toshd3000 Δημοσ. 28 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2015 καλημέρα..εκανα ανανεωση τα windows 8.1 γιατι ειχε κολληματα με τα update που ειχε κανει και τωρα θελω να βαλω μονο τις ενημερώσεις ασφαλειας..ειχα πατησει να τις κανει ολες μαζι αλλα κολλησε! οποτε τις κανω μια μια..πρεπει να τις κανω ολες ή να βαλω μονο την τελευταια χρονολογικα ενημερωση ασφαλειας?! επισης μου βγαζει σφαλμα στην ενημερωση για το Microsoft NET framework 4.5.2, εκανε ληψη αλλα κολλαει στην εγκατασταση..χρειαζεται αυτή η ενημερωση ? ευχαριστω.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panomelene Δημοσ. 28 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2015 Καλησπέρα Έχω ένα windows 8.1 key που μου είχε δώσει η dell για το λαπτοπ επειδή άλλαξα μητρική. Τώρα που θέλω να κάνω φορματ που θα βρω τα windows ; ωστε να βάλω το key (δεν είχε το cd με τα windows μεσα ) Μονο απο το θειο θα τα βρω τωρα ; η μπορώ και απο αλλου Ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alejandro Δημοσ. 29 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2015 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα Έχω ένα windows 8.1 key που μου είχε δώσει η dell για το λαπτοπ επειδή άλλαξα μητρική. Τώρα που θέλω να κάνω φορματ που θα βρω τα windows ; ωστε να βάλω το key (δεν είχε το cd με τα windows μεσα ) Μονο απο το θειο θα τα βρω τωρα ; η μπορώ και απο αλλου Ευχαριστω Πας εδώ, κλικάρεις το μωβ πλήκτρο που λέει "Δημιουργία μέσου". Αυτό θα σου κατεβάσει το mediacreationtool.exe, το τρέχεις και εκεί επιλέγεις την έκδοση που θέλεις να κατεβάσεις. Εννοείται ότι είναι 100% νόμιμο. Επεξ/σία 29 Απριλίου 2015 από Alejandro 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
netagra Δημοσ. 29 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2015 Καλημέρα σε όλους, προσπαθώ να κάνω setup τα Windows 8.1 στο PC της υπογραφής μου, στον SSD δίσκο και δεν μπορώ με τίποτα. Στον κανονικό μπαίνουν χωρίς πρόβλημα... Τι πρέπει να κάνω για να γίνει το setup στον SSD; Όταν είχα πρωτοβάλει τα 8.1 στον κανονικό δίσκο δεν μπορούσα καν να φορμάρω τον SSD μέχρι που έβαλα τους drivers του SATA controller και φυσικά πριν του chipset. Αλλά μου φαίνεται περίεργο να μην υπάρχει συμβατότητα με το hardware μου από μόνο του και να πρέπει να βάλω drivers. Όποιος μπορεί να βοηθήσει θα το εκτιμούσα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panomelene Δημοσ. 29 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2015 Πας εδώ, κλικάρεις το μωβ πλήκτρο που λέει "Δημιουργία μέσου". Αυτό θα σου κατεβάσει το mediacreationtool.exe, το τρέχεις και εκεί επιλέγεις την έκδοση που θέλεις να κατεβάσεις. Εννοείται ότι είναι 100% νόμιμο. Ευχαριστώ φίλε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Luxx Δημοσ. 29 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2015 Πηγαινω στο windows update, μου λεει οτι υπαρχει μια σημαντικη και 30 προαιρετικες αναβαθμισεις. Οταν πηγαινω να τις δω, δεν εμφανιζει κατι. Ειναι καποιο bug; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 30 Απριλίου 2015 Super Moderators Share Δημοσ. 30 Απριλίου 2015 ναι, συνήθως φτιάχνει με ένα restart... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
netagra Δημοσ. 30 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 30 Απριλίου 2015 Στο πρόβλημα μου παραπάνω, αποσύνδεσα τον 1tb και επέλεξα boot από UEFI επιλογή το USB stick. Έφτιαξε δυο partitions στον SSD και με άφησε να εγκαταστήσω τα Windows στο unallocated. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pigeon Δημοσ. 30 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 30 Απριλίου 2015 Πηγαινω στο windows update, μου λεει οτι υπαρχει μια σημαντικη και 30 προαιρετικες αναβαθμισεις. Οταν πηγαινω να τις δω, δεν εμφανιζει κατι. Ειναι καποιο bug; Κάνε κι αυτό, θα φτιάξει έτσι: Control Panel --> Troubleshooting --> Fix problems with Windows update --> (Run As Administrator). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Luxx Δημοσ. 30 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 30 Απριλίου 2015 ναι, συνήθως φτιάχνει με ένα restart... Σωστος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 30 Απριλίου 2015 Super Moderators Share Δημοσ. 30 Απριλίου 2015 και συμβαίνει συχνά, be prepared Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Luxx Δημοσ. 30 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 30 Απριλίου 2015 Υπαρχουν υποπτα updates που πρεπει να αποφευγουμε, οπως γινεται στα windows 7; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kostas93 Δημοσ. 30 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 30 Απριλίου 2015 Υπαρχουν υποπτα updates που πρεπει να αποφευγουμε, οπως γινεται στα windows 7; οχι αν εισαι νομιμος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Luxx Δημοσ. 30 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 30 Απριλίου 2015 Αν δεν ειμαι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
patrickdrd Δημοσ. 30 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 30 Απριλίου 2015 να γινεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα