Προς το περιεχόμενο

Official Windows 8 Tech Support Thread

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

είμαι με το ποντίκι Link.png Site: NATEC NMG-0376 GENESIS GX66 INFRARED έχω βάλει το 8 αλλα και το 8.1 το ποντίκι κάνει παγώματα, σταματάει, δοκίμασα ένα άλλο που έχω το g7  δουλεύει μια χαρά, στα 7αρια δουλεύει στρωτά  το   NATEC τι να κάνω ??    να ξαναβάλω τα vista ??

Βρήκα την λύση φταίει το Link.png Site: usb hub 

Επεξ/σία από vasi
  • Απαντ. 3,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εχω αγοράσει ενα laptop με Win 8 και το πρόβλημα μου ειναι οτι του κανω τερματισμό με γεμάτη μπαταριά και οταν τον ανοίγω μετα απο 10 μέρες η μπαταριά είναι άδεια! Καπου εχει παρει το ματι μου οτι τα win 8 δεν κλείνουν ποτε και για αυτό αδειάζει σιγά-σιγα η μπαταριά, υπάρχει κάποιος τρόπος να κάνουμε τα windows να κάνουν "κανονικο" τερματισμό!

Δημοσ.

Εχω αγοράσει ενα laptop με Win 8 και το πρόβλημα μου ειναι οτι του κανω τερματισμό με γεμάτη μπαταριά και οταν τον ανοίγω μετα απο 10 μέρες η μπαταριά είναι άδεια! Καπου εχει παρει το ματι μου οτι τα win 8 δεν κλείνουν ποτε και για αυτό αδειάζει σιγά-σιγα η μπαταριά, υπάρχει κάποιος τρόπος να κάνουμε τα windows να κάνουν "κανονικο" τερματισμό!

Αυτό που περιγράφεις δεν γίνεται με το κανονικό shutdown που κάνουν τα Windows 8. Στην ουσία κάνουν hibernate, αλλά το λάπτοπ κλείνει κανονικά δεν "τρώει" τη μπαταρία. Το shutdown το κάνεις κανονικά χρησιμοποιώντας τη μπάρα που έχει δεξιά ή πατάς το κουμπί power του λάπτοπ;

Δημοσ.

Αυτό που περιγράφεις δεν γίνεται με το κανονικό shutdown που κάνουν τα Windows 8. Στην ουσία κάνουν hibernate, αλλά το λάπτοπ κλείνει κανονικά δεν "τρώει" τη μπαταρία. Το shutdown το κάνεις κανονικά χρησιμοποιώντας τη μπάρα που έχει δεξιά ή πατάς το κουμπί power του λάπτοπ;

Και με τους δύο τρόπους το αποτέλεσμα ειναι το ίδιο, σε 10 μέρες που το ανοίγω η μπαταρία είναι άδεια.

Δημοσ.

Υπάρχει τρόπος, σε command prompt με admin δικαιώματα (δεξι--> run as administrator), δίνεις:

powercfg /h off

αλλά όπως λέει κι ο thomasG4 δεν θα έπρεπε να σου τρώει μπαταρία, εκτός αν είναι ρυθμισμένο (scheduled) να ξυπνάει κάποιες φορές τη νύχτα για τα προγραμματισμένα scandisk, optimize κτλ. Κοίτα στο event viewer αν ανοίγει σε ώρες που λείπεις ή κοιμάσαι. :huh:

Δημοσ.

Και με τους δύο τρόπους το αποτέλεσμα ειναι το ίδιο, σε 10 μέρες που το ανοίγω η μπαταρία είναι άδεια.

Eλεξε αν εχει το λαπτοπ ειδικη θυρα η οποια ειναι προγραμματισμενη για να φορτιζει συσκευες ακομη και οταν το laptop ειναι κλειστο!Ειναι παρα πολλα λαπτοπ με αυτη τη δυνατοτητα!

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Ένα πρόβλημα που δεν έχει άμεση σχέση με τα W8, αλλά σχετίζεται.

Η γυναίκα μου έχει μια ταμπλέτα με W8, όταν την πήραμε λοιπόν της έφτιαξα ένα νέο λογαριασμό μέσω του Outlook. Το mail βγήκε, για λόγο που δεν κατάλαβα, της μορφής "ΧΧΧΧΧ@outlook.gr.com"

Χρειάστηκε να ξαναστήσω την ταμπλέτα και από τότε, είτε για να μπω στο store, είτε στα Mail του outlook ζητάει επιβεβαίωση μέσω ενός μηνύματος που στέλνει στο ίδιο το email, το οποίο προφανώς και δεν μπορώ να ανοίξω από κανένα μηχάνημα, είτε pc, είτε ταμπλέτα.

Το μήνυμα που παίρνω, μετά το login είναι:

Πείτε μας υπερπροστατευτικούς, αλλά πρέπει να επαληθεύσουμε ότι η διεύθυνση ΧΧΧΧΧ@outlook.gr.com είναι δική σας

Για να συνεχίσετε, πρέπει να ελέγξετε τα Εισερχόμενά σας για ένα μήνυμα από την ομάδα του λογαριασμού Microsoft. Ακολουθήστε τις οδηγίες στο μήνυμα, για να ολοκληρώσετε τη ρύθμιση του λογαριασμού σας.

Χρήση διαφορετικής διεύθυνσης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ως λογαριασμού Microsoft

Δημοσ.

Δηλαδή πας στο outlook.com και δεν μπορείς να μπεις στο mail ;

Μήπως δεν θυμάσαι καλα τον κωδικό ;

Επίσης στο username γράφουμε ολο το email όχι απλα το αρχικο τρήμα όπως στο gmail

π.χ

Στο οutlook.com στο username[email protected]

• Like 1
Δημοσ.

Δηλαδή πας στο outlook.com και δεν μπορείς να μπεις στο mail ;

Μήπως δεν θυμάσαι καλα τον κωδικό ;

Επίσης στο username γράφουμε ολο το email όχι απλα το αρχικο τρήμα όπως στο gmail

π.χ

Στο οutlook.com στο username[email protected]

Μπαίνει, το έχω δοκιμάσει. Με βγάζει στις ρυθμίσεις και βγάζει το πιο πάνω μήνυμα.

Δημοσ.

Ριξε μια ματια στο παρακατω μηπως σε βοηθησει .

http://windows.microsoft.com/el-gr/windows-live/account-security-password-information

Θα πρεπει να προσθεσεις πληροφορίες ασφαλείας στο λογαριασμό σου

Δηλαδη μια εναλλακτικη διευθυνση email η ενα τηλ. αριθμο οπου θα σταλει ο κωδικος επιβεβαιωσης .

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...