Moderators stormrain Δημοσ. 8 Απριλίου 2013 Moderators Δημοσ. 8 Απριλίου 2013 Ναι απο τη μπαρα εννοω. Το περιεργο ειναι πως βρισκει αρχεια γενικα, αλλα οχι απο εξωτερικους...
Gtr34 Δημοσ. 9 Απριλίου 2013 Δημοσ. 9 Απριλίου 2013 Παιδια μια γρηγορη ερωτηση. Διαπιστωσα πως απο το Search των windows δε μου βρισκει αρχεια που υπαρχουν στους εξωτερικους σκληρους. Υπαρχει καποια ρυθμιση που δεν εχω δει? Enterprise αν παιζει ρολο Θα πας στο libraries στον κιτρινο φακελο κατω αριστερα εκει θα φτιαξεις ενα νεο Library διπλο κλικ και στο include a folder επιλεγεις τον σκληρο δισκο ετσι θα μπορεις να κανεις search απο την charm bar και στον εξωτερικο δισκο 1
Xor Δημοσ. 9 Απριλίου 2013 Δημοσ. 9 Απριλίου 2013 αντιμετοπιζω προβλημα με ελληνικες εφαρμογες και στο outlook 2003 βγαινουνε κινεζικα τα γραμματα τους ( οχι αυτα που γραφω)....ξερετε καποια λυση;
Gtr34 Δημοσ. 9 Απριλίου 2013 Δημοσ. 9 Απριλίου 2013 αντιμετοπιζω προβλημα με ελληνικες εφαρμογες και στο outlook 2003 βγαινουνε κινεζικα τα γραμματα τους ( οχι αυτα που γραφω)....ξερετε καποια λυση; control panel > language> change date time.... > στην καρτελα region που εμφανιζεται επιλεγεις administrate > change system locale διαλεγεις ελληνικα
Xor Δημοσ. 10 Απριλίου 2013 Δημοσ. 10 Απριλίου 2013 control panel > language> change date time.... > στην καρτελα region που εμφανιζεται επιλεγεις administrate > change system locale διαλεγεις ελληνικα ευχαριστώ, φιλε gtr34! σε μια αμιγώς ελληνική εφαρμογή, εμφανίζονται τα κείμενα κανονικά. στο outlook 2003 εξακολουθεί να συμβαίνει το ίδιο.πιστεύεις ότι αν βάλω άλλο office θα έχω καλύτερη τύχη?
neof1z Δημοσ. 10 Απριλίου 2013 Δημοσ. 10 Απριλίου 2013 Ένα πρόβλημα που αντιμετώπισα ήταν με το USB 3 hub. Δούλευε σαν USB 2. Τελικά ήθελε firmware update για να δουλέψει κανονικά. http://via-labs.com/en/support/downloads.jsp 2
kimi68 Δημοσ. 13 Απριλίου 2013 Δημοσ. 13 Απριλίου 2013 γειά σας και χαρα σας είχα κάνει μια ερώτηση στο ποστ 1894 ότι δεν μου αναγνώριζε τα cd & dvd εγγραφής αλλά τελικά όποτε θελει αυτο τα αναγνωρίζει και μπορώ να γράψω, το έχει αντιμετωπίσει κανένας αυτο???
blackkiller Δημοσ. 13 Απριλίου 2013 Δημοσ. 13 Απριλίου 2013 γειά σας και χαρα σας είχα κάνει μια ερώτηση στο ποστ 1894 ότι δεν μου αναγνώριζε τα cd & dvd εγγραφής αλλά τελικά όποτε θελει αυτο τα αναγνωρίζει και μπορώ να γράψω, το έχει αντιμετωπίσει κανένας αυτο??? Προφανώς δεν σου αναγνωρίζει τα -R Την ειχα πατήσει και γω ετσι παλιότερα....
kimi68 Δημοσ. 13 Απριλίου 2013 Δημοσ. 13 Απριλίου 2013 Προφανώς δεν σου αναγνωρίζει τα -R Την ειχα πατήσει και γω ετσι παλιότερα.... και τι κάνουμε αν είναι ετσι στην περίπτωση αυτή??
blackkiller Δημοσ. 13 Απριλίου 2013 Δημοσ. 13 Απριλίου 2013 και τι κάνουμε αν είναι ετσι στην περίπτωση αυτή?? Χρησιμοποιεις μονο +R. Μην ανησυχείς ενα μεγάλο ποσοστό δεν αναγνωρίζει τα -r για διάφορους λόγους. Αν παίρνεις μόνο +r θα είσαι ενταξει. Τωρα αν υπάρχει λυση για αυτο δεν το ξερω, ας βοηθήσει κάποιος άλλος αν ξερει.
kimi68 Δημοσ. 13 Απριλίου 2013 Δημοσ. 13 Απριλίου 2013 Χρησιμοποιεις μονο +R. Μην ανησυχείς ενα μεγάλο ποσοστό δεν αναγνωρίζει τα -r για διάφορους λόγους. Αν παίρνεις μόνο +r θα είσαι ενταξει. Τωρα αν υπάρχει λυση για αυτο δεν το ξερω, ας βοηθήσει κάποιος άλλος αν ξερει. σε ευχαριστώ θα το τσεκάρω και θα δω τι φταίει
kostakiss Δημοσ. 13 Απριλίου 2013 Δημοσ. 13 Απριλίου 2013 εχω προβλημα με τον windows media player. μου βγαζει οτι "η συνδεση με διακομιστη απετυχε".μιλαμε για τραγουδια που ειναι αποθηκευμενα στον υπολογιστη και ανοιγουν με αλλα προγραμματα. δοκιμασα αυτο το βιντεο ( ) αλλα σε εμενα δεν λειτουργησε ουτε με τον τροπο που γραφει στο βιντεο,ουτε με τον τυπο που σχολιασε απο κατω...εχω windows 8 greek 64bit
Gtr34 Δημοσ. 13 Απριλίου 2013 Δημοσ. 13 Απριλίου 2013 kimi68 Μονο στα windows 8 το κάνει ? Έχεις δοκιμάσει με άλλο πρόγραμμα έγγραφης? και τσέκαρε μήπως έχει βγει κάποιο firmware update για το drive σου εχω προβλημα με τον windows media player. μου βγαζει οτι "η συνδεση με διακομιστη απετυχε".μιλαμε για τραγουδια που ειναι αποθηκευμενα στον υπολογιστη και ανοιγουν με αλλα προγραμματα. δοκιμασα αυτο το βιντεο ( ) αλλα σε εμενα δεν λειτουργησε ουτε με τον τροπο που γραφει στο βιντεο,ουτε με τον τυπο που σχολιασε απο κατω...εχω windows 8 greek 64bit Σίγουρα άνοιξες το cmd σαν διαχειριστής ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα