thomasG4 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 No problem here. Βεβαία εμένα έγινε σε φρέσκια εγκατάσταση, οπότε δεν μπορούμε να είμαστε σίγουροι ότι δεν θα δημιουργήσει πρόβλημα σε κάποια πιο παλιά εγκατάσταση.
Psycho_Warhead Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 Και γιατί να μην κάνουμε υπομονή 1 μήνα; Λογικά το final release θα είναι stable. Ποία η βιάση; Final release(RTM) είναι και αυτό που κυκλοφορεί τώρα. καλημερα!διαβασα οτι σε πολλους βγαζει θεμα και τους βγαζει error σε καποιο updates.καλυτερα να περιμενω αρχες απριλη να βγει το offcial update!δεν εχω καθολου ορεξη για format.. Μην περιμένεις να αλλάξει κάτι, και αυτό που θα βγει τον Απρίλιο το ίδιο θα 'ναι.Όποιος έχει θέμα με την εγκατάσταση των updates, κάποια πατάτα έχει κάνει στο λειτουργικό του.
Federacion Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 Πατάτα ξεπατατα εγω 6 φορματ έκανα για να περάσουνε καλά τα 8.1, δεινοπάθησα. Ενώ με τα 8 κανένα θέμα δεν είχα με τα 8.1 μου βγήκε η πίστη, οπότε όπως λέει και ο συνΠΑΟΚτσης φορουμίτης: No problem here. Βεβαία εμένα έγινε σε φρέσκια εγκατάσταση, οπότε δεν μπορούμε να είμαστε σίγουροι ότι δεν θα δημιουργήσει πρόβλημα σε κάποια πιο παλιά εγκατάσταση. Ασε μην άλλαξουνε τίποτε (προς το καλύτερο) και έχουμε πάλι μανούρες τον Απρίλη.
Psycho_Warhead Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 Για άλλη μια φορά, δεν πρόκειται να αλλάξει τίποτα τον Απρίλιο, απλά η M$ θα βγάλει το Update 1 και επίσημα.Τα ίδια έλεγαν μερικοί και για τα ISO αρχεία του 8.1 όταν βγήκαν 1.5 μήνα πριν την επίσημη κυκλοφορία και τελικά δεν άλλαξε τίποτα.
Zaknafein Δημοσ. 9 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2014 Το πέρασα κι εγώ το update 1 (x64) στο SP, καλό φαίνεται και thx για το link @psycho. Το taskbar έπρεπε να εμφανίζεται στην start screen; Δεν μου το εμφανίζει και δεν βρήκα κάποιο σχετικό setting, τα υπόλοιπα είναι μια χαρά (store apps στο taskbar, shut down στο start screen και εμφάνιση μπάρας τίτλου + Χ όταν χρησιμοποιώ ποντίκι σε store apps).
Psycho_Warhead Δημοσ. 9 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2014 Όταν τσεκάρεις την επιλογή ''Show Windows Store Apps On The Taskbar'' και είσαι στο Start, αν πας κάτω κάτω το βελάκι εμφανίζεται η taskbar. 1
Federacion Δημοσ. 9 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2014 Ε τελικά με έτρωγε το χέρι μου την έκανα τη πατατα.... έχει κολλήσει στο ινσταλ εδώ και κανα μισάωρο, ούτε να το κλείσω δε μπορώ ούτε cancel μου δίνει.. ούτε δεν ξερω τι να το κάνω... με εφαγε η ανυπομονησία μου... σκατούλες...
Psycho_Warhead Δημοσ. 9 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2014 Αργεί να το βάλει πάντως, ανάλογα και το PC.Κάνε format τώρα και πέρνα το κατευθείαν να μην έχεις θέμα.
Federacion Δημοσ. 9 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2014 To άφησα όλο το βράδυ, ξύπνησα τώρα και το έβαλε κομπλέ! ουφ.... Φαίνεται οκ! Thanks.
Psycho_Warhead Δημοσ. 9 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2014 Πολύ ώρα σου πήρε πάντως, δεδομένου ότι έχεις και SSD.
johnnyman Δημοσ. 9 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2014 To άφησα όλο το βράδυ, ξύπνησα τώρα και το έβαλε κομπλέ! ουφ.... Φαίνεται οκ! Thanks. τωρα ειναι οκ φιλε μου?το περασε κανονικα η εκανες φορματ?
Federacion Δημοσ. 9 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2014 Χωρίς φόρματ αλλά με 3 ώρες αναμονή. Και ναι με ssd. Πάντως το θέμα με τον ήχο δεν έφτιαξε ούτε έχει καμία σημαντική βελτίωση. Εξακολουθώ να έχω χαλιά ήχο σε Chrome και Firefox ενώ από explorer παίζει πένα. Έβγαλα έβαλα drivers έβγαλα έβαλα flash έβαλα και το update τών windows τίποτε... Όμορφα και γρήγορα τα 8 αλλά μάλλον θέλει τελευταίας διετίας hardware γιατί εμένα με κουράσε αρκετά. Αποστολή από το GT-I9100 με τη χρήση Insomnia App
Xristaras12 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2014 μερικες ερωτησεις απο εμενα μιας και θελω να μεταβω σε win8(με νομιμη αδεια απο τει-δικη μου φυσικα) στον σταθερο της υπογραφης θελω να περασω win 8 64bit.Να φτιαξω uefi dvd boot disk η να το αφησω το iso οπως ειναι; επειδη το pc ειναι μονο για gaming θα μπορω να μπαινω safe mode,να παρναω beta drivers κλπ;
Psycho_Warhead Δημοσ. 9 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2014 Το UEFI installation αν θες το κάνεις, οδηγός εδώ για το πως.Το ISO 8.1 θα περάσεις, δεν χρειάζεσαι των 8.Όσο για το safe mode και τους BETA drivers ναι, θα μπορείς κανονικά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα