Δεινόσαυρος Δημοσ. 2 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2012 Mήπως κάποιος αντιμετώπισε και κατάφερε να λύσει το πρόβλημα με τον virtualbox graphics adapter? Ακόμα δεν έχω βρει λύση.
ektor7 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2012 Aν είναι Metro εφαρμογή όπως π.χ. το Mail/Messaging/Photos κτλ δεν γίνεται να βάλεις 2 δίπλα δίπλα. Πιάνουν όλη την οθόνη ό,τι και να κάνεις. Αυτο προσεξα κ εγω!Αλλα στις παρουσιασεις λενε οτι γινεται!Ή αυτο θα γινεται προς τελικες εκδωσεις του λογισμικου?
DJ_Duker Δημοσ. 2 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2012 Δες αυτό μετά το 2:30: http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=JHcxMKDKCiU φαίνεται ωραίο σαν υλοποίηση αλλά στο desktop με το mouse δε μπορώ να το κάνω. Ίσως μόνο σε tablet θα γίνεται. Η έκδοση που τρέχει στο video πρέπει να είναι κανονικά η Consumer preview οπότε πρέπει κάπως να γίνεται από τώρα.
ektor7 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2012 Δες αυτό μετά το 2:30: http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=JHcxMKDKCiU φαίνεται ωραίο σαν υλοποίηση αλλά στο desktop με το mouse δε μπορώ να το κάνω. Ίσως μόνο σε tablet θα γίνεται. Η έκδοση που τρέχει στο video πρέπει να είναι κανονικά η Consumer preview οπότε πρέπει κάπως να γίνεται από τώρα. Ουτε με tablet γινεται!Το δοκιμασα και με τους δυο τροπους!
nefos78 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2012 Παίδες μια βοήθεια παρακαλώ.ενώ μου έχει βρει το apple keyboard κανονικά,δεν μπορώ να το γυρίσω σε ελληνικό πληκτρολογιο.έχει να κανει επειδή είναι εξˊ ολοκλήρου αγγλική έκδοση?
skiabox Δημοσ. 2 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2012 Σε ssd ΠΕ-ΤΑ-ΝΕ... απίστευτη ταχύτητα Που να δεις για πότε έγινε το install από φλασάκι (Transcend) σε ssd.Κανένα πεντάλεπτο πρέπει να πήρε.
vaggospat13 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2012 τα χει βαλει κανενας σε μηχανικο ; εγω με τα 7αρια μπουταρω σε 23 δευτερα θα δω μεγαλη διαφορα;
Psycho_Warhead Δημοσ. 3 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2012 Κάτω από 10 δευτερόλεπτα Boot σε SSD με τα 8.
flik Δημοσ. 3 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2012 Σε εμένα δεν μπορεί να κάνει το mpc-hc default πρόγραμμα για .mp4. Και στην dev preview το έκανε. Επίσης στον firefox μου κάνει κάτι κόλπα, στην μπάρα πάνω σαν να χαλάε τα χρώματα συχνά πυκνά. Σε ssd ΠΕ-ΤΑ-ΝΕ... απίστευτη ταχύτητα Δεν έχω ssd, αλλά πιστεύω πως γενικά στηρίζονται στον κληρό πολύ. Δηλαδή παρατήρησα και στην dev preview και σε αυτήν αυξημένη χρήση του δίσκου.
ababapanos Δημοσ. 3 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2012 Τελικά παίζει παιχνίδια του 360; Και άλλη μια ερώτηση , συνδέονται κανονικά στο Xbox live? μπορείς να κανείς ακόμα και voice chat?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα