Προς το περιεχόμενο

Official Windows 8 Tech Support Thread

Pantelwolf

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ποιον browser συστήνετε για windows 8 cosumer preview

Για touch ο ΙΕ(και σε desktop περιβαλλον)ειναι μονοδρομος,για μη touch εγω χρησημοποιω περισσοτερο τον chrome!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 3,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Super Moderators

αυτο λεω και εγω..δεν παιζει να ειναι rtm τον απριλιο..αφου δεν εχει βγει καν η rc...ακουσα ομως οτι η rtm θα βγει τον αυγουστο!

Που το ειπες αυτο?

Thresh λεει διπλαtongue.gif

oops :P

με ένα μαγικό τρόπο τα windows 8 μου διέγραψαν ΟΛΑ τα εισερχόμενα από το e-mail μου και είμαι πολύ πολύ σίγουρος ότι δε το ζήτησα αυτό! mad.png

Τα Vista σε χρηστικότητα μπροστά τους ήταν όαση!!! lipssealed.png

Ευτυχώς που τα έχει κρατήσει ο thunderbird στα Ubuntu! frown.png

Ξέρει κανένας με ποιο τρόπο γίνεται να δει για παράδειγμα το Photos app τις εικόνες που έχω σε εξωτερικό σκληρό δίσκο? Στο desktop mode έχω ορίσει τον φάκελο μέσα στο pictures library αλλά το Photos app αρνείται να τις δει.

Ξέρει κανένας με ποιο τρόπο γίνεται να δει για παράδειγμα το Photos app τις εικόνες που έχω σε εξωτερικό σκληρό δίσκο? Στο desktop mode έχω ορίσει τον φάκελο μέσα στο pictures library αλλά το Photos app αρνείται να τις δει.

έχεις δει κάπου να γίνεται; γιατί γενικά οι μανίσιες metro εφαρμογές είναι πάρα πολύ απλές και λιτές σαν να τις έκαναν σε πρόχειρα για να τις δείχνουν, μπορεί να μην γίνεται

Προβλημα για δυνατους λυτες!

Acer 5552g με agility 3 60gb ρυθμισμενο σε AHCI mode απο το BIOS τρωει BSOD στο setup των Windows 8 CP.Σε ide mode γινεται κανονικα η εγκατασταση κ τα windows 8 δουλευουν μια χαρα.Καμια λυση πως να τα εγκαταστησω σε AHCI.Δεν αξιζει με τετοιο δισκο να τρεχω σε IDE mode....

• Moderators

Σε netbook με ανάλυση 1024x600 δεν ανοίγει καμία εφαρμογή, έλεος! Θέλει ανάλυση 1024x768 :eek:.

Θα το διορθώσουν άραγε?

To εχουν δηλωσει απο την αρχη πως θελουν μια minimum αναλυση για τις metro style apps. Υποθεση μου ειναι πως δεν θα το αλλαξουν.

παντως δεν μπορω να καταλαβω που μερικοι τα βρηκατε δυσχρηστα... μολις τα εγκατεστησα και αμεσως τα εμαθα χωρις αλλη εμπειρια.....

γτ δεν τα συστηνετε για κυριο λειτουργικο? εχουν εμφανισει καποιο προβλημα μεχρι στιγμης? και κατι τελευταιο οταν ληξουν τι κανουμε? format?

παντως δεν μπορω να καταλαβω που μερικοι τα βρηκατε δυσχρηστα... μολις τα εγκατεστησα και αμεσως τα εμαθα χωρις αλλη εμπειρια.....

γτ δεν τα συστηνετε για κυριο λειτουργικο? εχουν εμφανισει καποιο προβλημα μεχρι στιγμης? και κατι τελευταιο οταν ληξουν τι κανουμε? format?

οταν λειξουνε απλα βαζεις την rc εκδοση η οποια δεν εχει βγει ακομη..και οοταν βγει και ληξει και εκεινη..κανεις ενα format..και αγοραζεις τα 8 retail

οταν λειξουνε απλα βαζεις την rc εκδοση η οποια δεν εχει βγει ακομη..και οοταν βγει και ληξει και εκεινη..κανεις ενα format..και αγοραζεις τα 8 retail

η rc θα ειναι δωρεαν? ναι αλλα μετα απο 2 χρονια που θα τα εχω και θα τα εχω φτιαξει οπως τα θελω θα αναγκαστω να κανω format? δε λεει.....

δεν υπαρχει καποιος τροπος σαν upgrade?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...