Προς το περιεχόμενο

Official Windows 8 Tech Support Thread

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 3,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

στην αγορα θα κυκλοφορισουν 2 εκδοσεις τα windows 8 και τα windows 8 professional ,για τα tablets με επεξεργαστη ARM ειναι τα windows 8 RT

λογικα η εκδοση windows 8 enterprise ειναι για volume license αδειες χρησης

Δημοσ.

Εγω δεν μπορω να κρατισω ss απο print screen. Μου βγαινει παντα οτι ειχα πριν μπω στο παιχνιδι (παραθυρο,επιφανεια,start)

heeeelp

Δημοσ.

Ορίστε και το link με την windows 8 enterprise 90-day evaluation edition για τους developers του Insomnia αλλά και τους υπόλοιπους χρήστες.

Προσοχή γιατί μετά το evaluation, απλά κάνετε format γιατί δεν επιδέχεται κανένα upgrade.

Windows 8 Evaluation for developers

Δημοσ.

Πρώτες εντυπώσεις από την τελική έκδοση είναι ότι έχουν λύσει όλα τα θέματα με τους drivers που υπήρχαν στις preview versions και επίσης το σύστημα φαίνεται απίστευτα πιο ελαφρύ , ακόμα και από τις preview versions.

Δημοσ.

παιδια σε μενα δεν αοιγουν ξαφνικα τα apps στο start screen , πως μπορω να το διορθωσω ?

Δοκίμασε μια επανεκκίνηση

Δημοσ.
sargio01 μου το κανει εδω και 2-3 μερες ενω πριν δουλευαν κανονικα, θα κανω update και στην καρτα γραφικων μηπως και το διορθωσει, εχω δοκιμασει απο το google που εψαξα αλλα δεν βοηθησαν σε κατι αυτα που προτεινουν
Δημοσ.

Yπάρχει περίπτωση να έχεις βάλει δικό σου backround(μέσω κάποιου tweak program φεριπίν...) στη start screen;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...