Moderators Gi0 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2013 Moderators Δημοσ. 15 Αυγούστου 2013 Πως βλεπουμε αν ειναι activated ? Click me
the marauder Δημοσ. 15 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2013 Τα Windows εχουν ενεργοποιηθει.Σας ευχαριστω και τους δυο.
overpower Δημοσ. 16 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2013 Εκανα φορματ και οι υποτιτλοι φαινονται οπως να ειναι. Εχω περασει το k-lite codec pack μαζι με mpc. Τι φτεει?
Moderators Gi0 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2013 Moderators Δημοσ. 16 Αυγούστου 2013 Ολοι οι υποτιτλοι ή μονο οι Ελληνικοι?
Moderators Gi0 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2013 Moderators Δημοσ. 16 Αυγούστου 2013 Εχεις δηλωσει τα Ελληνικα ως Language for non-Unicode programs στο Control Panel-->Clock, Language and Region-->Region-->Administrative? 1
overpower Δημοσ. 16 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2013 Εχεις δηλωσει τα Ελληνικα ως Language for non-Unicode programs στο Control Panel-->Clock, Language and Region-->Region-->Administrative? Αυτο ηθελε. Thx.
rhomio Δημοσ. 19 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2013 Eχω ενα καινουργιο λαπτοπ της Toshiba, satellite. Το πηρα με προεγκατεστημενα τα win 8 και επειδη δεν μπορω με τιποτα να τα συνηθισω θελω να κανω φορματ και να παω σε win 7. Τι πρεπει να ξερω πριν το κανω. Αποτι ειδα Bios δεν υπαρχουν στα 8, πως μπορω να κανω φορματ?
alexzzz Δημοσ. 19 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2013 Eχω ενα καινουργιο λαπτοπ της Toshiba, satellite. Το πηρα με προεγκατεστημενα τα win 8 και επειδη δεν μπορω με τιποτα να τα συνηθισω θελω να κανω φορματ και να παω σε win 7. Τι πρεπει να ξερω πριν το κανω. Αποτι ειδα Bios δεν υπαρχουν στα 8, πως μπορω να κανω φορματ? Bios ή uefi έχει... αλλάζεις το boot από secure στην άλλη επιλογή και μπορείς να συνεχίσεις με την εγκατάσταση των seven 1
xpapias Δημοσ. 20 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2013 Ξέρει κανείς αν αλλάζει το μέγεθος της γραμματοσειράς στο metro (+στο desktop αν και αυτό είμαι σχεδόν σίγουρος ότι γίνεται) ? Κοινώς, σε 13άρι με full HD πρέπει να ξεστραβωθώ ή υπάρχουν λύσεις;
chisao Δημοσ. 20 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2013 Μήπως μπορεί να μου πει κάποιος αν στα 8άρια η επιλογή της "κατάργησης όλων και εγκατάσταση windows από την αρχή" είναι το ίδιο με το format? Δηλαδή θα φορμάρει τον δίσκο θα γράψει το mbr και θα κάνει φρέσκια εγκατάσταση? Υ.Γ.> Δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί ξανά αλλά 142 σελίδες είναι πολλές για να τις ψάξω μία-μία... Ευχαριστώ!!!
ektor7 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2013 Δεν γνωρίζει κανείς??? http://m.winsupersite.com/windows-8/windows-8-tip-reset-or-refresh-your-pc
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα