navarino Δημοσ. 11 Απριλίου 2014 Δημοσ. 11 Απριλίου 2014 Ρε παίδες ετοιμάζει καμία μουσική υπηρεσία και η MS στα πρότυπα του Google Music? Πριν λίγο μου δημιουργήθηκε ένας φάκελος Music στο OneDrive και ένας ακόμα φάκελος Music μέσα στο Library Μουσική. Οι δυο φάκελοι αντιστοιχούν ο ένας στον άλλο και δημιουργήθηκαν αυτόματα. Έχει πάρει τπτ το αυτί σας?? http://postimg.org/image/v3s7mn2rx/
jowl_tnt Δημοσ. 12 Απριλίου 2014 Δημοσ. 12 Απριλίου 2014 Εχει το xbox music η ms. Παντος φακελους σε μενα δεν εβγαλε. 1
ektor7 Δημοσ. 12 Απριλίου 2014 Δημοσ. 12 Απριλίου 2014 Ξέρει κανείς πως γίνεται σε ένα παιχνίδι metro να σβήσουμε τα credentials ή όλα τα settings; Συγκεκριμένα στο Asphalt 8 του έβαλα λάθος facebook account και δεν λέει να φύγει.. facepalm!... Το λανθασμενο fb account ειναι δικο σου ή εχεις προσβαση τουλαχιστον? Γιατι μπορει να το διαγραψεις απο το λογαριασμο του fb αν δε κανω λαθος. Edit: Δεν αλλάζει! 1
panos2171 Δημοσ. 12 Απριλίου 2014 Δημοσ. 12 Απριλίου 2014 Υπάρχει τρόπος όταν κλείνω μια εφαρμογή από τα πλακάκια να μη με πετάει στην επιφάνεια εργασίας?
SearchEngine Δημοσ. 13 Απριλίου 2014 Δημοσ. 13 Απριλίου 2014 Παιδια εκανα το καινουργιο update που ηταν 800mb απο windows update και τωρα ολα ψιλοκολλανε και το περιβαλλον δεν ειναι καθολου smooth.Να κανω refresh?
pigeon Δημοσ. 13 Απριλίου 2014 Δημοσ. 13 Απριλίου 2014 Το λανθασμενο fb account ειναι δικο σου ή εχεις προσβαση τουλαχιστον? Γιατι μπορει να το διαγραψεις απο το λογαριασμο του fb αν δε κανω λαθος. Edit:Δεν αλλάζει! Δικό μου είναι το fb account αλλά έβαλα κατά λάθος ένα άλλο παλιότερο που δεν έχω φίλους μέσα. Οπως λες, το διέγραψα από το apps του fb αλλά αυτό εκεί να επιμένει να κάνει αυτόματο login. Σβήνω cookies, temp του IE κτλ αλλά τίποτε. Τελικά η μόνη λύση που βρήκα, uninstall + install το asphalt κι αμέσως με ρώτησε για καινούργιο login.. Μυστήρια πράγματα.. 1
panos2171 Δημοσ. 13 Απριλίου 2014 Δημοσ. 13 Απριλίου 2014 Τα win8 μου ζητάνε επαλήθευση ταυτότητας αλλά δε μου στέλνουν κωδικό στο mail ενώ άλλη επιλογή επαλήθευσης δεν υπάρχει. Έχουμε κάποια λύση?
ektor7 Δημοσ. 13 Απριλίου 2014 Δημοσ. 13 Απριλίου 2014 Δικό μου είναι το fb account αλλά έβαλα κατά λάθος ένα άλλο παλιότερο που δεν έχω φίλους μέσα. Οπως λες, το διέγραψα από το apps του fb αλλά αυτό εκεί να επιμένει να κάνει αυτόματο login. Σβήνω cookies, temp του IE κτλ αλλά τίποτε. Τελικά η μόνη λύση που βρήκα, uninstall + install το asphalt κι αμέσως με ρώτησε για καινούργιο login.. Μυστήρια πράγματα.. Σου κρατησε τουλαχιστον τα δεδομενα σου?
pigeon Δημοσ. 14 Απριλίου 2014 Δημοσ. 14 Απριλίου 2014 Ναι! παραδόξως είχε κρατήσει όλο το προφίλ και τις πίστες που είχα ξεκλειδώσει.. Ψάχνω -προσεκτικά εννοείται- να δω τι γίνεται μέσα στο folder "%USERPROFILE%\AppData\Local\Packages\" που κρατάει τις πληροφορίες για τις εφαρμογές. Αν βρω κατι ενδιαφέρον θα το ποστάρω
ektor7 Δημοσ. 14 Απριλίου 2014 Δημοσ. 14 Απριλίου 2014 Ναι! παραδόξως είχε κρατήσει όλο το προφίλ και τις πίστες που είχα ξεκλειδώσει.. Ψάχνω -προσεκτικά εννοείται- να δω τι γίνεται μέσα στο folder "%USERPROFILE%\AppData\Local\Packages\" που κρατάει τις πληροφορίες για τις εφαρμογές. Αν βρω κατι ενδιαφέρον θα το ποστάρω Ακομη και σε refresh το συγκεκριμενο δεν διαγραφεται,οποταν ολα τα δεδομενα μενουν ανεπηρέαστα και αυτο ειναι το βολικο! Απο την αλλη αν θες να διωξεις ολα τα δεδομενα δε φτανει μονο το unistall και πρεπει να ψαχνεσαι να τα διαγραψεις manual! Ελπιζω σε επομενο update να δωσει και την επιλογη για πληρης διαγραφη και την επιλογη για μετακινηση των δεδομενων σε εξωτερικο αποθηκευτικο χωρο(πχ SD)! 1
luthien_tinuviel Δημοσ. 15 Απριλίου 2014 Δημοσ. 15 Απριλίου 2014 γεια σας! εγκατεστησα χτες τα windows 8 σε ενα DELL Inspiron 15/3537 αλλα ακομα δε βλεπει καθολου τα ασυρματα δικτυα. οσο ειχε ubuntu ηταν οκ οποτε φανταζομαι ειναι θεμα drivers. το FN+F2 δε φαινεται να αλλαζει κατι (για να ενεργοποιησω την κεραια), ουτε οι drivers απο εδω βοηθησαν (εκτος αν κανω κατι λαθος μ'αυτους, τους κατεβασα και τους ετρεξα) http://www.dell.com/support/drivers/us/en/19/Product/inspiron-15-3537 καμια ιδεα?
Xristaras12 Δημοσ. 16 Απριλίου 2014 Δημοσ. 16 Απριλίου 2014 βαλε το service tag που εχει και κατεβασε τους drivers. Επισης να περασεις και το dell quickset ωστε να παιζουν τα fn keys τελος βεβαιωσου οτι ειναι ενεργοποιημενη η wifi καρτα.
panos2171 Δημοσ. 16 Απριλίου 2014 Δημοσ. 16 Απριλίου 2014 Τα win8 μου ζητάνε επαλήθευση ταυτότητας αλλά δε μου στέλνουν κωδικό στο mail ενώ άλλη επιλογή επαλήθευσης δεν υπάρχει. Έχουμε κάποια λύση?
GaGaS_Thess Δημοσ. 17 Απριλίου 2014 Δημοσ. 17 Απριλίου 2014 θα το περιγραψω οσο πιο απλα γινετε μπας και καταλαβει και με βοηθησει κανεις : μετα το update 1 σε σελιδες όπως πχ το facebook και το Insomnia στον ΙΕ δεν λειτουργει το κουμπι πανω για τα μυνηματα και τις ειδοποιήσεις .... Παταω π.χ τα μυνηματα στο φορουμ και δειχνει να φορτωνει απλα συνεχεια δεν σταματάει ποτε . Το ιδιο και στο facebook .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα