achilles_g_ Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Παιδιά θα κατέβει ένα Iso. Το κάνετε mount ή το καίτε σε dvd, το ανοίγετε και τρέχετε το Setup που θα βρείτε μέσα. Θα σας βγάλει 3 επιλογές αν θυμάμαι καλά. Εάν θέλετε να κρατήσετε αρχεία και ρυθμίσεις, επιλέγετε την πρώτη (keep files and windows settings) Θα γίνει το upgrade κανονικά, και όλα σας τα αρχεία/προγράμματα κλπ θα είναι στη θέση τους, λειτουργικά. Αυτό έγινε όταν αγοράσαμε τα 8. Λογικά τώρα θα τα κάνει εγκατάσταση ως update. Πάντως iso δεν κατεβάζει. Είμαι στο 44%, θα δείξει.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 ακριβώς, κατέβασε ουσιαστικά το update, μόλις τέλειωσε ζήτησε restart... installαρε το update πριν μπει στα Windows, έκανε κάποιες διεργασίες ακόμα και μετά από 3-4 αυτόματα restarts μπήκε στα 8, ζήτησε κάποια πραγματάκια και τέλος... κράτησε τα πάντα, σαν update...
johnnyman Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Παιδιά θα κατέβει ένα Iso. Το κάνετε mount ή το καίτε σε dvd, το ανοίγετε και τρέχετε το Setup που θα βρείτε μέσα. Θα σας βγάλει 3 επιλογές αν θυμάμαι καλά. Εάν θέλετε να κρατήσετε αρχεία και ρυθμίσεις, επιλέγετε την πρώτη (keep files and windows settings) Θα γίνει το upgrade κανονικά, και όλα σας τα αρχεία/προγράμματα κλπ θα είναι στη θέση τους, λειτουργικά. Εάν το κάνετε mount, δεν χρειάζεται καν να βγείτε από τα windows, όλα γίνονται από μέσα. Μετά την ολοκλήρωση, τρέχετε και ένα disk clean up για να διαγράψει ότι έμεινε από τα 8 και είστε έτοιμοι (εμένα μου διέγραψε 3GB). οποτε games προγραμματα,antivirus κτλ δεν χανονται?
GaGaS_Thess Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 επιλογη για κανα Iso με 8.1 με το cd-key μας για download παιζει ; ή μετα απο καθε φορματ θα βαζουμε 8 και μετα θα τραβαμε αναβαθμιση σε 8.1 ?!??!
shodan Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Κατεβάζω και εγώ, για να δούμε!!!! 3.63Gb μου βγάζει εμένα (x64 Win 8 Pro).
spirit)earth)aflame Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Αυτό έγινε όταν αγοράσαμε τα 8. Λογικά τώρα θα τα κάνει εγκατάσταση ως update. Πάντως iso δεν κατεβάζει. Είμαι στο 44%, θα δείξει. Μμ, ναι ρε συ μάλλον βιάστηκα. Και από που και ως που να κατέβει .iso σαν update δηλαδή τώρα που το σκέφτομαι. Η διαδικασία που περιέγραψα πάντως έγινε χθες, με κατεβασμένο το .iso από dreamspark. Σαν διαδικασία μετά την εκκίνηση της εγκατάστασης δεν πρέπει να διαφέρει κάπου. Διόρθωσα και το post μου, να μην μπερδευτεί κανένας οποτε games προγραμματα,antivirus κτλ δεν χανονται? Όχι όλα κανονικά, όπως ήσουν πριν το upgrade, δεν χάνεται τίποτα.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 οποτε games προγραμματα,antivirus κτλ δεν χανονται? κράτησε τα πάντα, σαν update... το γράφω ακριβώς από πάνω...
johnnyman Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 τελεια παιδια!στο 38% ειμαι.αργει πολυ το ατιμο!!
privateer Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Sorry you cant install the update because your cpu is not supported WTF E8400 Core 2 Duo και το NX enabled στο BIOS. Καμια ιδέα τι φταίει?
achilles_g_ Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Έτοιμο και το δικό μου. 2 ώρες περίπου χρειάστηκε.
AquaBoy Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Με το iso clean install μπορουμε να κανουμε?
haHa Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Κυκλοφορουν iso με 8.1 ωστε να κανετε clean install χωρις να χρειαζεται να περασετε win8 πρωτα και μετα win8.1 .
Gtr34 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Κυκλοφορουν iso με 8.1 ωστε να κανετε clean install χωρις να χρειαζεται να περασετε win8 πρωτα και μετα win8.1 . To είχα δοκιμάσει αυτό πριν λίγες μέρες και δεν δέχτηκε τον κωδικό κατά την εγκατάσταση
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα