overpower Δημοσ. 30 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2013 Ασχετο. Για να μην ξανακατεβαζω τα παιχνιδια του origin, υπαρχει τροπος να τρεχουν? Διαλεξα τον φακελο εγκαταστασης που ειναι τα παιχνιδια αλλα συνεχιζει να λεει ληψη. Υπαρχει τροπος? Πχ. με το steam απλα βγαζω συντομευση και τρεχουν μια χαρα.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 30 Αυγούστου 2013 Super Moderators Δημοσ. 30 Αυγούστου 2013 Υπάρχουν τα Ελληνικά Windows 8.1 x64; installάρεις τα αγγλικα και μετά περνάς μέσα από το control panel greek language pack...
dhmak Δημοσ. 30 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2013 Δυστυχὠς προς το παρών, δέν υπάρχει διαθέσιμο το ελληνικό πακέτο γλώσσας, των 8.1
DJ_Duker Δημοσ. 30 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2013 Πέρασα και εγώ την 64μπιτη Pro και την ενεργοποίησα με το key των 8. Το OS πάει σφαιράτο και λύθηκαν και όσα προβλήματα είχα στην preview. Well done!
overpower Δημοσ. 30 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2013 Ενα πραγμα δεν μπορω να βρω. Πως αλλαζω χρωμα/σχεδιο στο start ή εκει που βαζεις κωδικο χρηστη.
Aspidas Δημοσ. 30 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2013 Δηλαδή με το key των 8 Pro With Media Center (ειχα κάνει ενεργοποίηση μέσω τηλεφώνου) θα μπορώ να ενεργοποιήσω κανονικά τα 8.1?
overpower Δημοσ. 30 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2013 Υπηρχε καποια εφαρμογη που μπορουσες να αλλαξεις τα εικονιδια των εφαρμογων που ειχες στο start με δικιες σου. Ξερεις κανενας ποιο ειναι για δεν το θυμαμαι? Οκ το oblytile ειναι, μολις το βρηκα.
Derrida Δημοσ. 30 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2013 rtm=final, ότι ισχύει τώρα θα ισχύει και τον Οκτώβριο... Σωστό, αλλά φαίνεται αυτή την φορά ήταν περισσότερο ARFM (almost ready for manufacturing). Ίσως τον Οκτώβριο βγάλουν και patch. Link
sarantatessera Δημοσ. 30 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2013 Πού βρίσκεται ρε παιδιά το paint στα Windows 8; EDIT: ΟΚ, το βρήκα.
Psycho_Warhead Δημοσ. 31 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2013 Σωστό, αλλά φαίνεται αυτή την φορά ήταν περισσότερο ARFM (almost ready for manufacturing). Ίσως τον Οκτώβριο βγάλουν και patch. Link Επίτηδες για τα leaks..
Crystallization Δημοσ. 31 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2013 Τι εγινε τελικα,ξαναδοκιμασες να δεις αν στο εμφανησει! Δοκίμασα αρκετές φορές. Googlαρα και ξανά Googlαρα,τίποτα! Έστειλα στην ASUS support,μου είπαν να τρέξω τον Administrator λογαριασμό (που τρέχω by default ούτως ή άλλως) και μετά δεν ήξεραν ούτε αυτοί
ektor7 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2013 Δοκίμασα αρκετές φορές. Googlαρα και ξανά Googlαρα,τίποτα! Έστειλα στην ASUS support,μου είπαν να τρέξω τον Administrator λογαριασμό (που τρέχω by default ούτως ή άλλως) και μετά δεν ήξεραν ούτε αυτοί Ειναι περιεργο ομως που εξεφανηστικε η επιλογη του troubleshooting!Τη MS Ελλάδας παρε τηλέφωνο,αυτοι ειναι υπεύθυνοι για οτι προβλημα εχει το λογισμικο και οχι τοσο η asus! Μη τους στείλεις μήνυμα,παρτους απευθείας τηλεφωνο!
Crystallization Δημοσ. 31 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2013 Μη τους στείλεις μήνυμα,παρτους απευθείας τηλεφωνο! Δευτέρα έως Παρασκευή, 8:00-20:00 λέει πως δουλεύει το κέντρο,οπότε την Δευτέρα θα τους χτυπήσω ένα τηλέφωνο. Ελπίζω να λυθεί το πρόβλημα,αν και έκανα την δουλειά μου σε έναν άλλον υπολογιστή. Τώρα απλά θέλω να λύσω το θέμα καθαρά από πείσμα 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα