lepaterious Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2011 Το μονο που δεν μπορω να βρω ειναι πως κατεβαζω το contrast εχω στραβωθει Επισης εκανε αυτοματα update τα παντα απο καρτα γραφικων κτλ.Ολα δουλευουν κομπλε στο imac.Ουτε το snow leopard εχει καποιο πλοβλημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
guido Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2011 Θα μπορουσε να ναι και προβλημα του iso το συγκεκριμενο.Απλα για να απορριψεις την πιθανοτητα, κανε μια συγκριση με τα sha hashes εαν θελεις. το ίδιο μου βγάζει με το Hashcalc Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hackerW32 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2011 ρε σεις, πως κλεινετε τις εφαρμογες? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lepaterious Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2011 για καποιον λογο δεν εχω ηχο και δεν ξερω τι φταιει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dbzakias2 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2011 για καποιον λογο δεν εχω ηχο και δεν ξερω τι φταιει. drivers! δοκιμασε τους drivers των 7... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hackerW32 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2011 μαλον θες driver.. τα win7 δεν εβρισκαν driver για την καρτα δικτιου, τα 8 την βρηκαν μια χαρα.. και θα πρεπει να τον τρεξεις σε compabilty mode τον driver.. οχι πως σινιστατε βαιβεα.. λεω να βαλω και απο εδω κανα driver.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lepaterious Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2011 drivers! δοκιμασε τους drivers των 7... Που ψαχνω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dbzakias2 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2011 Που ψαχνω? στο google αλλα πρεπει να ξερεις την καρτα ηχου σου! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lepaterious Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2011 στο google αλλα πρεπει να ξερεις την καρτα ηχου σου! Κοιτα δεν ξερω τι καρτα ηχου εχει το mac αυτο πως το ψαχνω δεν ξερω.εχω την εντυπωση οτι ειναι realtek Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dbzakias2 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2011 Κοιτα δεν ξερω τι καρτα ηχου εχει το mac αυτο πως το ψαχνω δεν ξερω.εχω την εντυπωση οτι ειναι realtek ποιο μοντελο η/υ εχεις; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lepaterious Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2011 ποιο μοντελο η/υ εχεις; Το 21" εχω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dbzakias2 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2011 Το 21" εχω εμμμ... δεν βοηθας πολυ. τον 21" του 2010 ή του 2009; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lepaterious Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2011 εμμμ... δεν βοηθας πολυ. τον 21" του 2010 ή του 2009; ναι σορρυ ειναι του 2009 ειναι με τον διπηρινο επεξεργαστη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dbzakias2 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2011 ναι σορρυ ειναι του 2009 ειναι με τον διπηρινο επεξεργαστη αυτο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lepaterious Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2011 αυτο; ναι αυτο ειναι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα