Bluetooth. Με ειδοποίησε όμως πριν την εγκατάσταση ότι πρέπει να τον βγάλω. Ο οδηγος αυτό μαζί με το Microsoft security essentials ήταν και τα μόνα που έπρεπε να απεγκαταστησω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sotris99 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2012 W8 Pro.RTM X64 CRC32: 5D7BB5F4 MD5: 7A10316A79A543F2BF4953A4332B4323 SHA-1: E63C1D3733532ABC7AB28F3D61526E361E80271A W8 Ent. RTM X64 CRC32: C5BF29FF MD5: 73CE7A432BA94AFC2C7A4F05B507D8F1 SHA-1: 73DF20A98D8CDF52E70FBFFECBEBA63F2A242322 μπορούμε να έχουμε και για τα 32bit Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skiabox Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2012 Δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί ξανά, αλλά τα windows 8 pro έχουν βγει στο dreamspark. Στο δικό μου σύστημα, Sony vaio f13, dual boot με linux, η αναβάθμιση έγινε χωρίς πρόβλημα. Ακόμα και το grub κράτησε. Δύο παρατηρήσεις. Οι οδηγοί nvidia δεν αναβαθμίζονται αυτόματα, πρέπει μετά την εγκατάσταση να τους βάλετε χειροκίνητα. Δεν παίζει το Bluetooth. Με ειδοποίησε όμως πριν την εγκατάσταση ότι πρέπει να τον βγάλω. Ο οδηγος αυτό μαζί με το Microsoft security essentials ήταν και τα μόνα που έπρεπε να απεγκαταστησω. Αυτό το dreamspark τι ακριβώς είναι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Gi0 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2012 Moderators Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2012 Αυτό το dreamspark τι ακριβώς είναι; Το MSDNAA Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thomasG4 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2012 Εγώ δεν βλέπω Windows 8 στο DreamSpark. Μόνο Windows Server 2012 RC... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Gi0 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2012 Moderators Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2012 Εγώ δεν βλέπω Windows 8 στο DreamSpark. Μόνο Windows Server 2012 RC... Στο MSDNAA του ΑΠΘ εχουν αφαιρεθει πια η RC και η Release Preview. Eχουν την RTM Pro για τα 8 καθως και την εκδοση Debug/Checked, ενω για τον 2012 εχει παραμεινει ακομα η RC του Datacenter. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tolis_01 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2012 Εγώ δεν βλέπω Windows 8 στο DreamSpark. Μόνο Windows Server 2012 RC... Στο Dreamspark Premium υπάρχουν μόνο. Οι περισσότερες σχολές που είχαν MSDNAA έχουν πλέον Dreamspark Premium. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thomasG4 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2012 Στο Dreamspark Premium υπάρχουν μόνο. Οι περισσότερες σχολές που είχαν MSDNAA έχουν πλέον Dreamspark Premium. Σωστή παρατήρηση. Η σχολή μου υποστηρίζει μόνο το DreamSpark το απλό (σχολή Πληροφορικής και δεν παρέχει το Premium - πονεμένη ιστορία). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
satmania1 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2012 antivirus.. χρειάζεται να βάλουμε η όχι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tolis_01 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2012 Σωστή παρατήρηση. Η σχολή μου υποστηρίζει μόνο το DreamSpark το απλό (σχολή Πληροφορικής και δεν παρέχει το Premium - πονεμένη ιστορία). Κι εμένα το ίδιο. Αλλά δεν έχω ιδιαίτερους ηθικούς φραγμούς όσον αφορά το λειτουργικό σύστημα, αν κάποια στιγμή τα χρειαστώ και υπάρξει "πλάγιος" τρόπος ενεργοποίησης τους, θα τον αξιοποιήσω antivirus.. χρειάζεται να βάλουμε η όχι? Θα έλεγα όχι. Υπάρχει ενσωματωμένο το Windows Defender το οποίο είναι ουσιαστικά το MSE. Αρκεί. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα