z4rx07 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2012 Πολύ πιθανόν να υπάρξει, πάντως είναι πολύ μακροπρόθεσμη συζήτηση ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
flik Δημοσ. 9 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2012 η rc θα ειναι δωρεαν? ναι αλλα μετα απο 2 χρονια που θα τα εχω και θα τα εχω φτιαξει οπως τα θελω θα αναγκαστω να κανω format? δε λεει..... δεν υπαρχει καποιος τροπος σαν upgrade? Καλά στα 2 χρόνια με δωρεάν λειτουργικό, τι σου είναι 2 μέρες (εμένα μου παίρνει μισή μέρα) για να το σετάρεις; Τώρα για κύριο λειτουργικό δε ξέρω, όλα εξαρτώνται απο για τι το θες. Για home users, το συστήνω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Gi0 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2012 Moderators Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2012 γτ δεν τα συστηνετε για κυριο λειτουργικο? εχουν εμφανισει καποιο προβλημα μεχρι στιγμης? Beta λειτουργικο για κυριο λειτουργικο? Εαν το εχεις το format ευκολο και δεν εχεις προβλημα με απροβλεπτες συμπεριφορες, τα οποια δεδομενα σου ειτε ειναι backed up, ειτε δεν σ ενδιαφερουν, go for it. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntinaras Δημοσ. 9 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2012 Προβλημα για δυνατους λυτες! Acer 5552g με agility 3 60gb ρυθμισμενο σε AHCI mode απο το BIOS τρωει BSOD στο setup των Windows 8 CP.Σε ide mode γινεται κανονικα η εγκατασταση κ τα windows 8 δουλευουν μια χαρα.Καμια λυση πως να τα εγκαταστησω σε AHCI.Δεν αξιζει με τετοιο δισκο να τρεχω σε IDE mode.... αν πριν την εγκατασταση ειναι ahci παλι βγαζει bsod? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JohnXarxas Δημοσ. 9 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2012 Πραγματικα είναι σπαστικό να μην μπορεις να τρέξεις εφαρμογη λόγω μικρής οθόνης... 10 ιντσες συγκεκριμένα στον κύριο υπολογιστή όμως πετάνε! και με 22αρα ειναι απόλαυση ουτε εγω τα συνιστώ για κύριο λειτουργικό (παρολο που τα εχω έτσι στο netbook, και δεν μου παρουσιάζουν προβλήματα) στον κύριο υπάρχουν και τα XP για dual boot και όλα τα δεδομένα μου τα έχω αποθηκευμένα σε σκληρό εξωτερικό Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
IOSTEFO Δημοσ. 9 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2012 Για όσους θέλουν να βάλουν το Kaspersky Internet Security 2013 beta μαζί με τα Windows 8,είναι για τρις μήνες στα Αγγλικά. http://www.chip.de/downloads/Kaspersky-Internet-Security-2013-Beta_33073763.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ektor7 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2012 Πραγματικα είναι σπαστικό να μην μπορεις να τρέξεις εφαρμογη λόγω μικρής οθόνης... 10 ιντσες συγκεκριμένα στον κύριο υπολογιστή όμως πετάνε! και με 22αρα ειναι απόλαυση ουτε εγω τα συνιστώ για κύριο λειτουργικό (παρολο που τα εχω έτσι στο netbook, και δεν μου παρουσιάζουν προβλήματα) στον κύριο υπάρχουν και τα XP για dual boot και όλα τα δεδομένα μου τα έχω αποθηκευμένα σε σκληρό εξωτερικό Λογο αναλυσης και οχι λογο μεγεθους! Λυση υπαρχει ομως! http://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/windows_8-hardware/how-do-i-change-my-screen-resolution-on-a-hp-slate/8b59d923-04bf-44a5-a955-49ba84ea834a Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
z4rx07 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 10 Μαρτίου 2012 Τα βαλα, τα δοκίμασα και τα βγαλα ξανά. Μπορεί να είναι speedy αλλά μπροστά στα 7αρια μου δεν πιάνουν μία ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JohnXarxas Δημοσ. 10 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 10 Μαρτίου 2012 κι όμως, εμένα με ξετρέλαναν και με έχουν καταβολέψει! Για απλή χρήση σε σχέση με τα Xp που έχω ακόμα και τα 7αρια starter που είχε το netbook έχω καταβολεφτεί! Λογο αναλυσης και οχι λογο μεγεθους! Λυση υπαρχει ομως! http://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/windows_8-hardware/how-do-i-change-my-screen-resolution-on-a-hp-slate/8b59d923-04bf-44a5-a955-49ba84ea834a θα το δοκιμάσω, κατεβαίνει για αυτο το netbook http://www.plaisio.gr/Laptop-and-Tablet/Notebook/Netbooks-Mini-Laptop/Turbo-X-G-Note-Black-57-132.htm Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ektor7 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 10 Μαρτίου 2012 κι όμως, εμένα με ξετρέλαναν και με έχουν καταβολέψει! Για απλή χρήση σε σχέση με τα Xp που έχω ακόμα και τα 7αρια starter που είχε το netbook έχω καταβολεφτεί! θα το δοκιμάσω, κατεβαίνει για αυτο το netbook http://www.plaisio.gr/Laptop-and-Tablet/Notebook/Netbooks-Mini-Laptop/Turbo-X-G-Note-Black-57-132.htm Μα ειναι ακριβως η ιδια περιπτωση με το tablet της hp(slate 500)! Το παιδι εξηγει οτι θα πρεπει να τρεξεις τους drivers της gpu σε compatibility mode και να φυλαξεις τα settings! Υπαρχουν πολλες αναφορες για το πως ρυθμιζεις κυριος το slate 500,που εχει την ιδια αναλυση με το netbook που εχεις! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Aspidas Δημοσ. 10 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 10 Μαρτίου 2012 κι όμως, εμένα με ξετρέλαναν και με έχουν καταβολέψει! Για απλή χρήση σε σχέση με τα Xp που έχω ακόμα και τα 7αρια starter που είχε το netbook έχω καταβολεφτεί! θα το δοκιμάσω, κατεβαίνει για αυτο το netbook http://www.plaisio.g...lack-57-132.htm Φίλε μου αν βγάλεις άκρη με αυτό τον τρόπο γράψτο εδώ αν θες γιατί παρόμοιο πρόβλημα έχω και εγώ με την ανάλυση . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JohnXarxas Δημοσ. 10 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 10 Μαρτίου 2012 τώρα θα έγραφα ότι δεν κατάφερα τίποτα... μπορει καποιος να εξηγησει αναλυτικα αν το έχει κανει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ektor7 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 10 Μαρτίου 2012 Δωρακι! Ελπιζω να πιασει κ σε σας! http://www.netbooklive.com/how-to-get-better-resolution-on-your-standard-10-inch-netbook-2772/ Στο τελος,εχει λινκς,για αλλες δυο μεθοδους για να το κανετε! Καλη τυχη! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
IOSTEFO Δημοσ. 10 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 10 Μαρτίου 2012 Στον καιρό οι βαθμοί μετατρέπονται από F σε C;. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pigeon Δημοσ. 10 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 10 Μαρτίου 2012 Γράφτηκε οτι μολις εγκατασταθεί ο chrome χάνεται ο metro IE και γυρίζει αυτόματα σε desktop IE. Πρόκειται για ενα τραγικό fail της MS που δημιουργεί μεγαλύτερα προβλήματα και στους άλλους κατασκευαστές browser: Unfortunately a browser can only participate in Metro mode if it is the default browser. So if Firefox is not the default browser on a system, you can’t use it in Metro mode. This is a decision made by Microsoft. Τελικα, το concept του υβριδικού metro+desktop όσο καλοπροαίρετα και να το δούμε, δεν περπατάει. Δεν αποκλείεται σε λίγο να μας ζητάει password για να περνάμε από metro σε desktop, τέτοια ασυνεννοησία μεταξύ των project teams.. (εκτός αν "εκβιάζουν" την κατάργηση του desktop) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα