Psycho_Warhead Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 Τόσο καιρό τζάμπα περιμένατε την ''επίσημη'' κυκλοφορία.Δεν άλλαξε απολύτως τίποτα.
jowl_tnt Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 Οταν ειναι επιλεγμενη η εμφανιση των apps στην taskbar, ντε και καλα σε παει Desktop οταν κλεινεις εφαρμογες...? Η μονο εγω εχω το προβλημα?
Federacion Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 Τόσο καιρό τζάμπα περιμένατε την ''επίσημη'' κυκλοφορία.Δεν άλλαξε απολύτως τίποτα. Κοίτα σε μένα που βιαστηκα δεν δουλεύει το search πια. Εννοώ ότι ναι μεν μπορείς να ψα΄ξεις κάτι στο παράθυρο, αλλά ότι και να ψάξεις στα tiles του metro ui δεν εμφανίζεται. Μαζί του έχει εξαφανιστεί και το store. Δεν με νοιάζει και πολύ αλλά ελπίζω να επανεμφανιστεί το μανίσιο το update μήπως και διορθωθεί το θεματάκι. edit: Μόλις παρατήρησα ότι δεν ανοίγει και τo windows update γενικώς... Τεσπα, έτσι κι αλλιώς τα 8.1 μου έχουν βγάλει την πίστη σε διάφορα θέματα, ελπίζω να έχω το κουράγιο σύντομα να κάνω άλλο ένα clean install (το 7ο) μπας και κάτσουνε καλά αυτή τη φορά...
zvarthangalos Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 Όσοι δεν έχουμε τα γνήσια μπορούμε να κάνουμε την ενημέρωση μέσα από το update των windows η θα πρέπει να περιμένουμε;
aggelosvn Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 Έβαλα και εγώ το update όλα καλά, αλλά μετά από κάποιες ώρες χρήσης όταν ανοίγω metro app δεν μπορώ να κάνω τίποτα με το ποντίκι. Ούτε να το κλείσω από το Χ, ούτε να σύρω το app για να το κλείσω. Επίσης δεν μπορώ να εμφανίσω από πουθενά την charms bar και στην οθόνη Start όταν πάω το ποντίκι κάτω αριστερά δεν μου εμφανίζει το κουμπί της έναρξης. Ωραία πράγματα Μου το έκανε χτες, μου το κάνει και σήμερα. Με logout-login φτιάχνει.
aris1986 Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 Κοίτα σε μένα που βιαστηκα δεν δουλεύει το search πια. Εννοώ ότι ναι μεν μπορείς να ψα΄ξεις κάτι στο παράθυρο, αλλά ότι και να ψάξεις στα tiles του metro ui δεν εμφανίζεται. Μαζί του έχει εξαφανιστεί και το store. Δεν με νοιάζει και πολύ αλλά ελπίζω να επανεμφανιστεί το μανίσιο το update μήπως και διορθωθεί το θεματάκι. Αυτο το ειχα παθει εγω τον Νοεμβριο του 2013. Koιτα τωρα τι εγινε: Καθαριζα κατι bookmarks στον browser και ειχα αποθηκευσει ενα site που ειχε τη λυση... Και το εσβησα προχτες... Τελικα δεν πρεπει να σβηνεις τπτ... Κατι με refresh your pc/8.1 ψαξε 1
Federacion Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 (επεξεργασμένο) Αυτο το ειχα παθει εγω τον Νοεμβριο του 2013. Koιτα τωρα τι εγινε: Καθαριζα κατι bookmarks στον browser και ειχα αποθηκευσει ενα site που ειχε τη λυση... Και το εσβησα προχτες... Τελικα δεν πρεπει να σβηνεις τπτ... Κατι με refresh your pc/8.1 ψαξε Ευχαριστώ. Θα το κοιτάξω. Edit2: Επίσης δεν υπάρχει το windows store. Τεσπα δεν έχει σημασία, αυτά που θέλω γίνονται χωρίς όλα αυτά τα bloatware. Επεξ/σία 9 Απριλίου 2014 από Federacion
jowl_tnt Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 (επεξεργασμένο) Οταν ειναι επιλεγμενη η εμφανιση εφαρμογων store στη taskbar, σε παει desktop οταν κλεινεις εφαρμογες ακομα και αν εχεις την επιλογη για boot to desktop απενεργοποιημενη. Θελω κ τα features του mouse αλλα με την επιστροφη στο desktop χαλαει η touch interface αισθηση. Μισες δουλεις κανανε παλι. Απογοητευση Επεξ/σία 9 Απριλίου 2014 από jowl_tnt
HALF EVIL Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 Είχα ξεχάσει πως είναι οι μπλέ οθόνες . Δόξα τω Θεώ στα 8.1 έφαγα τόσες πολλές , όσες από την εποχή των Win 98 Ευχαριστώ MS
jowl_tnt Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 Κατι στο hardware σου φταίει. Ενημερωσε τους drivers.
Gtr34 Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 Ριξε μια ματια στον μπλε οδηγο του Gio μηπως υπαρχει καποιο θεμα με το pc . 1
liakjim Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 Περάστηκε το update και ως τωρα \(24 ώρες) rock steady.
Federacion Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 Τα Windows 8 (σκέτα) τι ενημερώσεις περνούσανε σήμερα;
pigeon Δημοσ. 11 Απριλίου 2014 Δημοσ. 11 Απριλίου 2014 Ξέρει κανείς πως γίνεται σε ένα παιχνίδι metro να σβήσουμε τα credentials ή όλα τα settings; Συγκεκριμένα στο Asphalt 8 του έβαλα λάθος facebook account και δεν λέει να φύγει.. facepalm!...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα