jonhh Δημοσ. 21 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2013 (επεξεργασμένο) Καλημέρα! Οταν μεταφέρομαι στην επιφάνεια εργασίας, σταματάει να ακούγεται το τραγούδι που ακούγεται στο youtube.. πως το αλλάζω αυτό? ευχαιριστώ! EDIT Το βρήκα.. γίνεται με αλλαγή απο τις ρυθμίσεις με ανοιγμα του chrome απο την επιφάνεια εργασίας και όχι σαν app του windows.. Επεξ/σία 22 Ιουλίου 2013 από jonhh 1
geioannou Δημοσ. 28 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2013 εχω παρατηρησει οτι σε μια φρεσκια εκατασταση των 8 εχει καποιο προβλημα με τα update, ενω βρισκει ποια ειναι αυτα που πρεπει να κανει, δεν τα κατεβαζει. γνωριζει κανεις κατι σχετικα ?
vasilis444 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2013 Καλημερα.Εχω προβλημα με την εισοδο στο store.Μου ζηταει να παω στο e-mail μου να πατησω ενα συνδεσμο κι αφου το πατησω μου λεει οτι δεν ανηκει σ εμενα.Τωρα δεν μου στελνει καν e-mail.Ξερει κανεις κατι?
geioannou Δημοσ. 28 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2013 (επεξεργασμένο) εχω παρατηρησει οτι σε μια φρεσκια εκατασταση των 8 εχει καποιο προβλημα με τα update, ενω βρισκει ποια ειναι αυτα που πρεπει να κανει, δεν τα κατεβαζει. γνωριζει κανεις κατι σχετικα ? αυτο που παρατηρησα ειναι οτι εαν ΔΕΝ γινει το activation απο copy-α του θειου και το πρωτο πραγμα ειναι το update (μαλλον) δεν υπαρχει προβλημα. παρ' ολα αυτα ενω κατεβαζει το ποσοστο ειναι στο 0% ενω κατεβαζει εδω και 15min. Το οτι κατεβαζει το βλεπω μεσα απο router που καταγραφει δεδομενα σε συγκεκριμενες IP κλπ... Επεξ/σία 28 Ιουλίου 2013 από geioannou
dhmak Δημοσ. 29 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2013 Ξέρουμε πώς αλλάζει η εικόνα χρήστη, όταν έχουμε επιλέξει τοπικό λογαριασμό και όχι λογαριασμό Microsoft ;;
Nighthunter Δημοσ. 29 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2013 Ανοίγεις την charmbar και πας settings -> change pc settings -> personalize και θα κάνεις κλικ πάνω πάνω εκεί που λέει "Account picture".
sakisosf Δημοσ. 30 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2013 Παιδιά έχω έναν 200άρι σκληρό δίσκο χωρισμένο σε 70GB και 130GB.Στα 70 έχω βάλει Windows 7 Ultimate,Ubuntu 13.04 και θέλω να περάσω τα Windows 8 χωρίς να κάνω Format και να χάσω τα δύο λειτουργικά.Εν ολίγοις θέλω Tri-Boot με Windows 8,7 και Ubuntu.Γίνεται κάτι τέτοιο?Ενημερωτικά έχω 37GB ελεύθερα στο Partition που θέλω να βάλω τα 8άρια οπότε νομίζω φτάνουν.
Gtr34 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2013 εχω παρατηρησει οτι σε μια φρεσκια εκατασταση των 8 εχει καποιο προβλημα με τα update, ενω βρισκει ποια ειναι αυτα που πρεπει να κανει, δεν τα κατεβαζει. γνωριζει κανεις κατι σχετικα ? αυτο που παρατηρησα ειναι οτι εαν ΔΕΝ γινει το activation απο copy-α του θειου και το πρωτο πραγμα ειναι το update (μαλλον) δεν υπαρχει προβλημα. παρ' ολα αυτα ενω κατεβαζει το ποσοστο ειναι στο 0% ενω κατεβαζει εδω και 15min. Το οτι κατεβαζει το βλεπω μεσα απο router που καταγραφει δεδομενα σε συγκεκριμενες IP κλπ... Και εμενα, σε φρεσκια εγκατασταση στα πρωτα υpdate ( 600 mb ) το ποσοστο download εμφανιστηκε αφου ειχε κατεβει το 90 % περιπου , δεν νομιζω οτι ειναι καποιο προβλημα.
greek85 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2013 Καλησπερα, Εχω windows 8 και οταν μπαινω στο internet με τον internet explorer μερικες φορες μου παγωνει το pc για αρκετη ωρα και δεν αποκρινεται σε τιποτα και αναγκαστικα το κλεινω απο τον διακοπτη του, εχω απενεργοποιησει απο τα στοιχεια εκκινησης ολα εκτος απο τα του windows services, ιος δεν υπαρχει το εχω κανει ελεγχο με το malwarebytes και τον defender Υπαρχει καποια λυση που να αποτρεπει αυτο το παγωμα?
Psycho_Warhead Δημοσ. 12 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2013 Windows 8.1 build 9471 x64 has leaked
xpapias Δημοσ. 12 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2013 Καλημέρα. Αγόρασα ένα υπολογιστή με Win8 αγγλικά. Πως αλλάζω όλο το interface σε ελληνικά; Χάνει ο υπολογιστής σε απόδοση;
giannisgokus Δημοσ. 12 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2013 Καλημέρα. Αγόρασα ένα υπολογιστή με Win8 αγγλικά. Πως αλλάζω όλο το interface σε ελληνικά; Χάνει ο υπολογιστής σε απόδοση; Πηγαινε κατω αριστερα,στη γωνια, πατα δεξι κλικ,επελεξε "control panel" (πινακας ελεγχου), εκει στη δεξια στηλη, ας πουμε, επελεξε το "add a language" βρες τα ελληνικα και κατεβασε τα. Κοιτα και εδω Οχι δεν χανει! :
xpapias Δημοσ. 13 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2013 Πηγαινε κατω αριστερα,στη γωνια, πατα δεξι κλικ,επελεξε "control panel" (πινακας ελεγχου), εκει στη δεξια στηλη, ας πουμε, επελεξε το "add a language" βρες τα ελληνικα και κατεβασε τα. Κοιτα και εδω Οχι δεν χανει! : Ευχαριστώ!
the marauder Δημοσ. 15 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2013 Μπορουμε να κανουμε Windows update οταν αυτα δεν ειναι γνησια?Ευχαριστω..
Super Moderators Thresh Δημοσ. 15 Αυγούστου 2013 Super Moderators Δημοσ. 15 Αυγούστου 2013 αν δεν είναι activated δεν μπορείς να κάνεις...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα