ektor7 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2012 Ποιον browser συστήνετε για windows 8 cosumer preview Για touch ο ΙΕ(και σε desktop περιβαλλον)ειναι μονοδρομος,για μη touch εγω χρησημοποιω περισσοτερο τον chrome! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 8 Μαρτίου 2012 Super Moderators Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2012 αυτο λεω και εγω..δεν παιζει να ειναι rtm τον απριλιο..αφου δεν εχει βγει καν η rc...ακουσα ομως οτι η rtm θα βγει τον αυγουστο! Που το ειπες αυτο? Thresh λεει διπλα oops Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexzzz Δημοσ. 8 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2012 Έχουμε βρει κάτι για ελληνικό ορθογράφο στον internet explorer 10; το speckie δεν δουλεύει ή κάτι δεν κάνω σωστά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JohnXarxas Δημοσ. 8 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2012 Ευχαριστώ για τον chrome, απο εκεί μιλάω τώρα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
VeRDe Δημοσ. 8 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2012 με ένα μαγικό τρόπο τα windows 8 μου διέγραψαν ΟΛΑ τα εισερχόμενα από το e-mail μου και είμαι πολύ πολύ σίγουρος ότι δε το ζήτησα αυτό! Τα Vista σε χρηστικότητα μπροστά τους ήταν όαση!!! Ευτυχώς που τα έχει κρατήσει ο thunderbird στα Ubuntu! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Gi0 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2012 Moderators Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2012 Ενας ακομα λογος για να μην κανουμε σοβαρες δουλειες με beta λειτουργικο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
VeRDe Δημοσ. 8 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2012 Δοκίμασα να ανοίξω 3 νέα e-mail από περιέργεια και μετά να τα διαγράψω. σοβαρή απαίτηση δε την λες! Έπαθα και έμαθα πάντως... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
godslayerxp Δημοσ. 9 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2012 Ξέρει κανένας με ποιο τρόπο γίνεται να δει για παράδειγμα το Photos app τις εικόνες που έχω σε εξωτερικό σκληρό δίσκο? Στο desktop mode έχω ορίσει τον φάκελο μέσα στο pictures library αλλά το Photos app αρνείται να τις δει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexzzz Δημοσ. 9 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2012 Ξέρει κανένας με ποιο τρόπο γίνεται να δει για παράδειγμα το Photos app τις εικόνες που έχω σε εξωτερικό σκληρό δίσκο? Στο desktop mode έχω ορίσει τον φάκελο μέσα στο pictures library αλλά το Photos app αρνείται να τις δει. έχεις δει κάπου να γίνεται; γιατί γενικά οι μανίσιες metro εφαρμογές είναι πάρα πολύ απλές και λιτές σαν να τις έκαναν σε πρόχειρα για να τις δείχνουν, μπορεί να μην γίνεται Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
isaias1983 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2012 Προβλημα για δυνατους λυτες! Acer 5552g με agility 3 60gb ρυθμισμενο σε AHCI mode απο το BIOS τρωει BSOD στο setup των Windows 8 CP.Σε ide mode γινεται κανονικα η εγκατασταση κ τα windows 8 δουλευουν μια χαρα.Καμια λυση πως να τα εγκαταστησω σε AHCI.Δεν αξιζει με τετοιο δισκο να τρεχω σε IDE mode.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Aspidas Δημοσ. 9 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2012 Σε netbook με ανάλυση 1024x600 δεν ανοίγει καμία εφαρμογή, έλεος! Θέλει ανάλυση 1024x768 . Θα το διορθώσουν άραγε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Gi0 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2012 Moderators Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2012 Σε netbook με ανάλυση 1024x600 δεν ανοίγει καμία εφαρμογή, έλεος! Θέλει ανάλυση 1024x768 . Θα το διορθώσουν άραγε? To εχουν δηλωσει απο την αρχη πως θελουν μια minimum αναλυση για τις metro style apps. Υποθεση μου ειναι πως δεν θα το αλλαξουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akis_supernatural Δημοσ. 9 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2012 παντως δεν μπορω να καταλαβω που μερικοι τα βρηκατε δυσχρηστα... μολις τα εγκατεστησα και αμεσως τα εμαθα χωρις αλλη εμπειρια..... γτ δεν τα συστηνετε για κυριο λειτουργικο? εχουν εμφανισει καποιο προβλημα μεχρι στιγμης? και κατι τελευταιο οταν ληξουν τι κανουμε? format? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KoKoPsOpSaRoS Δημοσ. 9 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2012 παντως δεν μπορω να καταλαβω που μερικοι τα βρηκατε δυσχρηστα... μολις τα εγκατεστησα και αμεσως τα εμαθα χωρις αλλη εμπειρια..... γτ δεν τα συστηνετε για κυριο λειτουργικο? εχουν εμφανισει καποιο προβλημα μεχρι στιγμης? και κατι τελευταιο οταν ληξουν τι κανουμε? format? οταν λειξουνε απλα βαζεις την rc εκδοση η οποια δεν εχει βγει ακομη..και οοταν βγει και ληξει και εκεινη..κανεις ενα format..και αγοραζεις τα 8 retail Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akis_supernatural Δημοσ. 9 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2012 οταν λειξουνε απλα βαζεις την rc εκδοση η οποια δεν εχει βγει ακομη..και οοταν βγει και ληξει και εκεινη..κανεις ενα format..και αγοραζεις τα 8 retail η rc θα ειναι δωρεαν? ναι αλλα μετα απο 2 χρονια που θα τα εχω και θα τα εχω φτιαξει οπως τα θελω θα αναγκαστω να κανω format? δε λεει..... δεν υπαρχει καποιος τροπος σαν upgrade? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα