Προς το περιεχόμενο

Official Windows 8 Tech Support Thread

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ασχετο. Για να μην ξανακατεβαζω τα παιχνιδια του origin, υπαρχει τροπος να τρεχουν? Διαλεξα τον φακελο εγκαταστασης που ειναι τα παιχνιδια αλλα συνεχιζει να λεει ληψη. Υπαρχει τροπος?

Πχ. με το steam απλα βγαζω συντομευση και τρεχουν μια χαρα.

• Απαντ. 3,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Super Moderators
Δημοσ.

Υπάρχουν τα Ελληνικά Windows 8.1 x64;

installάρεις τα αγγλικα και μετά περνάς μέσα από το control panel greek language pack...

Δημοσ.

Δυστυχὠς προς το παρών, δέν υπάρχει διαθέσιμο το ελληνικό πακέτο γλώσσας, των 8.1

Δημοσ.

Πέρασα και εγώ την 64μπιτη Pro και την ενεργοποίησα με το key των 8. Το OS πάει σφαιράτο και λύθηκαν και όσα προβλήματα είχα στην preview. Well done!

Δημοσ.

Δηλαδή με το key των 8 Pro With Media Center (ειχα κάνει ενεργοποίηση μέσω τηλεφώνου) θα μπορώ να ενεργοποιήσω κανονικά τα 8.1?

Δημοσ.

Υπηρχε καποια εφαρμογη που μπορουσες να αλλαξεις τα εικονιδια των εφαρμογων που ειχες στο start με δικιες σου. 

Ξερεις κανενας ποιο ειναι για δεν το θυμαμαι?

Οκ το oblytile ειναι, μολις το βρηκα.

Δημοσ.

rtm=final, ότι ισχύει τώρα θα ισχύει και τον Οκτώβριο...

Σωστό, αλλά φαίνεται αυτή την φορά ήταν περισσότερο ARFM (almost ready for manufacturing).

Ίσως τον Οκτώβριο βγάλουν και patch.

Link

Δημοσ.

Τι εγινε τελικα,ξαναδοκιμασες να δεις αν στο εμφανησει!

Δοκίμασα αρκετές φορές. Googlαρα και ξανά Googlαρα,τίποτα! Έστειλα στην ASUS support,μου είπαν να τρέξω τον Administrator λογαριασμό (που τρέχω by default ούτως ή άλλως) και μετά δεν ήξεραν ούτε αυτοί :mellow:

Δημοσ.

Δοκίμασα αρκετές φορές. Googlαρα και ξανά Googlαρα,τίποτα! Έστειλα στην ASUS support,μου είπαν να τρέξω τον Administrator λογαριασμό (που τρέχω by default ούτως ή άλλως) και μετά δεν ήξεραν ούτε αυτοί :mellow:

Ειναι περιεργο ομως που εξεφανηστικε η επιλογη του troubleshooting!

Τη MS Ελλάδας παρε τηλέφωνο,αυτοι ειναι υπεύθυνοι για οτι προβλημα εχει το λογισμικο και οχι τοσο η asus!

Μη τους στείλεις μήνυμα,παρτους απευθείας τηλεφωνο!

Δημοσ.

Μη τους στείλεις μήνυμα,παρτους απευθείας τηλεφωνο!

Δευτέρα έως Παρασκευή, 8:00-20:00 λέει πως δουλεύει το κέντρο,οπότε την Δευτέρα θα τους χτυπήσω ένα τηλέφωνο. Ελπίζω να λυθεί το πρόβλημα,αν και έκανα την δουλειά μου σε έναν άλλον υπολογιστή. Τώρα απλά θέλω να λύσω το θέμα καθαρά από πείσμα :-D

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...