Προς το περιεχόμενο

Official Windows 8 Tech Support Thread

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ναι υπάρχει, η λυση όμως είναι κατα περίπτωση. Την ώρα που κολλάνε οι γωνίες και η μπαρα, δοκίμασε να κάνεις το εξής:

1. Κράτα πατημένο ctrl+shift και κάνε δεξί κλικ στο ρολοι του desktop. Τελευταία επιλογή, exit explorer.

2. πάτα ctrl+shift+esc , πήγαινε στο File ---> Run New Task ---> γράψε "explorer" (χωρις τα "") και πάτα enter.

Δοκίμασε ξανά αν κάνει το ίδιο κόλλημα με πριν. Λογικά πρέπει τώρα να δουλεύει σωστά. Αν ισχύει αυτό σημαίνει οτι είτε Α. κάτι πρόσθετο τρέχεις και κολλάει τον explorer ή Β. δεν πέρασε σωστά το update 1. 

Για το Α. Ψάχνεις προσεκτικά αν τρέχει κάτι περίεργο ως extension στον explorer, χρησιμοποιώντας το autoruns

Για το Β. Σηκώνεις command prompt σαν Admin και δίνεις: Dism.exe /Online /Cleanup-Image /RestoreHealth

• Απαντ. 3,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μου φενεται η ειναι ιδέα μου.Οταν μπαίνεις στα 8 με εναν χρηστη κανεις logoff και μπαινεις σε αλλο τρέχει ακομα ο άλλος χρήστης στο παρασκήνιο ?

Sent from my LT30p using Insomnia

Δημοσ.

To troobleshooter το προγραμματάκι που υπάρχει στον οδηγό της MS το κατέβασες ? κάνει κάποια repair αν υπάρχει πρόβλημα ...

Μπορείς να μου πεις πού ακριβώς θα το βρω αυτό; Γιατί ψάχνοντάς το, το ένα έφερε το άλλο, και έκανα ανανέωση στον υπολογιστή (!!!) με την οποία αναγκαστικά έσβησαν κάποια προγράμματα. Τώρα τα πέρασα απ' την αρχή αλλά το πρόβλημα με τις ενημερώσεις των windows που όλο τις κατέβαζα και όλο μου τις ζητούσε, παραμένει... Τώρα μου λέει 116 σημαντικές ενημερώσεις και 4 προαιρετικές!

Δημοσ.

Μπορείς να μου πεις πού ακριβώς θα το βρω αυτό; Γιατί ψάχνοντάς το, το ένα έφερε το άλλο, και έκανα ανανέωση στον υπολογιστή (!!!) με την οποία αναγκαστικά έσβησαν κάποια προγράμματα. Τώρα τα πέρασα απ' την αρχή αλλά το πρόβλημα με τις ενημερώσεις των windows που όλο τις κατέβαζα και όλο μου τις ζητούσε, παραμένει... Τώρα μου λέει 116 σημαντικές ενημερώσεις και 4 προαιρετικές!

Official Windows Update Troubleshooter

• Like 1
Δημοσ.

Καλημέρα παιδιά! Εξ αρχής και όχι μέσω update έχω τα Windows 8.1 Pro γνήσια στον σταθερό υπολογιστή. Όλα άψογα και τέλεια. Απο την ημερα που έκανα την αναβάθμιση Update 1 αντιμετωπίζω ενα μεγάλο και μοναδικό πρόβλημα. Όταν ανοίγω τον υπολογιστή οι "γωνίες" (γωνίες και άκρα) (hot corners & charms bar) δουλεύουν κανονικότατα. Μετά απο κάποιο χρονικό διάστημα 10-15 λεπτά σταματούν να δουλεύουν ολοκληρωτικά, όπως επίσης και η μπάρα κλεισίματος με το Χ των metro εφαρμογών και η δυνατότητα να πετάξω κατω την εφαρμογή να κλείσει. Ολα αυτα δουλεύουν άψογα μολις ανοίξω το pc μετα απο λιγο τίποτα. Εχει αντιμετωπισει καποιος κατι παρόμοιο? Το εχουν αρκετοί σε ξενα φόρουμ αλλα δεν βρήκα / βρήκαν λύση...

Παιδιά καλησπέρα. Μετά την εγκατάσταση του 8.1 update 1, έχει προκύψει ένα θεματάκι.

Ενώ όλα λειτουργούν κανονικά, μετά από λίγη ώρα χρήσης ξαφνικά σταματάει να δουλεύει η charms bar, τα hotcorners (δεν εμφανίζονται) και το start button (δεν αποκρίνεται). Αναγκαστικά κάθε φορά κάνω restart τον windows explorer και επανέρχονται προσωρινά, μέχρι μετά από κάποια ώρα όπου ξαναγίνεται το ίδιο και επαναλαμβάνω την ίδια διαδικασία κάθε φορά.

Μήπως έχετε παρατηρήσει κάτι παρόμοιο;

Παιδιά για το πρόβλημα αυτό ευθύνεται ο google chrome... Δημιουργεί θεμα στον explorer.exe, γνωρίζει κανένας την λυση η περιμένουμε αναβάθμιση του chrome??

Δημοσ.

Εχω τα windows 7 στο μηχανημα μου. Αξιζει τα βαλω τα 8 απο αποψη ταχυτητας ή οχι;

Σε λαπτοπ που εχουν οι γονεις μου; Ή θα μπερδευτουν τελειως;

Δημοσ.

<p>Εχω τα windows 7 στο μηχανημα μου. Αξιζει τα βαλω τα 8 απο αποψη ταχυτητας ή οχι;</p>

<p> </p>

<p>Σε λαπτοπ που εχουν οι γονεις μου; Ή θα μπερδευτουν τελειως;</p>

Απο αποψη ταχυτητας αξιζει, με το update 1 καταναλωνουν λιγοτερους πορους απο τα 8 και 7.

Στο θεμα της εμφανισης πιστευω οτι δεν θα εχουν προβλημα,μπορεις να επιλεξεις το pc να κανει boot απευθειας στο desktop και με το δωρεαν classic shell επαναφερεις το start menu .

• Like 1
Δημοσ.

Το έκανα και το πρώτο πρώτο που μου βγάζει είναι:

Πρόβλημα με την εγκατάσταση πρόσφατων ενημερώσεων   -      Δεν επιδιορθώθηκε

Τι άλλο μπορώ να κάνω;

Το ίδιο πρόβλημα έχω και εγώ με το troubleshooter όταν το δοκίμασα. Και στο support της ms δεν είχαν κάποια απάντηση για αυτό. Βγάζει αυτο το σφάλμα και δεν το διορθώνει...

Δημοσ.

Το ίδιο πρόβλημα έχω και εγώ με το troubleshooter όταν το δοκίμασα. Και στο support της ms δεν είχαν κάποια απάντηση για αυτό. Βγάζει αυτο το σφάλμα και δεν το διορθώνει...

Δηλαδη δεν υπαρχει ΚΑΜΙΑ λυση;;;

Δεν μπορει καποιος να βοηθησει ρε παιδια;

Δημοσ.

Δηλαδη δεν υπαρχει ΚΑΜΙΑ λυση;;;

Δεν μπορει καποιος να βοηθησει ρε παιδια;

Ψάχνωντας για το πρόβλημα προκαιρού, βρήκα ένα άρθρο που λέει οτι τα προβλήματα με το update 1 ειναι υπο έρευνα... και οτι μάλλον θα βγάλουν κάποιο update να διορθώσει κάτι σφάλματα ώστε να μπορέσουμε να βάλουμε το update 1... για να δούμε τι θα γίνει... 

Link.png Site: KB2919355 issues being investigated/tracked

• Like 1
Δημοσ.

Ασχοληθηκα 10 λεπτα με τα windows 8.1 σε virtualbox.

Το θεωρω υπερτατη βλακεια να μη σε αφηνει να κανεις shortcuts απο την εναρξη ή οπως αλλιως λεγεται στην επιφανεια εργασιας, αλλα μονο στην taskbar.

Για να βαλεις ενα προγραμμα στην επιφανεια εργασιας θα πρεπει να πας μεσω file explorer και να το κανεις copy-paste. Κανω λαθος;

Αν ειναι δυνατον ο πιο γρηγορος τροπος να ειναι αυτος εδω :

Αμα ηταν ετσι, να τα ειχαν αποκλειστικα για tablets, οπου εκει σαφως ολα ειναι γρηγορορτερα, εκτος και εαν πιστευουν οτι θα τρεξουμε ολοι να αγορασουμε οθονες αφης.

Επισης πρεπει απαραιτητα να εχω ολα αυτα τα σχετικα με τον καιρο,παιχνιδια,φαγητα,lifestyle και λοιπες ηλιθιοτητες;

Τελος, ποια ειναι η συμβατοτητα τους με τα παιχνιδια;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...