Προς το περιεχόμενο

Official Windows 8 Tech Support Thread

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θα ήταν χρήσιμο να μας πείτε όσοι περάσατε το update αν ισχύουν οι πληροφορίες τόσο για την καλύτερη διαχείριση της μνήμης όσο και για τον μικρότερο χώρο στον σκληρό (λειτουργικό - εφαρμογές)....

• Απαντ. 3,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Είναι χρήσιμο το Update 1, αυτό με το λιγότερο χώρο στο σκληρό θα ισχύει εφόσον το περάσεις μετά από clean install 8.1 λογικά.Αλλιώς θα πρέπει να τρέξεις το παρακάτω command να σβήσεις τα παλιά-άχρηστα updates που είναι αποθηκευμένα στο σύστημα.

dism /online /cleanup-image /startcomponentcleanup
  • Like 1
Δημοσ.

Ναι το x86!

Ολα μπηκαν οκ,εκτος αυτο που εγραψα!

Υπαρχει τροπος να προσπαθησω να το ξανα περασω?

Δημοσ.

Εχω την εντυπωση οτι ειναι το update για το shutdown και ισως γι'αυτο μου εκανε θεμα.Εκτος αν επιδη ειχα τον defender ενεργοποιημενο! 

Να τα κανω unistall ολα και να ξανα προσπαθησω?Αυτο που δεν εχω ειναι το shutdown στην startscreen!

Δημοσ.

Όχι, το KB2919355 είναι το βασικό update που αλλάζει το build των Windows από 9600.16384 σε 9600.17031.Προσπάθησε ξανά τι να σου πω, αλλιώς στο link που σου έδωσα και γράφεις το πρόβλημά σου.

Δημοσ.

Όχι, το KB2919355 είναι το βασικό update που αλλάζει το build των Windows από 9600.16384 σε 9600.17031.Προσπάθησε ξανά τι να σου πω, αλλιώς στο link που σου έδωσα και γράφεις το πρόβλημά σου.

Ναι το ειδα.

Ασε να κοιταξω το θεμα μηπως βρεθικε ακρη!

Ποσα updates ειναι συνολο?

Update:

Εχω την εντυπωση,οτι μπηκε το update,γιατι το build που εχω ειναι 17031!

Και ενω στο update history μου γραφει failed,ειναι στα installed updates ειναι γραμμενο μεσα!

Δημοσ.

καλημερα!διαβασα οτι σε πολλους βγαζει θεμα και τους βγαζει error σε καποιο updates.καλυτερα να περιμενω αρχες απριλη να βγει το offcial update!δεν εχω καθολου ορεξη για format..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...