Super Moderators Thresh Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 όχι, δεν υπάρχουν πλέον desktop gadgets στα 8...
Tzimmys Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 Γίνεται όμως να τα βάλεις, χωρίς να το έχω δοκιμάσει προσωπικά. Επειδή δεν ξέρω αν το site που φιλοξενεί τον τρόπο είναι εντός των ορίων, σου στέλνω pm...
evagelos_21 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 γιατί δεν μπορώ να δω τα βιντεάκια που υπάρχουν εδώ ενω μπορώ να δω youtube κλπ site;
Kostas75 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2012 Παιδιά να κάνω 2 απλές ερωτήσεις: 1) Έχουν όντως φτάσει στην RTM (Final) edition τα Windows 8;; Έχω βρει ψάχνοντας στο δίκτυο Windows 8 RTM εκδόσεις, αλλά λέω μήπως είναι fake. 2) Εφόσον έχουμε φτάσει σε RTM Final edition των Windows 8 Pro x64, μπορώ να κάνω εύκολα εγκατάσταση των Windows 8 με dual boot, ώστε να αφήσω εγκατεστημένα και τα Windows 7 Ultimate x64 που έχω, και να επιλέγω στην εκκίνηση ποια Windows θα φορτώσω;; Ευχαριστώ.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2012 ναι από τις 15 Αυγούστου... κατά 99.999% ναι και στο 2ο...
ektor7 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2012 Εκανα εγκατασταση σε vm. Rip aero???? Μπορείς να το βρεις σαν ξεχωριστό themes και να το προσθέσεις αν θές.
skiabox Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2012 Απαλλαγείτε από την lock screen αλλά και από την ανάγκη να πληκτρολογείτε κάθε φορά password : http://techtrickz.co...ndows-8-how-to/
evagelos_21 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2012 υπότιτλους με το windows media player μπορούμε να δούμε;
skiabox Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2012 13 ενημερώσεις παρακαλώ στο τελευταίο restart! Και μια ακόμα παρατήρηση.Από την RTM και μετά είναι εντυπωσιακή σε σχέση με τις preview versions που είχαμε δει , η υποστήριξη hardware, που σημαίνει σημαντικό εμπλουτισμό των windows με καινούριους drivers.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2012 λογικό δεν είναι? final version... 1
ilianna Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2012 γιατί δεν μπορώ να δω τα βιντεάκια που υπάρχουν εδώ ενω μπορώ να δω youtube κλπ site; κατέβασες Java? Flash ?
gtajunkie Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2012 13 ενημερώσεις παρακαλώ στο τελευταίο restart! Εγώ παιδιά έχω την Enterprise Edition Build 9200 που είναι Evaluation Copy για 90 ημέρες και η μόνη ενημέρωση που βγήκε αφορά το Windows Defender. Επίσης έχω ένα περίεργο πρόβλημα με τον Device Manager. Συγκεκριμένα, δεν υπάρχει πουθενά ερωτηματικό εκτός από μία καταχώριση όπου υπάρχει ένα κίτρινο θαυμαστκό στο "Other Devices" - "Coprocessor". Τί στο καλό μπορεί να είναι αυτό;
skiabox Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2012 Καλά και εγώ έχω ένα unknown device (στα windows 7 αν θυμάμαι καλά είχα 3, οπότε έχουμε βελτίωση). Σε εμένα για την ακρίβεια πάει ως εξής : "Other devices" - "Unknown device"
thomasG4 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2012 Όποιος θέλει να απενεργοποιήσει τα σπαστικά watermarks, ας κοιτάξει εδώ. Στο πέμπτο post έχει τα αρχεία που χρειαζόμαστε. http://forums.mydigitallife.info/threads/36012-How-To-Remove-All-Watermarks-from-Windows-8-RTM-s-x86-amp-x64?p=617058&viewfull=1#post617058
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα