Psycho_Warhead Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 Τελικά η M$ δεν αφαίρεσε εντελώς το WEI στα 8.1 How To Get Windows Experience Index (WEI) Score In Windows 8.1
sotiris123 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 κανεις δεξι κλικ στη επιφανεια εργασιας μετα εξατομικευση και μετα πας επανω αριστερα που λεει αλλαγη εικονιδιων επιφανειας εργασιας.απο εκει μπορεις επιλεξεις τι εικονιδιο να φενεται!οσο για το delete κανεις δεξι κλικ στο καδο,ιδιοτητες και μετα κλικαρεις την επιβεβαιωση διαγραφης στο τελος! σε ευχαριστω πολυ ολα οκ.. προσπαθω να τα συνηθησω τωρα γτ ειναι πολυ διαφορετικα/περιεργα απο τα 7
Giorgos3924 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 Τί παραπάνω έχουν τα 8.1 από τα 8? Στο perfmormance είναι ίδια;
Giorgos3924 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 Πώς μπορώ να κάνω upgrade από 8 σε 8.1 χωρίς να χάσω αρχεία και προγράμματα; Έχω γνήσιο κλειδί από msdnaa
Psycho_Warhead Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 Πηγαίνεις στο windows store και κάνεις upgrade
Giorgos3924 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 Πηγαίνεις στο windows store και κάνεις upgrade Έτσι απλά; Το δοκιμάζω... Δεν σβήνεται τίποτα έτσι; Όταν είχα περάσει τα 8 με format πριν καιρό είχα κάνει και backup. Θα ισχύει αυτό έτσι; - Αυτά που λένε "Ανανέωση του υπολογιστή σας χωρίς να επηρεαστούν τα αρχεία σας" και "Κατάργηση όλων και εγκατάσταση των windows από την αρχή" δουλεύουν; Δηλαδή στην κατάργηση όλων απ ότι καταλαβαίνω επαναφέρετε στο σημείο που ανοίγει πρώτη φορά; και στην ανανέωση διαγράφει τα "προγράμματα τρίτων - προγράμματα εκτός του store";
Psycho_Warhead Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 Με upgrade από 8 σε 8.1 δεν χάνει τίποτα από τα αρχεία.
navarino Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 Παίδες μια ερώτηση. Το GA Rollup A update σας έχει έρθει μέσω windows update ή είναι μόνο για την RTM έκδοση? Εγώ έκανα την αναβάθμιση στις 17 μέσα απο το Store. Αυτά τα 200 ΜByte του update ήταν ενσωματωμένα στην αναβάθμιση ή κάποια στιγμή θα φανούν?
Psycho_Warhead Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 Νομίζω δεν είναι ενσωματωμένα και θα έπρεπε να σου είχαν εμφανιστεί στο windows update.
navarino Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 Έχεις και εσυ τα 8.1 μέσα απο το επίσημο update απο το store? Αυτά τα 200 ΜΒ τα έχεις εγκαταστήσει μέσα από το windows update?
Psycho_Warhead Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 Εγώ έχω κατεβάσει το ISO των 8.1 και τα έχω περάσει και ναι, μου εμφανίστηκαν στο windows update.
Giorgos3924 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 Γιατί αργεί τόσο πολύ η εγκατάσταση από το store?
navarino Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 Και εγώ το ίδιο έχω κάνει. Κατέβασα το ISO των 8.1 και έκανα καθαρή εγκατάσταση. Αυτό τα έκανα χθές. Μέχρι και χθες ήμουν με το update απο το Store. Μετά την εγκατάσταση των 8.1 και την πρώτη είσοδο έτρεξα το windows update και βρήκε μόνο κάτι μικρές σε μέγεθος ενημερώσεις. Μετά το αναγκαστικό restart που ζήτησε σταμάτησαν να παίζουν οι Camera και Video App. Μετά απο αυτό κάνει μόνο κάτι μικρά definition update για τον Defender. Αυτά τα μεγάλα update δεν φάνηκαν ακόμα και οι 2 ανωτέρω Apps συνεχίζουν να μην παίζουν και να δείχνουν μαύρη οθόνη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα