Προς το περιεχόμενο

Official Windows 8 Tech Support Thread

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.

Ναι απο τη μπαρα εννοω. Το περιεργο ειναι πως βρισκει αρχεια γενικα, αλλα οχι απο εξωτερικους...

• Απαντ. 3,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Παιδια μια γρηγορη ερωτηση. Διαπιστωσα πως απο το Search των windows δε μου βρισκει αρχεια που υπαρχουν στους εξωτερικους σκληρους. Υπαρχει καποια ρυθμιση που δεν εχω δει?

Enterprise αν παιζει ρολο :)

Θα πας στο libraries στον κιτρινο φακελο κατω αριστερα εκει θα φτιαξεις ενα νεο Library διπλο κλικ και στο include a folder επιλεγεις τον σκληρο δισκο ετσι θα μπορεις να κανεις search απο την charm bar και στον εξωτερικο δισκο

• Like 1
Δημοσ.

αντιμετοπιζω προβλημα με ελληνικες εφαρμογες και στο outlook 2003 βγαινουνε κινεζικα τα γραμματα τους ( οχι αυτα που γραφω)....ξερετε καποια λυση; 

post-44661-0-03776100-1365506636_thumb.jpg

Δημοσ.

αντιμετοπιζω προβλημα με ελληνικες εφαρμογες και στο outlook 2003 βγαινουνε κινεζικα τα γραμματα τους ( οχι αυτα που γραφω)....ξερετε καποια λυση; 

control panel > language> change date time.... > στην καρτελα region που εμφανιζεται επιλεγεις  administrate > change system locale διαλεγεις ελληνικα

Δημοσ.

control panel > language> change date time.... > στην καρτελα region που εμφανιζεται επιλεγεις  administrate > change system locale διαλεγεις ελληνικα

ευχαριστώ, φιλε gtr34! σε μια αμιγώς ελληνική εφαρμογή, εμφανίζονται τα κείμενα κανονικά. στο outlook 2003 εξακολουθεί να συμβαίνει το ίδιο.πιστεύεις ότι αν βάλω άλλο office θα έχω καλύτερη τύχη?

Δημοσ.

γειά σας και χαρα σας είχα κάνει μια ερώτηση στο ποστ 1894 ότι δεν μου αναγνώριζε τα cd & dvd εγγραφής αλλά τελικά όποτε θελει αυτο τα αναγνωρίζει και μπορώ να γράψω, το έχει αντιμετωπίσει κανένας αυτο???

Δημοσ.

γειά σας και χαρα σας είχα κάνει μια ερώτηση στο ποστ 1894 ότι δεν μου αναγνώριζε τα cd & dvd εγγραφής αλλά τελικά όποτε θελει αυτο τα αναγνωρίζει και μπορώ να γράψω, το έχει αντιμετωπίσει κανένας αυτο???

Προφανώς δεν σου αναγνωρίζει τα -R Την ειχα πατήσει και γω ετσι παλιότερα....

Δημοσ.

Προφανώς δεν σου αναγνωρίζει τα -R Την ειχα πατήσει και γω ετσι παλιότερα....

και τι κάνουμε αν είναι ετσι στην περίπτωση αυτή??

Δημοσ.

και τι κάνουμε αν είναι ετσι στην περίπτωση αυτή??

Χρησιμοποιεις μονο +R. Μην ανησυχείς ενα μεγάλο ποσοστό δεν αναγνωρίζει τα -r για διάφορους λόγους. Αν παίρνεις μόνο +r θα είσαι ενταξει. Τωρα αν υπάρχει λυση για αυτο δεν το ξερω, ας βοηθήσει κάποιος άλλος αν ξερει.

f3264eaa-521e-4d0e-8ffb-a735b64bd342.jpg

Δημοσ.

Χρησιμοποιεις μονο +R. Μην ανησυχείς ενα μεγάλο ποσοστό δεν αναγνωρίζει τα -r για διάφορους λόγους. Αν παίρνεις μόνο +r θα είσαι ενταξει. Τωρα αν υπάρχει λυση για αυτο δεν το ξερω, ας βοηθήσει κάποιος άλλος αν ξερει.

f3264eaa-521e-4d0e-8ffb-a735b64bd342.jpg

σε ευχαριστώ θα το τσεκάρω και θα δω τι φταίει

Δημοσ.

εχω προβλημα με τον windows media player.

μου βγαζει οτι "η συνδεση με διακομιστη απετυχε".μιλαμε για τραγουδια που ειναι αποθηκευμενα στον υπολογιστη και ανοιγουν με αλλα προγραμματα.

δοκιμασα αυτο το βιντεο (

) αλλα σε εμενα δεν λειτουργησε ουτε με τον τροπο που γραφει στο βιντεο,ουτε με τον τυπο που σχολιασε απο κατω...

εχω windows 8 greek 64bit

Δημοσ.

kimi68

Μονο στα windows 8 το κάνει ? Έχεις δοκιμάσει με άλλο πρόγραμμα έγγραφης? και τσέκαρε μήπως έχει βγει κάποιο firmware update για το drive σου

εχω προβλημα με τον windows media player.

μου βγαζει οτι "η συνδεση με διακομιστη απετυχε".μιλαμε για τραγουδια που ειναι αποθηκευμενα στον υπολογιστη και ανοιγουν με αλλα προγραμματα.

δοκιμασα αυτο το βιντεο (

) αλλα σε εμενα δεν λειτουργησε ουτε με τον τροπο που γραφει στο βιντεο,ουτε με τον τυπο που σχολιασε απο κατω...

εχω windows 8 greek 64bit

Σίγουρα άνοιξες το cmd σαν διαχειριστής  ?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...