Προς το περιεχόμενο

Official Windows 8 Tech Support Thread

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπον σε νεο λαπτοπ μολις εγινε το σετυρ του και μπηκα στο στορε να κατεβασω το το 8.1 και βγαζει το παρακατω μηνυμα

https://www.dropbox.com/s/xb2n1r5v2grddzj/Screenshot%202014-04-18%2022.57.18.png

https://www.dropbox.com/s/66y1puq59p0jgcf/Screenshot%202014-04-18%2023.03.31.png

τι φταει,

Ο χρηστης ειναι admin

?

Χριστος Ανεστη

• Απαντ. 3,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Γιατί δεν δοκίμαζεις το Networx που υποστηρίζει win8, έχει και custom toolbar αν σ'ενδιαφέρει αυτό το feature ειδικά. ;)

Ευχαριστώ τελικά φταίει ότι η αρχική γλώσσα εγκατάστασης είναι αγγλική.Πέρασα 8.1 ελληνικά απο δισκάκι και δεν έχω θέμα πλεον,μου δέχτηκε και το κλειδί παρ ότι είναι για αγγλικά win 8 pro.

• Like 1
Δημοσ.

Καλησπέρα, θέλω να ρωτήσω όταν είναι σπασμένα τα Win 8 δεν έρχεται ενημέρωση για τα 8.1;

• Moderators
Δημοσ.

Καλησπέρα, θέλω να ρωτήσω όταν είναι σπασμένα τα Win 8 δεν έρχεται ενημέρωση για τα 8.1;

Η συζητηση για τα συγκεκριμενα δεν εχει θεση εδω.

• Like 1
Δημοσ.

Εγώ έχω το εξής θέμα:

Κάποια στιγμή πριν καμιά βδομάδα την ώρα που έκανε update είχε σβήσει η οθόνη, ενώ λειτουργούσε ο υπολογιστής για αρκετή ώρα. Έκανα τη βλακεία και το έκλεισα από το κουμπί. Ξέρω ότι δεν είναι σωστό να το κλείνεις την ώρα του update αλλά είχε περάσει αρκετή ώρα και υπέθεσα, βλακωδώς είπαμε, ότι είχε τελειώσει το update. Μπορεί και να είχε τελειώσει δεν ξέρω.

Το θέμα είναι ότι από τότε -χώρις πάλι να είμαι σίγουρος ότι φταίει αυτό, αλλά επειδή και μόνο το παρατήρησα από εκείνη τη μέρα και μετά- μου κολλάει σχετικά συχνά το Mozilla και το Internet Explorer. Κολλάει για κανά 10λεπτο, ξεκολλάει, κανω δουλειά και ύστερα πάλι τα ίδια. Η αλήθεια είναι πως δεν κολλάει τίποτα άλλο, αν και τις περισσότερες φορές συμβαίνει και το εξής: δεν μπορώ να κάνω έξοδο από τον υπολογιστή για να τον κλείσω, πατάω το κουμπί μα δεν συμβαίνει τίποτα, με αποτέλεσμα να τον κλείνω πάλι από το κουμπί.

Αυτό που έχω κάνει 1-2 φορές είναι να πάω εγώ στο Windows Update και να του κατεβάσω ό,τι ενημερώσεις παίζουν. Μου βγάζει μήνυμα ότι παίζουν 4 σημαντικές ενημερώσεις. Τις κατεβάζω, κάνω restart και βγάζει στάνταρ αυτό το μήνυμα:

Failure Windows Update

Reverting Changes

Do not turn off your Computer

Και όταν πάω πάλι στο Windows Update, έχει ξανά 4 σημαντικές ενημερώσεις και ότι απέτυχε η εγκατάσταση των ενημερώσεων που έκανα νωρίτερα.

Έχει κανείς ιδέα τι μπορεί να φταίει και τι μπορώ να κάνω για να το διορθώσω;

Δημοσ.

το παρατήρησα από εκείνη τη μέρα και μετά- μου κολλάει σχετικά συχνά το Mozilla και το Internet Explorer. Κολλάει για κανά 10λεπτο, ξεκολλάει, κανω δουλειά και ύστερα πάλι τα ίδια. Η αλήθεια είναι πως δεν κολλάει τίποτα άλλο,

Αυτό που έχω κάνει 1-2 φορές είναι να πάω εγώ στο Windows Update και να του κατεβάσω ό,τι ενημερώσεις παίζουν. Μου βγάζει μήνυμα ότι παίζουν 4 σημαντικές ενημερώσεις. Τις κατεβάζω, κάνω restart και βγάζει στάνταρ αυτό το μήνυμα:

Και όταν πάω πάλι στο Windows Update, έχει ξανά 4 σημαντικές ενημερώσεις και ότι απέτυχε η εγκατάσταση των ενημερώσεων που έκανα νωρίτερα.

Είναι πιθανό να υπάρχουν διαφορετικά προβλήματα και έτσι θα τα αντιμετωπίσουμε.

Αναφορικά με το Windows Update , θα σου πρότεινα τη παρακάτω διαδικασία. (Πολύ προσοχή που πάμε και τι κάνουμε)

• Πηγαίνουμε στην τοποθεσία "C:\Windows\SoftwareDistribution\Download" και σβήνουμε ότι υπάρχει μέσα (Θα ζητήσει δικαιώματα διαχειριστή και επιβεβαίωση).Είναι ο φάκελος που κατεβαίνουν τα updates των Windows.
  • Έπειτα κάνουμε restart και ξαναπροσπαθούμε να κάνουμε Windows Update (είναι πιθανό να εμφανιστούν παραπάνω ενημερώσεις αυτή τη φορά, απο τις 4 που σου έβγαζε, επίσης θα κάνει αρκετή ώρα να περάσει τα τυχόν update)

Για τα κολλήματα που αναφέρεις οτι υπάρχουν σε Firefox & Internet Explorer θα κάνουμε κάποια βήματα να δούμε τι συμβαίνει.

• Ανοίγουμε Πίνακα ελέγχου -> Action Center-> Maintenance -> Reliability Monitor εκεί παρατήρησε αν υπάρχουν κόκκινα Χ τις προηγούμενες μέρες και διάβασε τις περιγραφές τους να δεις αν υπάρχει κάτι σχετικό. π.χ. μπορεί να κάνει crash κάποιο πρόγραμμα
  • Επίσης στον Πίνακα ελέγχου -> Action Center-> Maintenance -> πάτησε "Start Maintenance" κάνει διάφορα optimizations στο pc μέχρι και defrag τους δίσκους. (απέφυγε να χρησιμοποιήσεις τον υπολογιστή όση ώρα , κάτω δεξιά στην οθόνη σου στο λευκό σημαιάκι βλέπεις μια μαύρη μπίλια, σημαίνει οτι δουλεύει το Maintenance)

Αυτά για αρχή.

• Like 1
Δημοσ.

1397996113_windows81update1newstartmenu.

We all remember that some time ago Wzor has reported cessation of its activities. This is partly due to the scandal of Alexey Kibkalo.
Today Wzor has posted some information about what is going on in the company, in particular Windows 8.1 and Windows 9. This entry we publish in the original:
All Ku! 
field notes following the events ... 

The screenshot shown in BUILD 2014 where it was shown on the start menu with tiles, made with an intermediate working build of Windows 8 and Windows 9, but it's not Windows 9 Developer Preview.
Will the released Update 2 for Windows 8.1 or 8.2 for Windows only has not finally decided. 

Conceptually, the new decision of the Start button will be in the fall update of Windows 8. 
In fact, Microsoft is a big controversy, whether in General about White House vegetable garden and produce separately Windows 5.1, or should just release the Update 2 for Windows 5.0 

In Windows 9 will also be a start button, a component of the new Metro 2 interface, in the "classic" form, it will be available only n devices without screens and mul′titoč Server OSes. On devices with mul′titoč-start button will be implemented on other principles. 

and yet, 
all the talk about what Windows 9 supposedly is free not wealthy, but!, each hearing is some truth. 

Indeed, progress, and the Panel discussion "Windows Shadow Cloud" on the prototype of a cloud-based Windows Cloud, says that the client portion of the cloud system want to make free for download, and the download will be implemented immediately in the biosah PC, just like Apple. (at least now it looks, right now the system is booting from the internal network of the Corporation) 

It is not clear how much it will be functional offline (offline) and without subscribing to services like the cloud-based Microsoft Office Cloud work over which go under cover of total secrecy. 
Now Office Cloud completely integriorovan in client-side Windows Cloud distribution. 
This functionality is most likely in the (offline) will be at the level of the Windows Starter or below. 
On this project we can tell very little, just a statement of fact. 

In fact it is very difficult to describe innovations without showing detailed screenshots, but alas, we can't show you them, assemblies are available exclusively in the bowels of the Windows Team and the final decisions! 
In addition, the story was reported with a former employee of Microsoft still affects our ability to provide sources and to publish information. Changes have also been made to the company's partners. We still appreciate the risks in the event of a resumption of activity. 

dâd′ko-C 
by WZ

SHL: about personal problems, these problems are related to the business, i.e. the source of my well-being and nothing but ...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Είναι πιθανό να υπάρχουν διαφορετικά προβλήματα και έτσι θα τα αντιμετωπίσουμε.

Αναφορικά με το Windows Update , θα σου πρότεινα τη παρακάτω διαδικασία. (Πολύ προσοχή που πάμε και τι κάνουμε)

• Πηγαίνουμε στην τοποθεσία "C:\Windows\SoftwareDistribution\Download" και σβήνουμε ότι υπάρχει μέσα (Θα ζητήσει δικαιώματα διαχειριστή και επιβεβαίωση).Είναι ο φάκελος που κατεβαίνουν τα updates των Windows.
  • Έπειτα κάνουμε restart και ξαναπροσπαθούμε να κάνουμε Windows Update (είναι πιθανό να εμφανιστούν παραπάνω ενημερώσεις αυτή τη φορά, απο τις 4 που σου έβγαζε, επίσης θα κάνει αρκετή ώρα να περάσει τα τυχόν update)
Για τα κολλήματα που αναφέρεις οτι υπάρχουν σε Firefox & Internet Explorer θα κάνουμε κάποια βήματα να δούμε τι συμβαίνει.
  • Ανοίγουμε Πίνακα ελέγχου -> Action Center-> Maintenance -> Reliability Monitor εκεί παρατήρησε αν υπάρχουν κόκκινα Χ τις προηγούμενες μέρες και διάβασε τις περιγραφές τους να δεις αν υπάρχει κάτι σχετικό. π.χ. μπορεί να κάνει crash κάποιο πρόγραμμα
  • Επίσης στον Πίνακα ελέγχου -> Action Center-> Maintenance -> πάτησε "Start Maintenance" κάνει διάφορα optimizations στο pc μέχρι και defrag τους δίσκους. (απέφυγε να χρησιμοποιήσεις τον υπολογιστή όση ώρα , κάτω δεξιά στην οθόνη σου στο λευκό σημαιάκι βλέπεις μια μαύρη μπίλια, σημαίνει οτι δουλεύει το Maintenance)
Αυτά για αρχή.

Λοιπον, πραγματοποιω αυτη τη στιγμη τα βηματα που μου προτεινες οσον αφορα το windows update. Αντι για restart ειχε την επιλογη update and restart την οποια και επελεξα. Παλι μου βγαζει το μηνυμα: failure configuring windows updates, reverting changes...

Τωρα θα περιμενω να ανοιξει για να δω για τα updates παλι.

EDIT: Λοιπόν, τώρα δεν είχε τις 4 σημαντικές ενημερώσεις, αλλά 4 προεραιτικές ενημερώσεις που δεν είχα κάνει. Να υποθέσω πως οι σημαντικές είναι κομπλέ πλέον, ότι έχουν γίνει; Για καλό και για κακό κάνω update και τις προεραιτικές.

EDIT2: Έκανα τις 4 προεραιτικές ενημερώσεις, ζήτησε restart, το έκανα, έβγαλε πάλι το ίδιο μήνυμα: failure configuring windows updates, reverting changes... Πήγα Windows Update, τώρα έχει μία σημαντική ενημέρωση, κάνω πάλι update.

EDIT3: Μάλιστα. Μετά από νέο restart και το ίδιο μήνυμα ξανά, πάω Windows Update και έχει: 4 σημαντικές ενημερώσεις και 1 προεραιτική. Ρε παιδιά, το πάω καλά ή κηνυγάω την ουρά μου;

Τώρα μόλις πρόσεξα ότι λέει Απέτυχε για την προηγούμενη ενημέρωση που του έκανα...

Επεξ/σία από sarantatessera
Δημοσ.

Πάλι μου λέει 4 σημαντικές ενημερώσεις και 1 προαιρετική (πριν τη σκότωνα τη λέξη ορθογραφικά). Κουράστηκα να κάνω restarts. Εσείς τι λέτε; Τι να κάνω;

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά, έκανα αναζήτηση στο forum αλλά δεν βρήκα κάτι για το δικό μου πρόβλημα...

Δεν μπορώ να κάνω το windows 8.1 update 1 (KB 2919355). Το βάζω μέσω του windows update, το κατεβάζει, κάνει την εγκατάσταση, κανω restart και εκεί αρχίζει το πρόβλημα. Κολλάει περίπου στο 30% της διαδικασίας, κανει κανα δυό restart ακόμα και μετα μου γράφει "windows couldn't complete configuring updates. Undoing changes, Don't turn off your pc". Κάνει γύρω στα 4 restart και μετά ανοιγει. 
Δοκίμασα λυσεις απο το site της ms* αλλά χωρίς προκοπή...

Link.png Site: http://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/windows8_1-windows_install/kb2919355-windows-81-update-fails-800f0092-and/4d4d23a3-695a-4bd4-b340-d2ce9c75919d']

Μετά τα βήματα που έκανα το update δεν κατέβαινε καν πλεον... 
Επίσης έχω το ίδιο πρόβλημα με τα updates KB2925418 και KB2928680 τα οποία επίσης κατεβαίνουν νορμάλ, δείχνει οτι γίνεται η εγκατάσταση και στο restart γραφει οτι μήνυμα οτι δεν μπορούσαν να γίνουν οι ενημερώσεις, κανει 3-4 restart και ανοίγει μετά το pc...

Υπάρχει κάποιος με το ίδιο πρόβλημα, και με κάποια λύση; 

Δημοσ.

Για προβληματα με updates ο παρακατω οδηγος ειναι χρησιμος .

http://windows.microsoft.com/en-us/windows/troubleshoot-problems-installing-updates#1TC=windows-8

Έχω κάνει αυτά που λέει ο οδηγός, όσον αφορά το πρόβλημα που αντιμετωπίζω δηλαδή, αλλά και πάλι συνεχίζει να βγάζει είτε 4 σημαντικά updates και 1 προαιρετικό, ή απλά 1 προαιρετικό και μετά το restart πάλι 4 σημαντικά κ.ο.κ. χωρίς τελειωμό. Δεν νομίζω να κάνω κάτι λάθος. Τι πιστεύετε ότι μπορεί να φταίει;

(Το μήνυμα -failure configuring windows updates, reverting changes...- εν τω μεταξύ, κατά τη διάρκεια του restart, το βγάζει στάνταρ.

Δημοσ.

Έχω κάνει αυτά που λέει ο οδηγός, όσον αφορά το πρόβλημα που αντιμετωπίζω δηλαδή, αλλά και πάλι συνεχίζει να βγάζει είτε 4 σημαντικά updates και 1 προαιρετικό, ή απλά 1 προαιρετικό και μετά το restart πάλι 4 σημαντικά κ.ο.κ. χωρίς τελειωμό. Δεν νομίζω να κάνω κάτι λάθος. Τι πιστεύετε ότι μπορεί να φταίει;

(Το μήνυμα -failure configuring windows updates, reverting changes...- εν τω μεταξύ, κατά τη διάρκεια του restart, το βγάζει στάνταρ.

To troobleshooter το προγραμματάκι που υπάρχει στον οδηγό της MS το κατέβασες ? κάνει κάποια repair αν υπάρχει πρόβλημα ...

Δημοσ.

Καλημέρα παιδιά! Εξ αρχής και όχι μέσω update έχω τα Windows 8.1 Pro γνήσια στον σταθερό υπολογιστή. Όλα άψογα και τέλεια. Απο την ημερα που έκανα την αναβάθμιση Update 1 αντιμετωπίζω ενα μεγάλο και μοναδικό πρόβλημα. Όταν ανοίγω τον υπολογιστή οι "γωνίες" (γωνίες και άκρα) (hot corners & charms bar) δουλεύουν κανονικότατα. Μετά απο κάποιο χρονικό διάστημα 10-15 λεπτά σταματούν να δουλεύουν ολοκληρωτικά, όπως επίσης και η μπάρα κλεισίματος με το Χ των metro εφαρμογών και η δυνατότητα να πετάξω κατω την εφαρμογή να κλείσει. Ολα αυτα δουλεύουν άψογα μολις ανοίξω το pc μετα απο λιγο τίποτα. Εχει αντιμετωπισει καποιος κατι παρόμοιο? Το εχουν αρκετοί σε ξενα φόρουμ αλλα δεν βρήκα / βρήκαν λύση...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...