GaGaS_Thess Δημοσ. 17 Απριλίου 2014 Δημοσ. 17 Απριλίου 2014 Αυτο ειναι το προβλημα μας;;;; Για τον Α Β λογο. Το προβλημα καμμια λυση;!;!
Psycho_Warhead Δημοσ. 17 Απριλίου 2014 Δημοσ. 17 Απριλίου 2014 Από όσο ξέρω το Update 1 έβαλε νέα έκδοση ΙΕ, αλλά δεν νομίζω να φταίει αυτό..Μήπως να καθαρίσεις την cache/cookies και να ξαναδοκιμάσεις ; Αλλιώς ψάξε στο google μπας και βρεις κάτι και αν δεν βρεις, άλλαξε browser.
GaGaS_Thess Δημοσ. 17 Απριλίου 2014 Δημοσ. 17 Απριλίου 2014 εκανα clear τα παντα . Το πρόβλημα παραμενει . Δεν ξερω τι παιζει....
Moderators Gi0 Δημοσ. 17 Απριλίου 2014 Moderators Δημοσ. 17 Απριλίου 2014 Αυτο ειναι το προβλημα μας;;;; Για τον Α Β λογο. Το προβλημα καμμια λυση;!;! Ριξε μια ματια στις προτασεις της MS για αρχη Here are some things to try if areas of a page are missing, or text and images are misaligned. Clear your browsing cache (temporary Internet files) Open the page in Compatibility View Turn off Tracking Protection Turn off hardware acceleration
GaGaS_Thess Δημοσ. 17 Απριλίου 2014 Δημοσ. 17 Απριλίου 2014 τιποτα.... μια από τα ιδια .αυτό εγινε μετα το Update 1 . Κανεις άλλος δεν το εχει ; μονο σε εμενα εκατσε ;
GaGaS_Thess Δημοσ. 17 Απριλίου 2014 Δημοσ. 17 Απριλίου 2014 ναι μονο στον ΙΕ ... από την εφαρμογή του facebook Παράδειγμα για windows 8.1 παιζει κανονικοτατα
Xristaras12 Δημοσ. 18 Απριλίου 2014 Δημοσ. 18 Απριλίου 2014 μιας και ακομα δεν εχω παει σε 8,τα εχω περασει σε vmware και τα δουλευω ετσι μεχρι να μαθω να τα χειριζομαι σωστα. 1 ερωτηση. Δεν εχω κανει λογαριασμο στο store και δεν επιθυμω επισης να ειμαι με καποιον λογαριασμο μεσα. Δεν εχω κατι να φοβαμαι,νομιμα 8αρια pro εχω απο msdnaa. Περασα το netspeedmonitor http://www.floriangilles.com/software/netspeedmonitor/μεσω συμβατοτητας μιας και στα 8 επισημα δεν υποστηριζεται. Πλεον ομως η taskbar εχει γυρισει ολη στα αγγλικα και αρκετα σημεια των windows επισης.Αν το κανω απεγκατασταση γυρνανε ολα στα ελληνικα. Να πω εδω οτι τα 8αρια που περασα ηταν αγγλικα και τα εκανα ελληνικα μεσα απο τον πινακα ελεγχου(κατεβασα ελληνικα κλπ και τα περασα) Υπαρχει καποια λυση στο συγκεκριμενο; στο store δεν εχω ψαξει.
Zapee995 Δημοσ. 18 Απριλίου 2014 Δημοσ. 18 Απριλίου 2014 Εχω 2 pc που τρεχουν original windows 8.1 και παιζουν με τον ιδιο χρηστη και το ιδιο email. Καθε φορα που κανω μια αλλαγη στο Pc του σπιτιου, αλλαζω πχ το φοντο, η αλλαγη γινεται και στο Pc του γραφειου. Πως μπορω να σταματησω το sync μεταξυ των συσκευων??
Psycho_Warhead Δημοσ. 18 Απριλίου 2014 Δημοσ. 18 Απριλίου 2014 Ή θα χρησιμοποιήσεις Local Account αντί για Microsoft ή θα βάλεις άλλον λογαριασμό στο ένα(Διαφορετικό email) και διαφορετικό στον άλλο.
lambros Δημοσ. 18 Απριλίου 2014 Δημοσ. 18 Απριλίου 2014 Λοιπον σε νεο λαπτοπ μολις εγινε το σετυρ του και μπηκα στο στορε να κατεβασω το το 8.1 και βγαζει το παρακατω μηνυμα https://www.dropbox.com/s/xb2n1r5v2grddzj/Screenshot%202014-04-18%2022.57.18.png https://www.dropbox.com/s/66y1puq59p0jgcf/Screenshot%202014-04-18%2023.03.31.png τι φταει, Ο χρηστης ειναι admin ???
Zapee995 Δημοσ. 18 Απριλίου 2014 Δημοσ. 18 Απριλίου 2014 Ή θα χρησιμοποιήσεις Local Account αντί για Microsoft ή θα βάλεις άλλον λογαριασμό στο ένα(Διαφορετικό email) και διαφορετικό στον άλλο. Αυτο σκεφτηκα αλλα μετα θα χασω την αμεση και ευκολη προσβαση σε skype/hotmail κλπ.
GMod Δημοσ. 19 Απριλίου 2014 Δημοσ. 19 Απριλίου 2014 Υπάρχει η αντίστοιχη επιλογή μέσα από το "Change PC Settings" για διακοπή του sync ενός υπολογιστή. PC Settings --> OneDrive --> Sync settings --> Sync your settings on this PC, για διακοπή τελείως του sync, αλλιώς απενεργοποίησε μόνο αυτά που θέλεις. 3
pigeon Δημοσ. 19 Απριλίου 2014 Δημοσ. 19 Απριλίου 2014 Περασα το netspeedmonitor http://www.floriangilles.com/software/netspeedmonitor/μεσω συμβατοτητας μιας και στα 8 επισημα δεν υποστηριζεται. Γιατί δεν δοκίμαζεις το Networx που υποστηρίζει win8, έχει και custom toolbar αν σ'ενδιαφέρει αυτό το feature ειδικά. 1
Centurion Δημοσ. 20 Απριλίου 2014 Δημοσ. 20 Απριλίου 2014 Παιδιά καλησπέρα. Μετά την εγκατάσταση του 8.1 update 1, έχει προκύψει ένα θεματάκι. Ενώ όλα λειτουργούν κανονικά, μετά από λίγη ώρα χρήσης ξαφνικά σταματάει να δουλεύει η charms bar, τα hotcorners (δεν εμφανίζονται) και το start button (δεν αποκρίνεται). Αναγκαστικά κάθε φορά κάνω restart τον windows explorer και επανέρχονται προσωρινά, μέχρι μετά από κάποια ώρα όπου ξαναγίνεται το ίδιο και επαναλαμβάνω την ίδια διαδικασία κάθε φορά. Μήπως έχετε παρατηρήσει κάτι παρόμοιο;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα