evagelos_21 Δημοσ. 1 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 1 Μαΐου 2015 Γεια σας παιδια, πως μπορώ (αν μπορώ) να μην πεφτει για ύπνο το laptop αν κλεισω το καπακι ενώ βλέπω ένα εργο στο vlc; εχω windows 8.1 και τα συνδέω στην tv μου από σαν project από την αντιστοιχη επιλογή αν μπορει καποιος... Ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alejandro Δημοσ. 1 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 1 Μαΐου 2015 Γεια σας παιδια, πως μπορώ (αν μπορώ) να μην πεφτει για ύπνο το laptop αν κλεισω το καπακι ενώ βλέπω ένα εργο στο vlc; εχω windows 8.1 και τα συνδέω στην tv μου από σαν project από την αντιστοιχη επιλογή αν μπορει καποιος... Ευχαριστώ http://www.reviversoft.com/el/blog/2012/10/manage-windows-8-power-settings/ Επιλέγεις να μην γίνεται καμία ενέργεια όταν κλείνεις το καπάκι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evagelos_21 Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 http://www.reviversoft.com/el/blog/2012/10/manage-windows-8-power-settings/ Επιλέγεις να μην γίνεται καμία ενέργεια όταν κλείνεις το καπάκι. αυτό αλλάζει την ρυθμιση σε επίπεδο OS, εγώ θα ήθελα όταν παιζει το vlc ή οποιδήποτε media player Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostakiss Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Ποιο ειναι το πιο smooth προγραμμα για το σταρτ μενου στα windows 8-8.1? (Πχ Classic Shell ) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
StormGr Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2015 Λογικά θα έχει απαντηθεί ήδη πολλές φορές αλλα σε 230 σελίδες... Σε 1 TB σκληρό σε ποσο partition να περάσω windows 8.1? 100 GB είναι καλά? Το υπόλοιπο να το αφήσω σαν ένα η να το χωρίσω και εκείνο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
k_skidrow Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 καλησπερα,προσφατα εγινε φορματ σε εναν υπολογιστη desktop και αντιμετωπιζουμε το εξης προβλημα. κατα την εναρξη καποιες φορες στο σημειο που βαζεις τον κωδικο για να μπεις στα windows,το ποντικι και το πληκτρολογιο freezaroun και δεν μπορεις να επιλεξεις ουτε να βαλεις τον κωδικο. η γρηγορη λυση ειναι να συνδεσεις ενα παλιο keyboard με p/s2 θυρα και κανεις την δουλεια σου αλλιως πρεπει αν περιμενεις κανα 3λεπτο μεχρι να "συνδεθουν" τα αλλα 2 και να λειτουργησουν. το πληκτρολογιο ειναι ασυρματο αλλα το ποντικι ειναι ενσυρματο γιαυτο μου κανει μεγαλη εντυπωση αλλιως θα ελεγα οτι ειναι καποιο bug των drivers με τα ασυρματα πληκτρολογια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 Μηπως ειναι και τα 2 usb και παιζει κατι με τις usb του pc σου και υπολειτουργουν? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
k_skidrow Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 14 Μαΐου 2015 Μηπως ειναι και τα 2 usb και παιζει κατι με τις usb του pc σου και υπολειτουργουν? κοιταξε,το pc δεν ειναι δικο μου ειναι ενος φιλου και ειναι ολοκαινουργιο (4ημερων) το προβλημα το εβγαλε απο την πρωτη μερα. περασαμε κανονικα τους drivers της μητρικης. θα κανουμε και μια δοκιμη να περασουμε το ποντικι και το πληκτρολογιο σε αλλες θυρες μπας και ειναι αυτο το προβλημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liakjim Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 Μπες στην bios και ενεργοποίησε το usb legacy support (ή κάτι τέτοιο, εξαρτάται από την εκάστοτε μητρική) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
k_skidrow Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 ενταξει παιδια το προβλημα λυθηκε. μεταφεραμε το πληκτρολογιο και το ποντικι στις ακριβως απο κατω θυρες και εγινε αυτοματη εγκατασταση λογισμικου. δεν ξερω γιατι στις απο πανω θυρες δεν εγινε αυτοματη εγκατασταση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pigeon Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 δεν ξερω γιατι στις απο πανω θυρες δεν εγινε αυτοματη εγκατασταση. USB3 ισως ?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gannicus Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 Εχω νομιμα γουιντοους 7 64μπιτ ουλτρα Μη νομιμα εχω πολλα προγραμματα και εφαρμογες Φανταζομαι αν κανω αναβαθμιση θα εχω προβληματα....... Επισης δεν θυμαμαι που εχω το κουτι των γουιντοους για τον κωδικο ..... Τι μου προτεινετε ? Ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 Super Moderators Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 γιατί να έχεις προβλήματα? διάβασες από κάποιον ότι απέκτησε προβλήματα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gannicus Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 Εννοω οτι πιθανον θα θελει να ξαναεγκαταστησω τα προγραμματα απο την αρχη και ετσι και αυτο θελω να το αποφυγω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 Super Moderators Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 αν το θέλει αυτό, θα το ήθελε ακόμα κι αν τα είχες όλα αυθεντικά... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα