Προς το περιεχόμενο

Official Windows 8 Tech Support Thread

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μπορείς να δοκιμάσεις να μπεις σε safe mode και να σβήσεις τους drivers που πέρασε και σου δημιούργησαν το πρόβλημα

να πατουσα shift και f8 αλλα τιποτα δεν εμπαινε

• Απαντ. 3,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

να πατουσα shift και f8 αλλα τιποτα δεν εμπαινε

Νομίζω ότι πρέπει να έχεις πατημένο shift και επαναλαμβανόμενο  πάτημα του  f8

• Like 1
Δημοσ.

Kαλησπέρα,

Στο desktop, μου έχουν περάσει πρόσφατα τα Windows 8 (64 bit) όχι γνήσια (στην επιφάνεια εργασίας κάτω δεξιά γράφει: Windows 8 Enterprise Build 9200) λόγω του ότι το computer είναι αρκετά παλιό και δεν ήθελα να δώσω χρήματα αυτή τη στιγμή για λογισμικό. Οταν έγινε φορμάτ και έγινε η εγκατάσταση μου ζήτησαν να δώσω τον κωδικό από το hotmail που είχα για να τα δηλώσει (έτσι μου είπε) και στην συνέχεια εγώ θα τον άλλαζα και θα έμπαινα με τον καινούργιο κωδικό στα Windows. Βέβαια τωρα το απενεργοποίησα στην είσοδο των Windows που ζητάει κωδικό και μπαίνει κατ' ευθείαν. Το ερώτημά μου είναι: Προσανατολίζομαι να πουλήσω την μονάδα. Τί γίνεται τώρα με τον κωδικό; Να σημειώσω εδώ ότι δεν έγινε ενεργοποίηση και μετά από κανένα τρίωρο βγάζει στην οθόνη κάτω δεξιά σχετικό μήνυμα. Αντε και το πούλησα. Ο νέος αγοραστής πως θα μπαίνει αν του το δώσω και αλλάξω τον κωδικό του hotmail μου;;

Δημοσ.

Μπορείς να του το πουλήσεις ως desktop χωρίς λειτουργικό, δηλαδή, να αγοράσει/κατεβάσει ο ίδιος ένα.

Ωχ, σώθηκες τώρα....

Δημοσ.

Πολύ μπλε οθόνη αυτά τα Windows 8 ρε παιδιά...

Γιατί έτσι ρε Microsoft? 

Τα δουλεύω από τέλος Ιανουαρίου και μου έχει πετάξει καμιά 15αρια blue screens! Έλεος!

Σήμερα πέρασα τον καινούργιο catalyst και... μαντέψτε. Τρόμαξα να τα συνεφέρω.

Μια εύκολη blue screen που μου πετάει είναι όταν ανοίγω τον υπολογιστή και πριν φορτώσουν όλα τα start up programs, πατήσω shut down.  

Έχετε και άλλοι τα ίδια προβλήματα. Να τα ξαναπεράσω μήπως δεν έκατσε κάτι καλά?

Windows 8 Pro x64 (γνήσια) σε Samsung 840 120Gb

Δημοσ.

Πολύ μπλε οθόνη αυτά τα Windows 8 ρε παιδιά...

Γιατί έτσι ρε Microsoft? 

Τα δουλεύω από τέλος Ιανουαρίου και μου έχει πετάξει καμιά 15αρια blue screens! Έλεος!

Σήμερα πέρασα τον καινούργιο catalyst και... μαντέψτε. Τρόμαξα να τα συνεφέρω.

Μια εύκολη blue screen που μου πετάει είναι όταν ανοίγω τον υπολογιστή και πριν φορτώσουν όλα τα start up programs, πατήσω shut down.  

Έχετε και άλλοι τα ίδια προβλήματα. Να τα ξαναπεράσω μήπως δεν έκατσε κάτι καλά?

Windows 8 Pro x64 (γνήσια) σε Samsung 840 120Gb

Εγω για κανένα 2ημερο ειχα θεμα με blue screen αλλα έκανα update το firmware του ssd και ολα ένταξή !!!!

Δημοσ.

Εγω για κανένα 2ημερο ειχα θεμα με blue screen αλλα έκανα update το firmware του ssd και ολα ένταξή !!!!

Thanks!

Kατέβασα το Samsung magician. Έχω το τελευταίο firmware. Δεν νομίζω να φταίει ο ssd.

Έχω φάει κάτι άκυρα BSOD. Πχ να πάω να ανοίξω το ΙΕ!!!!!! Αλλά το στανταράκι είναι ο catalyst. Είχα το ίδιο πρόβλημα όταν πέρασα και τον 13.2

Δημοσ.

Thanks!

Kατέβασα το Samsung magician. Έχω το τελευταίο firmware. Δεν νομίζω να φταίει ο ssd.

Έχω φάει κάτι άκυρα BSOD. Πχ να πάω να ανοίξω το ΙΕ!!!!!! Αλλά το στανταράκι είναι ο catalyst. Είχα το ίδιο πρόβλημα όταν πέρασα και τον 13.2

Δοκίμασε να περάσεις και τον νέο οδηγό 13.4 σήμερα βγήκε

Δημοσ.

Αυτόν πέρασα σήμερα και... χαμός! Την ώρα που έκανε install τον 13.4 (αφού είχα κάνει unistall τον 13.2), κράσαρε.

Και δεν φόρτωναν τα 8! Αναγκάστηκα να χρησιμοποιήσω την κάρτα της μητρικής για να μπω

Δημοσ.

Έχω στο laptop Windows 8 pro x64bit (-αυθεντικά-) και έχω πρόβλημα με το Windows Update. Με τα πακέτα Updates Windows 8 for x64-based Systems και δεν μπορεί να κάνει την εγκατάσταση ποτέ. Μου βγάζει συνεχώς Windows Update failure. Όσες φορές και να προσπάθησα.

Δημοσ.

Ξανακατέβασε τους οδηγούς από το site της Ατι για το λειτουργικό ανάλογα με την έκδοση( οχι απο google chrome )  και το uninstall utility του Atiman  ,

Αποσύνδεση από το internet 

Απεγκατάσταση των οδηγών και μετά τρέχεις το εργαλείο του Atiman

Πηγαίνεις στο device manager ελέγχεις αν υπάρχει κάποιος οδηγός εγκατεστημένος στο display adapters κάνεις uninstall

Δεξί κλικ στους οδηγούς που κατέβασες επιλεγείς εγκατάσταση as administrator ( μπορεις να επιλέξεις και αλλαγή συμβατότητας σε   win 7 αλλά δεν το συνιστώ η κάρτα είναι καινούργια δοκίμασε το  αν δεν πιάσει αυτός ο αρχικός τρόπος )

Τέλος restart

Βέβαια ρίξε μια ματιά και στο sticky θέμα

Link.png Site: http://www.insomnia.gr/topic/434908-bsod%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%BC%CE%B5%CF%84%CE%AC-%CF%84%CE%B9/">BSOD:..και μετά τι;
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...