kpav Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2014 Δεν ξέρω αν μπορεί να γίνει χωρίς extra software. Δεν νομίζω. Με το κορυφαίο Volume² όμως γίνετε. Επίσης με αυτό μπορείς να αυξομειώνεις την ένταση του ήχου με το mouse wheel, όταν ο κέρσορας είναι πάνω στην taskbar, αλλά και με πολλούς άλλους τρόπους Πολύ καλό ++++++++++++ 1
Psycho_Warhead Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2014 (επεξεργασμένο) Άντε να βγει και το update 1 να δούμε.. Επεξ/σία 14 Φεβρουαρίου 2014 από Psycho_Warhead 1
pigeon Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2014 Υπάρχει ένα θεματάκι με το windows defender που όπως διάβασα κι έξω, υπάρχει σε πολλούς: Οταν μπαίνεις σε folder με πολλά εκτελέσιμα ή στο downloads, κολλάει το σύμπαν. Αργεί να δείξει τα εικονίδια και στον taskmanager δείχνει χρήση cpu κοντά στο 50%. Με το εξής workaround δουλεύει σωστά, όποιος θέλει μπορεί να το δοκιμάσει: WinKey+R (run) ---> gpedit.msc --> Computer Configuration ---> Admin Templates --> Win Components ---> Win Defender . Εκεί αλλάζουμε "Allow antimalware service to startup with normal priority" --> σε disabled. Real-time protection---> "Turn on network protection against exploits of known vulnerabilities" ---> σε disabled. Το πρώτο δεν αφήνει τo engine του defender να ανέβει από low priority σε normal, δηλαδή κάνει scanning με πιο αργό ρυθμό. Ηταν default συμπεριφορά στο MS Security Essentials των win7, γι'αυτό και σε ορισμένα τεστ παρουσιαζόταν ως "αργό" antimalware. Το δεύτερο απενεργοποιεί το network protection που υπήρχε ως επιλογή στο Essentials. Υπάρχουν εκτενέστατες συζητήσεις για την (μη) χρησιμότητα της συγκεκριμένης επιλογής που έγινε default=on στα win8. Εννοείται όποιος φοβάται πάει σπίτι και κοιμάται, δεν πειράζει τίποτε. 1
Federacion Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2014 Πείραξα το 1ο, άφησα το 2ο αλλα διαφορά δεν είδα (στα downloads πχ)
GMod Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2014 Αν έχεις περάσει κάποιο antivirus, (Avast, Kaspersky...) έχει απενεργοποιηθεί o windows defender. Οπότε τι διαφορά να δεις; Δεν έχει νόημα αν το έκανες. Αυτό που έγραψε ο pigeon είναι για αυτούς που είναι με windows defender enable.
Federacion Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2014 Μα μόνο τον windows defender έχω και όντως αργεί τραγικά τα downloads που είναι στον μηχανικό.
thomasG4 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2014 Μα μόνο τον windows defender έχω και όντως αργεί τραγικά τα downloads που είναι στον μηχανικό. Τσέκαρε την υγεία του σκληρού δίσκου με το HD Sentinel. Μπορεί να οφείλεται στο σκληρό δίσκο η καθυστέρηση.
Federacion Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2014 Οχι, το έχω τσεκάρει χαίρει άκρας υγείας!
GMod Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2014 Ίσως να θέλει και το δεύτερο που δεν έκανες. Δυστυχώς είμαι με Avast, οπότε δεν μπορώ να σου πω κάτι ποιο συγκεκριμένο.
Federacion Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2014 Ok θα το κάνω το κρίμα στο λαιμό σου! :devil:
thomasG4 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2014 @Federacion Αν δεν λύθηκε το πρόβλημα, δοκίμασε να κάνεις μια εξέταση δίσκων μήπως και υπάρχουν errors στο filesystem του δίσκου.
bluesattack Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2014 1.Aυτη η οθονη που σου ζηταει κωδικο για να μπεις win απο που απενεργοποιειται ? Απο το bios ? 2.Τα win 8.1 λογικα θα εχουν επιλογες για δημιουργια επαναφορα image του σκληρου .Φτιαχνεις live cd/usb stick κλπ ? Υστερει σε σχεση με ενα εμπορικο προγραμμα πχ acronis οσο αφορα τις επιλογες και την λειτουργικοτητα ? 3.Ποιο free antivirus προτεινεται για τα 8.1 ? Δεν θελω extreme προστασια , σιγουρα δεν θελω ασυμβατοτητες.Με τα 7 ειχα το avira.Nα συνεχισω με αυτο ?
pigeon Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2014 @Federacion υπάρχει διαφορά αλλά πράγματι σε μηχανικό δίσκο δεν είναι τόσο εμφανής. Το δοκίμασα μόλις τώρα.. Υπάρχει ακόμα πρόβλημα με την cache των εικονιδίων των εκτελέσιμων, το ψάχνω..
Federacion Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2014 <p>@Federacion <u>υπάρχει</u> διαφορά αλλά πράγματι σε μηχανικό δίσκο δεν είναι τόσο εμφανής. Το δοκίμασα μόλις τώρα.. <br><br> Υπάρχει ακόμα πρόβλημα με την cache των εικονιδίων των εκτελέσιμων, το ψάχνω.. </p> OK θα περιμένω νεότερα. Σύντροφε ΠΑΟΚτση Θωμά ευχαριστώ θα το τσεκάρω Αποστολή από το Skate με τη χρήση Insomnia App
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα