unforgiven Δημοσ. 8 Απριλίου 2014 Δημοσ. 8 Απριλίου 2014 Ριξε μια ματια στο παρακατω μηπως σε βοηθησει . http://windows.microsoft.com/el-gr/windows-live/account-security-password-information Θα πρεπει να προσθεσεις πληροφορίες ασφαλείας στο λογαριασμό σου Δηλαδη μια εναλλακτικη διευθυνση email η ενα τηλ. αριθμο οπου θα σταλει ο κωδικος επιβεβαιωσης Δοκίμασα και έδωσα άλλη διεύθυνση για τον κωδικό επιβεβαίωσης. Μου ήρθε, τον πέρασα. Εμφανίστηκε το μήνυμα: Δεν έχει γίνει επαλήθευση της διεύθυνσης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας. Επαληθεύστε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας. Πάτησα στο link και μετά: Για να χρησιμοποιήσετε αυτήν τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, πρέπει να επαληθεύσετε ότι σας ανήκει. Θα σας στείλουμε τις οδηγίες επαλήθευσης στη διεύθυνση ΧΧΧΧΧ@outlook.gr.com. Ακολουθήστε τις οδηγίες που εμφανίζονται στο μήνυμα για να επαληθεύσετε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Τα νεύρα μου!
Gtr34 Δημοσ. 8 Απριλίου 2014 Δημοσ. 8 Απριλίου 2014 Δοκιμασε να σου σταλει ο κωδικος με sms στο κινητο για να μην παιδευεσαι με email και εγω αυτο τον τροπο χρησιμοποιω χωρις προβληματα. Αν παλι δεν θελεις να δωσεις τον αριθμο σου δοκιμασε τις οδηγιες στην πρωτελευταια περιπτωση στο παραπανω link που εδωσα . 1
unforgiven Δημοσ. 8 Απριλίου 2014 Δημοσ. 8 Απριλίου 2014 Τελικά, και ύστερα από chat με την τεχνική υποστήριξη, φτιάξαμε alias από outlook.gr.com σε outlook.com και φαίνεται οκ τώρα. Κάτι παράξενο είχε πάθει η αρχκή διεύθυνση email, που ούτε και αυτοί κατάφεραν να καταλάβουν τι
SlackulatoR Δημοσ. 8 Απριλίου 2014 Δημοσ. 8 Απριλίου 2014 Τι ώρα βγαίνει το update? Βασικά δεν θα εμφανιστεί την ίδια ώρα σε όλους, λογικά κάποια στιγμή πριν το τέλος της ημέρας.
SOADNICK Δημοσ. 8 Απριλίου 2014 Δημοσ. 8 Απριλίου 2014 Working AeroGlass for W8-1-1 x64 x32 Whuut? Ούτε που έχω account στο MDL. Έχει κανείς άλλος το ίδιο πρόβλημα?
akis_supernatural Δημοσ. 8 Απριλίου 2014 Δημοσ. 8 Απριλίου 2014 υπαρχει καποιος που πηρε το update? πολυ ησυχια παρατηρω...
johnnyman Δημοσ. 8 Απριλίου 2014 Δημοσ. 8 Απριλίου 2014 υπαρχει καποιος που πηρε το update? πολυ ησυχια παρατηρω... τπτ ακομα,οχι!!
Psycho_Warhead Δημοσ. 8 Απριλίου 2014 Δημοσ. 8 Απριλίου 2014 Περιμένετε εσείς..Το Update 1 έχει βγει εδώ και 1 μήνα.. 2
akis_supernatural Δημοσ. 8 Απριλίου 2014 Δημοσ. 8 Απριλίου 2014 Περιμένετε εσείς..Το Update 1 έχει βγει εδώ και 1 μήνα.. το ξερω οτι εχει βγει απλα προτιμησα να περιμενω να το παρω επισημα
pigeon Δημοσ. 8 Απριλίου 2014 Δημοσ. 8 Απριλίου 2014 Ε τι πιο επίσημα, κατέβασε αυτά τα .msu (από microsoft server) και πέρασέ τα με το χέρι.
akis_supernatural Δημοσ. 8 Απριλίου 2014 Δημοσ. 8 Απριλίου 2014 και γιατι να μπω σε τοση φασαρια ενω μπορω να περιμενω καποιες ωριτσες....... 1
Psycho_Warhead Δημοσ. 8 Απριλίου 2014 Δημοσ. 8 Απριλίου 2014 Σιγά τη φασαρία ρε μεγάλε, την ίδια ώρα θα σου πάρει και με τις 2 περιτπώσεις. Windows 8.1 Update for x64-based Systems Περιέχει και το April Rollup ΚΒ2934018. 2
comfuzio Δημοσ. 8 Απριλίου 2014 Δημοσ. 8 Απριλίου 2014 Είχε κάποια updates το windows update (5) τα οποία και πέρασα αλλά δεν μου φαίνεται ότι ήταν το Update 1...θα μπει πιο μετά ή κάτι πήγε στραβά;
SlackulatoR Δημοσ. 8 Απριλίου 2014 Δημοσ. 8 Απριλίου 2014 Είχε κάποια updates το windows update (5) τα οποία και πέρασα αλλά δεν μου φαίνεται ότι ήταν το Update 1...θα μπει πιο μετά ή κάτι πήγε στραβά; Και εμένα μου τα έβγαλε μόλις(4). Λογικά θα το εμφανίσει αργότερα το update...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα