salida Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 Ξερει καποιος πως γινετε να αλαχτει το χρωμα τηνς αρχικης οθονης σε windows 8.1 Δεν μπορω να το βρω μετα την εγκατασταση και την αρχικη επιλογη στην αρχη οταν εγκατεστησα τα windows δεν βρισκω πουθενα αλλου την επιλογη μεσα στις ριθμυσεις windows key + W και αναζήτησε για "change the background" στα προτεινόμενα θα βγάλει το "change the background and colours on Start " στα αγγλικά είναι έτσι, τώρα στα ελληνικά ... Αλλιώς όταν είσαι στο Start Screen ή metro (το ΤΟΝΙΖΩ πρέπει να είσαι στο start screen και όχι στο desktop)πάμε στα charms κάτω δεξιά Settings -> Personalize
JUST-GAMER Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 Ξερει κανεις αν υπαρχει καποιο προγραμμα σαν το nlite που υπηρχε για τα windows xp που να μπορεις να ενωσεις πολλες εκδοσεις win 8.1 σε ενα και μοναδικο bootable iso δισκακι?
salida Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 Ξερει κανεις αν υπαρχει καποιο προγραμμα σαν το nlite που υπηρχε για τα windows xp που να μπορεις να ενωσεις πολλες εκδοσεις win 8.1 σε ενα και μοναδικο bootable iso δισκακι? Ένα πολύ γνωστό πρόγραμμα με δυνατότητες σαν το nLite είναι το winreducer αλλά στο παραλθόν αυτό που θέλεις με τις πολλαπλές εκδόσεις το κάναμε και έτσι δεν ξέρω αν ισχύει στα windows 8.1
JUST-GAMER Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 Αμ δε το εχω δοκιμασει δεν θα ελεγα οτι κανει και τρομερη δουλεια οσο αφορα τα win 8.1 και να ενωσεις πολλες εκδοσεις σε ενα και μονο bootable iso αρχειο ωστε να σε ρωταει ποια εκδοση των win 8.1 θελεις να εγκαταστησεις οταν κανεις boot αυτο το iso αρχειο. Για να μην πω οτι πρεπει να εχεις εγκατεστημενα τα win 8.1 για να το κανεις να τρεξει το προγραμμα.
Greek Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 windows key + W και αναζήτησε για "change the background" στα προτεινόμενα θα βγάλει το "change the background and colours on Start " στα αγγλικά είναι έτσι, τώρα στα ελληνικά ... Αλλιώς όταν είσαι στο Start Screen ή metro (το ΤΟΝΙΖΩ πρέπει να είσαι στο start screen και όχι στο desktop)πάμε στα charms κάτω δεξιά Settings -> Personalize Ετχαριστω! Στα ελληνικα λεγεται 'Αλλαγη του φοντου και των χρωματων στην εναρξη'
Jaiel Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2014 Έχω απενεργοποιήσει Lock screen και passwοord screen και με την εκκίνηση με πάει κατευθείαν στο metro. Όταν όμως μείνει ανενεργό, εμφανίζεται πάλι η οθόνη που θα ζητούσε το password αν δεν το είχα καταργήσει. Έχω βγάλει το screensaver, έχω βάλει και sleep never. Το μόνο που είναι ενεργό είναι το turn off display. Αφού λοιπόν κλείσει η οθόνη εμφανίζεται η ηλίθια οθόνη που δε λέει να φύγει με τίποτα αν δεν κάνω κλικ με το ποντίκι. Καμιά ιδέα;
Gtr34 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2014 Μπορείς να ρυθμίσεις την οθόνη να μην κλείνει
Jaiel Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2014 Η οθόνη θέλω να κλείνει, αλλά θέλω να μπορώ να την ανοίγω με remote, πράγμα το οποίο δε συμβαίνει είτε γιατί το ένα δε λειτουργεί όταν υπάρχει to password screen είτε γιατί το άλλο δουλεύει μεν, αλλά μόλις το κλείσω το password screen επανεμφανίζεται.
pigeon Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2014 Βεβαιώσου πως έχεις κάνει αυτά τα δυο: 1. http://www.techfeb.com/disable-require-password-when-wake-up-in-windows-8/ 2. http://www.extremetech.com/computing/142482-how-to-disable-the-windows-8-lock-screen 1
louben Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2014 ΠΑιδια εχω 2 προβληματα. Στα tiles εχουν απενεργοποιηθει οι εξωτερικοι συνδεσμοι.Δηλαδη σε yahoo mail, hotmai κτλ μπορω να δω τα mails αλλα επιλεγοντασ τα δε γινεται τιποτα (ανοιγμα-διαγραφη).Το ιδιο και στο skype,' Δευτερευοντως στο search οταν ψαχνω κατι μου βγαζει επιλογες αλλα επιλεγοντας τες παλι δε γινεται κατι. Στη microsoft μου προτειναν επανεγκατασταση γιατι δεν ξερουν τι ειναι. Καμια ιδεα?υποψιαζομαι οτι ειναι θεμα registry αλλα δεν ειμαι και σιγουρος. Μιλαω για 8.1 γνησια.
Jaiel Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2014 Βεβαιώσου πως έχεις κάνει αυτά τα δυο: 1. http://www.techfeb.com/disable-require-password-when-wake-up-in-windows-8/ 2. http://www.extremetech.com/computing/142482-how-to-disable-the-windows-8-lock-screen Τα έχω κάνει και τα δύο. Τίποτα δεν έγινε.
Redshift Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2014 στα windows 8.1 το reset ειναι το ιδιο με το να κανεις clean install?
ektor7 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2014 στα windows 8.1 το reset ειναι το ιδιο με το να κανεις clean install? Αν εχεις recovery partition,θα στο επεναφερει με βαση το recovery της εταιρειας,δλδ αν εχεις recovery για τα 8 και εισαι στα 8.1 θα σε ξαναπαρει στα 8 οπως ηρθε το λαπτοπ μολις το αγορασες. Αν δεν εχει recovery partition θα σου κανει κανονικο clean install! Το refresh διαγραφει ολα τα exe applications,αλλα σου κρατα ολες τις ρυθμησεις του λογισμικου και ολα τα αρχεια σου οπως τα εχεις αφησει! Απλα με το refresh δε ξερω αν σε στελνεις στα 8 αν εχεις recovery για 8,αλλα σε μενα που εχω recovery partition για τα 8.1 απλα μου εσβησε ολες της exe εφαρμογες που προσθεσα εγω,αλλα μου ξαναεγκαταστησε ολες τις εφαρμογες που ειχε οταν το ανοιξα πρωτη φορα! Στη επιλογη για reset σε ρωτα αν θες να το επαναφερεις στην εργοστασιακη κατασταση ή αν θες να τα διαγραψει ολα για ανακυκλωση!!!!!,κατι που δε καταλαβα ακριβως τι θα εκανε.Απλα προσεξε το για να μην εχουμε τιποτα παρατραγουδα!
Redshift Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2014 σταθερος ειναι βασικα εχω 8 ειχα κανει update σε 8.1 κ ειχα σβησει τον φακελο windows.old δοκιμασα reset κ με το dvd των 8 k me dvd 8.1,τζιφος αναγκαστικα να κανω install 8 κ update σε 8.1 κανονικα απο το store μλκα τελειως
pigeon Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2014 Ευτυχώς, τo reset μας γλίτωσε από την pebkac-συμβουλή: "Κάνε ένα format!". Πολλές πληροφορίες για το reset και κυρίως για το refresh που είναι χρησιμότερο, αν έχει προηγηθεί δημιουργία image. http://blogs.msdn.com/b/b8/archive/2012/01/04/refresh-and-reset-your-pc.aspx 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα