liakjim Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 Εϊσαι σίγουρος? Το έχεις κάνει? Ειμαι με το enter στην ημιανάπαυση , αλλά δεν έχω όρεξη για format...
JohnXarxas Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 Δεν έχω βάλει τα 8.1... μπορώ να παω κατευθειαν στο update τους; φανταζομαι όχι
JohnXarxas Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 Το 8.1 δεν θα ερχοταν μεσω windows update? Τα έχω ενεργοποιημένα, γιατί δεν μου ήρθαν ποτέ;
johnnyman Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 παιδια το εχει βαλει καποιος το update?ολα καλα?να προχωρησουμε?
JohnXarxas Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 εγω με το προαναφερθεν προβλημα κατεβασα ένα που το έγραψε ένας φιλος σε σχόλιο στην ειδηση του insomnia.gr αλλά δεν κατάφερα κατι καθώς δεν έχω καν το 8.1 ...
ektor7 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 Το 8.1 δεν θα ερχοταν μεσω windows update? Τα έχω ενεργοποιημένα, γιατί δεν μου ήρθαν ποτέ;Οχι. Απο το store θα το κατεβασεις! Να υποθεσω οτι δεν ανοιξες ποτε το store!
ektor7 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 ektor φιλε μου το εβαλες εσυ το update? Οχι,λεω να περιμενω μεχρι αυριο,να δω τι θα παιχτει και μετα θα προχωρήσω!
Psycho_Warhead Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 Είπαμε ρε παιδιά, clean install 8.1 και μετά το Update 1.Αν έχετε εγκαταστήσει όλα τα updates που έχουν βγει μέχρι τώρα για 8.1, πάλι μπορείτε να βάλετε το Update 1.Να τονίσω ότι το Update 1 στο σύστημά μου πάει ρολόι και σε έναν φίλο μου που τα έβαλε επίσης τζετ.Μην φοβάστε για φορμάτ κλπ, εκτός και αν έχετε σκαλήσει εσείς με άσχημο τρόπο το λειτουργικό οπότε δεν θα σας φταίξει το Update 1. 1
johnnyman Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 οταν θα βγει το official δεν θα υπαρχει καποιο conflict?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 Super Moderators Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 και το RTM official final version είναι... 1
johnnyman Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 οκ τοτε!θα προχωρησω αυριο στην εγκατασταση και ελπιζω να πανε ολα καλα!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα